Viser alle 8 resultater

Menu sæbedispenser

Den praktiske og elegante sæbedispenser fra Menu er en del af brandets toiletserie Nordic Bath, der karakteriseres af stilrene linjer og androgynt design. Her er fokus lagt på funktionelle interiørløsninger, der samtidig giver badeværelset et flot og sofistikeret look.

Designet af Norm Architects

Menus sæbedispenser og toiletserie er designet af det dygtige arkitektteam Norm Architects. Sæbedispenseren, der er lavet i rustfrit stål, udgøres af en pulver-coated og mat overflade, ligesom resten af seriens produkter. Materialet er udvalgt med henblik på at give dispenseren en stærk holdbarhed. Ligeledes gør det pulvercoatede stål sæbedispenseren nem at gøre rent, hvilket er et must i et rum som badeværelset.

Elegante kontraster

Takket være bløde former, der kontrasteres af et minimalistisk udtryk, fremstår sæbedispenseren fra Menu enormt elegant i ethvert skandinavisk hjem. Sæbepumpens blanke top giver endvidere et flot modspil til den matte coating. Her er der virkelig tale om et design, hvor funktionalitet og udtryk går op i en højere enhed.

Tidløst design til badeværelset

Det kan være en udfordring at sætte et stilbevidst og karakterfuldt præg på et normalt meget sterilt og anonymt rum som badeværelset. I langt de fleste tilfælde kan små, diskrete detaljer i form af brugskunst og det sædvanlige toilettilbehør dog gøre en kæmpe forskel. Ved at vælge items af høj kvalitet – heraf i form af Menus flotte toiletserie – kan man sikre, at badeværelset får et mere sofistikeret og elegant udtryk. Sæbedispenserens materiale gør den desuden enormt praktisk, da den matte overflade kamuflerer pletter fra væske og vand.

Ved at sammensætte sæbedispenseren med andre items fra Norms toiletserie er det nemt at skabe et miljø på badeværelset, der oser af stilbevidst spa-stemning. Serien er nemlig bygget op omkring de samme materialer og udtryk. Det skaber en rød tråd i badeværelsesindretningen at kombinere stilrene og matchende elementer.

Gem sæben væk

En sæbedispenser gemmer på elegant og dekorativt vis enhver flydende sæbe væk på badeværelset eller i køkkenet. Herved undgår man at have den kedelige plastikbeholder fra supermarkedet stående fremme.

Flere varianter

Menus sæbedispenser er designet i både sort og hvid. Stållåget er ikke coated, hvorfor det fremstår blankt og glat. Der skal blot trykkes på låget for at få sæbe ud, og genopfyldning kan nemt klares ved at vippe låget frem. Sæbedispenseren passer perfekt ind i den skandinaviske boligindretning, hvor fokus er på et praktisk og enkelt design.