Viser alle 9 resultater

Menu skåle

Faste designsamarbejder med danske og internationale designtalenter betyder, at det populære brand Menu tilbyder gennemført og sofistikeret brugskunst – heraf i form af skåle i et væld af farver og stilarter. Hos Designerstuen har du rig mulighed for at gå på opdagelse i et lille sortiment af skåle fra Menu og blive inspireret af androgyne såvel som klassiske designs.

Skåle i forskellige materialer

Med udgangspunkt i stærke inspirationskilder til den skandinaviske designtradition, tilbyder Menu skåle designet i materialer som porcelæn, rustfrit stål og glas. Som brand tør Menu skille sig ud fra mængden ved at producere skåle i alt lige fra massive kvaliteter som porcelæn og glas til avantgarde udgaver i ståltråd og rustfrit stål. Derfor er der lidt til enhver smag i det alsidige udvalg af skåle fra Menu.

Norm skåle i enkelt design

Én af Menus mest populære serier er designet af Norm Architects, der er kendetegnet ved skåle i et stilrent og simpelt design. Skålene fra Norm findes i forskellige glaseringer og er alle produceret i porcelæn af høj kvalitet. Skålene er inspireret af den nordiske natur med runde linjer og kurver, og man bliver aldrig træt af Norms tidløse design, der både giver associationer til modernistisk design og mere klassiske karakteristika.

Forskellige varianter

Norms skåle fås i forskellige varianter og farver og kan oplagt kombineres, når der skal diskes op med dips og salater om aftenen på festbordet. Til morgenbordet er skålene i de mindre størrelser oplagte, da de skaber masser af hygge og desuden gør havregrøden lidt pænere. Hver skål er unik i nuancen og udtrykket med hver deres glasering.

Neddæmpede farver

Menus skåle er designet i nuancer, der ikke skriger på opmærksomhed, men derimod smelter perfekt ind i ethvert køkken. Derfor er skålene enormt nemme at inkorporere i indretningen af køkkenet eller spisestuen. De fremstår unikke og karakterfulde, men har alligevel en vis diskrethed i designet, så de ikke ’larmer’ for meget. Skålenes stilfulde udtryk gør samtidig, at de kan pifte et hvilket som helst bord op. Ved at mixe og matche de forskellige nuancer og størrelser er det muligt at skabe et flot udtryk, der afspejler din indretningsmæssige smag.

Moderne skåle i alternativt design

Menus alternative skåle i glasblæst rustfrit stål og tråd er stærke bud på, hvordan praktisk brugskunst kan indgå som stilskabende og dekorative elementer i boligen. Skålenes unikke udtryk, der er designet af kendte og prisvindende talenter, kan nemt give spisebordet eller køkkenøen et stilfuldt pift. Heraf er skålen Gram Fratesi, der er lavet af den henholdsvis danske og italienske designer Stine Gram og Enrico Fratesi, et råt og rustikt alternativ til den klassiske porcelænsskål. De to designere vandt prisen ’Best young design talent’ af Elle i 2013.

Holdbare kvaliteter

Flere af Menus skåle tåler selv de mest krævende ture i opvaskemaskinen med høje temperaturer – takket være et grundigt gennemtænkt materialevalg. Ligeledes kan New Norm skålene bruges i ovnen eller mikrobølgeovnen som madfade, eller når du vil have opvarmet gårsdagens rester. Derfor indkapsler skålene fra Menu på alle måder medgørlig funktionalitet og lækkert design.