Viser 1–40 af 147 resultater

Menu – et nymoderne brand

Det danske møbel- og interiørbrand Menu har siden dets etablering i 1976 formået at indfange essensen af funktionalitet og elegance. Mærket, der er baseret i hjertet af København, kombinerer tidløse stilelementer og råt design i form af kobber- og messingdetaljer.  

Brandet Menu minder på sin vis om Hay, House Doctor og Kähler, som alle er skandinaviske brands.

Skandinavisk designtradition

Menu samarbejder med nogle af Skandinaviens største designere, hvoraf Norm Architects og Note Design Studio indgår på listen. Her er man med andre ord sikret autentisk interiørdesign, der tager udgangspunkt i den minimalistiske designtradition og nordiske simplicitet.

Brandets unikke interiørudvalg bærer præg af gennemtænkt arkitektur, der understøtter et enkelt og skandinavisk udtryk. Karakteristisk for udvalget er dog også et fokus på funktionelle løsninger, der gør hverdagen nemmere. Hvem siger, at noget så ordinært som lysestager og bordlamper behøver at være kedelige? Menus alsidige designunivers beviser, at praktisk interiør sagtens kan tilføje kant og karakter i enhver bolig – når blot det er designet af passionerede ildsjæle og arkitekter.

Enkle lamper med karakter

Menu har i en årrække været mest kendt for at producere lamper i klassiske designs, fx design-bordlamper. Men brandet eksperimenterer i høj grad også med alternative, kreative former, der omfatter et mere moderne og atypisk look. I vores udvalg er der rig mulighed for at gå på opdagelse i Menus gennemførte lampedesigns, hvor funktionalitet og personlighed går op i en højere enhed. Alternative ’lysekroner’ med åbne pærer, messingforgyldte bordlamper og industrielle loftslamper beviser, at Menu er et brand, der tør referere til både fortidige og nutidige trends.

Nordisk med et hint af New York

Menu har en klar vision: at gøre klassisk design så funktionelt og interessant som muligt. Brandet samarbejder med en bred vifte af danske, talentfulde designere og tilbyder lamper, hylder, vaser og lysestager, der lever stærkt op til brandets vision. Det er tydeligt, at alle mærkets produkter er kreeret ud fra en stærk designkraft. Menu samarbejder også med designere fra andre lande – heraf Note Design Studio, der holder til i Stockholm, hvilket sikrer en stor fleksibilitet og alsidighed. Inspirationen kommer dog ikke kun fra Norden. De unikke industrilamper i Menus nye kollektioner, der inkluderer flotte messingdetaljer, tager eksempelvis udgangspunkt i de rå Tribeca-bygninger i New York City, der har inspireret nogle af brandets mest populære produkter.

Alternative vaser

Er du på udkig efter en vase i lækkert design, der skiller sig ud fra det traditionelle? Menus glasvaser er karakteriseret ved runde former, der skifter i farvetonen alt efter, hvor man betragter dem fra. Glassets unikke spejlinger giver et flot spil i vaserne, der blandt andet fås i midnatsblå og grå.

Bæredygtige materialer

Hver enkelt produkts funktion er gennemtænkt ned til mindste detalje i Menus sortiment af skulpturelle og pyntelige interiørdesigns. Heraf er der udelukkende benyttet bæredygtige materialer i produktionen, ligesom mange af brandets produkter er produceret lokalt i et forsøg på at gå udenom store, kommercielle fabrikker. Lokalt håndværk og genbrugsmaterialer sikrer, at Menus tilgang til produktionen foregår med stor omtanke for miljøet.