Viser alle 13 resultater

Menu sofabord

Er du på udkig efter et sofabord med masser af karakter og kant? I Designerstuens udvalg af sofaborde fra Menu vil du nemt kunne finde det, du søger. Menu formår nemlig at kombinere praktiske løsninger og unikt design i deres udvalg af smukke sofaborde, der oser af eksklusivitet og stilbevidsthed.

Sofaborde i marmor

De seneste år har budt på en ekspansivt voksende interesse for interiør og møbler i marmor. Og af mange gode grunde! Det fantastiske materiale indkapsler eksklusivitet og klassisk simplicitet, der passer perfekt ind i de skandinaviske hjem. Marmor har en evne til at gøre ethvert rum mere karakterfuldt og luksuriøst uden at blive vulgært. De neddæmpede nuancer i marmoret gør et møbel, der inkluderer materialet, nemt at indrette i boligen.

Oplagt indretning i skandinaviske hjem

Specielt i minimalistisk indrettede hjem kan marmor være med til at skabe en mere iøjnefaldende stemning. Sofaborde i marmor har i den forbindelse vundet enormt stor popularitet – både på den danske og internationale interiørscene – hvor samspillet mellem det androgyne og luksuriøse går op i en højere enhed. Indret dit sofabord i marmor med grønne planter og brugskunst i messing og guld for at give rummet den ultimative stemning af underspillet eksklusivitet.

Praktisk opbevaringsplads

Menu er et brand, der har blik for funktionelle løsninger og detaljer i deres møbeldesigns. Sofabordet Turning Table er et perfekt bevis på denne kvalitet i form af integreret opbevaringsplads under bordpladen. Her kan magasiner, fjernbetjeninger og opladere hurtigt gemmes væk, så bordpladen aldrig bliver rodet til i modsætning til de sædvanlige sofaborde. Det er den tyske designer Theresa Arns, der står bag det unikke bord, hvor der er lagt fokus på at skabe et elegant og funktionelt møbel. Bordet er også oplagt som natbord grundet den praktiske opbevaringsplads og er generelt velegnet i de fleste rum takket være dets kompakte størrelse. Hvis du søger yderligere opbevaring, kan du overveje vores opbevaringsæsker, hvor du pakke dine ting samme og opbevare dem nemt.

Elegante og kompakte sofaborde

Menus fokus på runde former og kurvede linjer kommer specielt til udtryk i deres udvalg af sofaborde. Som møbel er det netop også elegance og sofistikeret design et sofabord bør bygges op omkring, da det både skal være kompakt – dvs. ikke fylde for meget – og samtidig give stueområdet et stilmæssigt løft. Dette formår alle sofaborde fra mærket at leve op til gennem nøje udvalgte materialer og afrundede kanter. Menus sofabord Septembre er et perfekt eksempel på et ultra-elegant møbel med en anderledes tilgang til det traditionelle bord i form af materialekrydsninger og kontraster.

Løft stuens udtryk

Med et designerbord kan selv det kedeligste sofahjørne få et designmæssigt løft.

Sofabordene fra Menu, der både bærer præg af tidens trends og fortidens designtraditioner, er perfekte eksempler på møbler, der kan give ethvert rum mere personlighed og kant. Uafhængigt af om du er til runde eller firkantede borde i marmor eller træ vil du nemt kunne finde den udgave, der afspejler din personlige stil i Menus unikke udvalg af flotte sofaborde.