Viser alle 4 resultater

Tallerkner fra Menu

Det danske brand Menu tilbyder et flot sortiment af tallerkener i androgyne og moderne stilarter med masser af karakter og personlighed. De dekorative Menu New Norm tallerkner udgøres af et flot og meget unikt design med rene linjer og nuancer, der passer til ethvert spisebord og køkken.

Stilrene tallerkner

Er du på udkig efter tallerkner i et minimalistisk design, der samtidig kan tåle mange ture i ovnen, opvaskemaskinen eller mikrobølgeovnen? Menus udvalg af tallerkner lever op til alle disse krav og passer derfor perfekt ind i de skandinaviske hjem, hvor det praktiske og udtryksmæssige går op i en højere enhed. Menus smukke tallerkner er er et perfekt match til den nordiske boligindretning, da de unikke designs både er elegante og underspillede på samme tid.

Eksklusive tallerkner i skifer

Menu beviser, at de gang på gang er et brand, der tør lege med mere kunstneriske udtryk og alternative materialevalg. Heraf er deres New Norm tallerken i sort skifer det perfekte eksempel på, hvordan man inkorporerer et autentisk udtryk i et ellers normalt meget klassisk køkkenelement. Tallerkenen, der er lavet i samarbejde med Norm Architects, er oplagt til personen, der ønsker at gøre spiseoplevelsen i hverdagen lidt mere ekstravagant og indbydende. Den stærke, sorte farve i skifret gør nemlig, at der bliver sat ekstra fokus på den anrettede mad. Ønsker du også at bringe lidt gourmet-stemning ind i din hverdag er en tallerken i skifer fra Menu et oplagt valg.

Norm Architects

Ligesom flere andre kollektioner i Menus udvalg af interiør, tilbehør og brugskunst er det de dygtige designere fra Norm Architects, der står bag designet af New Norm tallerkenerne. Her er der virkelig tale om et arkitektteam, der forstår at skabe stærke designs med masser af karakter og kant, hvor der samtidig ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det er netop det praktiske tag på et moderne udtryk og design, der gør, at Norm Architects adskiller sig fra andre. Tallerkenerne, der er lavet i samarbejde med Norm Architects, kan fås i flere forskellige materialer og nuancer, hvoraf nedtonet grøn (cool green), hvid og sort gør sig gældende.

Fokus på kvalitet

Handler man en tallerken fra Menu er man sikret kvalitet til det yderste. Brandets fokus på at tilbyde produkter i stærke materialer med holdbare løsninger gør, at et køb bliver en langtidssigtet investering. Menu tallerkenernes overflade er umulige at ridse eller gøre ujævne, ligesom de smukke nuancer i porcelænet holder deres farve – selv efter mange ture i opvaskemaskinen.

Servér med stil

Middagsbordets anretning kan nemt gøres stilbevidst og personlig med Menus fantastiske tallerkener, der udstråler kant og simplicitet på samme tid. Her kan du nemt imponere dine gæster og give maden et udtryksmæssigt løft. Mulighederne er mange, og ved at kombinere tallerkenerne på kryds og tværs af materialer og nuancer, kan du skabe et unikt udtryk, der virker indbydende og inspirerende.