Viser alle 10 resultater

Menu hylder

Det er tydeligt, hvordan de unikke Fungi hylder fra Menu, der er lavet i samarbejde med Gridy, er inspireret af naturens former og farvetoner. I modsætning til det traditionelle og smalle hyldedesign kan Gridy Fungi hylderne noget helt specielt. De er nemlig i sig selv en slags dekorative skulpturer, der kan pifte enhver væg op i stuen, gangen, soveværelset eller køkkenet, takket være et afrundet design, der på mange måder skiller sig ud fra den sædvanlige hyldeform.

Bring naturen ind

Menus hylder er designet med stærk inspiration til svampe, der blandt andet vokser vandret ud fra skovenes træer. Derfor kan Gridy Fungi hylderne bringe naturen indenfor på en helt ny måde.  Den stilrene og skarpe linje på toppen kontrasteres af den afrundede, nedre form, hvilket giver hylden enormt meget karakter og personlighed. Hvis du leder efter en hylde at opbevare vin i, kan du se vores udvalg af flotte vinhylder fra forskellige forhandlere.

Funktionelt og unikt på samme tid

Med en hylde fra Menu er det nemt at give en væg et mere dynamisk og sofistikeret look, hvor der samtidig er plads til praktiske og pyntelige elementer som bøger, vaser, fade og nipsting. Det er netop også kombinationen af funktionalitet og unikt design, der karakteriserer Menu som brand, hvorfor man som kunde er sikret kvalitet til det yderste. Måske mangler du lidt plads til krydderierne og favoritglassene i køkkenet – eller yndlingsbogen i stuehjørnet? Menus hylder formår at efterleve mange forskellige behov på én gang – om det så er som æstetiske detaljer i hjemmet eller praktisk opbevaring.

Hylderne kan også benyttes som natbord ved siden af sengen eller som et dekorativt element på badeværelset, hvor et par grønne kaktusser kan skabe modspil til hyldens mørke facade og kreere en spa- og oaselignende stemning.

Forskellige varianter

Alle Menus varianter i Gridy Fungi serien er lavet i enten ask eller eg, hvilket sikrer en rustik og ’naturlig’ finish. De fås i forskellige toner som røget eg, sort og lys, og der er specielt stor forskel på de to sidstnævntes nuancer. Den lyse eg giver et mere nordisk og underspillet look, mens de mørke udgaver er mere rå og maskuline. Den afrundede form sikrer et meget elegant udtryk, der kontrasteres af den matte overflade i de mørke udgaver. De kvalitetsbevidste materialevalg betyder, at hylderne har en stærk holdbarhed.

Norsk design

Danske Menu samarbejder med nogle af Nordens mest talentfulde og dygtige designere. Arkitekterne bag den smukke Gridy Fungi hylde er to normænd fra Gridy, der skaber alternative og specielle designs, hvor man som ’betragter’ hurtigt bliver fanget af en anderledes form eller linje. Der er med andre ord en god portion humor og mod bag Gridys interiørdesigns – og heraf er Fungi hylderne perfekte eksempler på, hvordan selv noget af det mest praktiske og ordinære interiør kan gøres interessant og levende.