Viser 1–40 af 66 resultater

Menu lamper

Menus udvalg af lamper er designet i samarbejde med danske og internationale arkitekter. Med stærke inspirationskilder fra det industrielle Tribeca-miljø i New York til 30’ernes glamour, kan de enkelte lampedesigns fra Menu nemt tilføje kant og karakter i enhver bolig.

Søren Rose Studio for Menu – Tribeca-serien

Menus populære Tribeca-serie er designet af Søren Rose Studio og bygger på inspirationen fra en rejse gennem USA. På turen brugte Rose meget tid på at finde genanvendelige dele og vintage lamper, der form-og stilmæssigt kunne bruges til at skabe en ny lampe-serie. Resultatet blev ét af de mest populære kollektioner, Menu har haft, i form af elegante, industrielle og rå lamper, der hver især inkorporerer flotte metal- og messingdetaljer. Her er der på mange måder tale om en lampe-serie, der indfanger New York City’s unikke stemninger, flot sammensat af den nordiske designtradition. Det er dog ikke kun det industrielle Manhattan-område i NYC, der har givet anledning til skabelsen af Tribeca-serien. Søren Rose er en designer, der formår at indfange forskellige udtryk med inspirationskilder fra hele verden. Derfor bærer Roses lampedesigns præg af gennemførte detaljer og karakteristika – både på det funktionelle og udtryksmæssige plan.

Tidløst design

Alle lamper i Menus kollektioner er produceret med henblik på at kreere funktionelle designs, der holder mange år frem. Lampernes moderne og tidløse udtryk gør desuden, at de på mange måder er klassiske investeringer, man ikke bliver træt af at se på. Menus store fokus på at specialisere sig i belysningsprodukter kommer også til udtryk i den filosofi, brandet udgøres af. Mærket har nemlig et ønske om at designe produkter, der kombinerer funktionelle løsninger og moderne design, så hjemmet bliver lidt flottere og mindre kompliceret at vågne op til.

Et stærkt DNA

Menus flotte lamper er blevet mere og mere genkendelige i designet, hvor det skandinaviske, funktionelle og fantasifulde går op i en højere enhed. De stilrene linjer kombineres af flotte detaljer som messing og kobber, hvorfor lamperne på mange måder også følger tidens interiørtrends. Find alt lige fra rå bordlamper og industrielle loftslamper til elegante gulvlamper i Menus store udvalg, hvor hvert enkelt produkt har et gennemført design-DNA og udtryk.

Menu Carrie lampe – cool og androgyn hygge

Menus atypiske og meget specielle Carrie-lampe er designet ud fra det danske begreb hygge og er et slags moderne tag på den klassiske lanterne. Carrie, der er designet af Norm Architects for Menu, skaber en helt unik atmosfære og kan oplagt stilles på sengebordet, udendørs på terrassen eller i stuen, når vintersæsonen melder sig. Inspireret af danskernes højtelskede stearinlys, formår Carrie-lampen at indkapsle flotte kontraster i form af en mere androgyn fortolkning af hygge. Menus store fokus på funktionalitet er tydelig i lampen, da den blot skal oplades med en USB-oplader og herefter kan transporteres rundt uden besværlige, lange ledninger.