Viser alle 18 resultater

Menu lysestager som skaber hyggelig stemning

Siden dets grundlæggelse i 1976 har det danske brand Menu formået at kreere smukt og elegant brugskunst, hvoraf deres udvalg af unikke lysestager har opnået stor popularitet. I et samarbejde med danske og internationale designere tilbyder Menu lysestager i mange forskellige stilarter, der udgøres af stilbevidste og gennemførte detaljer. Find blandt andet lysestager i industrielt beton, kobber og marmor i vores brede udvalg af lysestager fra Menu.

Menu lysestager er af et æstetisk design med råvarer i en høj kvalitet. Lysestagerne fra det danske design firma skaber hygge i danske hjem og kan fremkalde følelsen af varme på selv det koldeste vinter måneder – lidt ligesom Kubus lysestager eller Hammershøi lysestagen fra Kähler.

Fokus på æstetik og kvalitet

Menus smukke lysestager kombinerer elegant design og rå elementer som beton og metal, der fremmer det æstetiske udtryk i ethvert hjem. Samtidig fremkalder lysestagerne en følelse af varme og hygge på selv de koldeste vinterdage, når størstedelen af tiden bruges indendørs. Menus fokus på at samarbejde med designtalenter, der tør lege med anderledes former og udtryk, gør, at lysestagerne på mange måder skiller sig ud fra traditionelt design. Derfor er det en oplagt investering, når du ønsker at øge dit hjems karakter og personlighed med anderledes brugskunst. Alle lysestager er produceret i materialer af højeste kvalitet – heraf pulverlakeret stål og marmor – og har derfor en stærk holdbarhed.

Ekstra hygge i hjemmet

Lysestagens funktion var en del anderledes for bare få hundrede år siden, end den er i dag. Dengang handlede det først og fremmest om at udnytte stearinlysets praktiske funktion i de mørke vintermåneder og nætter. I dag fås lysestager i et væld af forskellige former og farver og bruges til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet. Traditionen og den overordnede stageform fortsætter dog i bedste velgående – og det er netop også de klassiske, ’vintage’ lysestager, der har lagt inspiration til mange af Menus designs.

Alternative lysestager til væggen

Med lysestager fra Menu er det nemt at pifte enhver væg op. Brandet tilbyder nemlig lysestager i forskellige metalnuancer, der kan hænges op på væggen. Serien fra én af Menus kollektioner af lysestager til væggen hedder POV (point of view). Lysestagerne i denne serie er skabt til at se anderledes ud alt efter den vinkel, man ser dem fra. Ved at hænge flere af POV-lysestagerne op på væggen og kombinere dem på tværs af farvetoner og størrelser, kan rummet hurtigt få et cool og underspillet look. POV-serien inkluderer også almindelige bord-lysestager.

Moderne borddækning

Uanset om du er til simpel, rustik eller traditionel borddækning, har Menu uden tvivl lysestagen til dig. Brandets udvalgte designsamarbejder har formået at kreere rå og flotte produkter, der kombinerer klassisk elegance og urbane detaljer. Lysestagerne er specielt velegnede til den moderne borddækning, hvor stilrene linjer og finurlige former skaber et gennemført og sofistikeret look. Er du til modigt og atypisk interiør og brugskunst, bør du klart tage et kig på Menus udvalg.

Menu Double lysestage

Menus Double lysestage er efterhånden et ikonisk interiørelement i de moderne hjem rundt omkring i Skandinavien, takket være et eksperimenterende og stilfuldt design, der kan rumme to almindelige stearinlys. De to lysestager snor sig på elegant vis ind i hinanden og danner således en dobbeltstage, der både er traditionel og atypisk på samme tid. Menus Double lysestage er fremstillet i højglanspoleret, rustfrit stål.

Menu POV lysestage til væg

Menu POV lysestagen er smuk og enkel, men den skiller sig samtidig ud fra almindelige og kedelige lysestager.

Menu POV (altså Point OView) lysestagen ser anderledes ud fra hver vinkel, og dette skaber et varieret udseende i indretningen.

Lysestagen bruges til fyrfadslys, og den kan bruges alene eller kombineres i grupper af flere POV lysestager. Ved at sætte flere af POV lysestagerne sammen, kan man skabe sit helt personlige mønster på væggen.

Menu POV lysestagen fås i sort eller hvid, og den fremstilles i pulverlakeret stål.

Menu Weight Here lysestager

Menu Weight Here lysestagerne er en serie af fire lysestager. Alle fire lysestager har de lækre nuancerede grålige farver, som dekorerer hjemmet på en nydelig måde.

Menu Weight Here lysestagerne er designet af KiSiBi, og udseendet fremkalder associationer med ældgamle kammer-lysestager – dog i en moderne udgave.

De fire Menu Weight Here lysestager består af størrelsene S, M, L og XL, hvor S og L er til normale stearinlys og M og XL er til bloklys.