Viser alle 18 resultater

Vaser fra Menu

Med en vase fra Menu er det nemt at give stuebordet, hylden eller vindueskarmen et stilmæssigt løft. Menus smukke vaser i glas skiller sig ud fra traditionelt design ved at inkorporere unikke farvetoner og atypiske former. Derfor er de oplagte tilføjelser, når du ønsker at gøre din bolig lidt mere personlig og karakterfuld.

Statement vaser

Menus glasvaser bærer præg af runde former i farvetoner, der skifter alt afhængigt af rummets lysindfald. Glassets fantastiske spejlinger giver et flot spil i vasen, der blandt andet fås i sort/grå og midnatsblå. Menus vaser giver associationer til 60’ernes elegante interiør – men udgøres også af et strejf af det eksperimenterende og androgyne.

Stor gulvvase

En nem måde at pifte et rum op på er ved at inkorporere dekorative og skulpturelle elementer som store vaser og krukker. Her er Menus gulvvase Echasse i messing og glas et perfekt eksempel på en moderne udgave af den traditionelle vase, der måler hele 60 cm i højden. Den dråbeformede vase er placeret på et stativ af børstet messing og fremstår meget unik i designet. Menu er netop også kendt for at samarbejde med arkitekter, der har en original tilgang til interiørdesign – både indenfor interiørelementer og møbler. I dette tilfælde er det Theresa Arns, der står bag den fantastiske Menu Echasse vase, der kombinerer tidløst design og skandinavisk modernisme.

Unikke vaser til væggen

Et af Menus populære kollektioner, POV, udgøres af henholdsvis vaser og lysestager, der kan hænge på væggen. POV-vasen er med andre ord et meget unikt og atypisk bud på multifunktionel brugskunst, der hurtigt giver et mere sofistikeret udtryk i boligen. Den runde vase er i sig selv meget flot og dekorativ og kan oplagt krydses på tværs af de forskellige varianter i kollektionen. Det er svenske Note Design Studio, der står bag designet, hvor klassisk elegance og minimalisme bliver forenet på gennemført vis.

Eksklusivt design

Menu er et brand, der går enormt højt op i, at alle deres produkter fremstilles i materialer af højeste kvalitet – både på det bæredygtige og holdbarhedsmæssige plan. Dette gælder også deres vaser, der er fremstillet i glas og stærke messingkvaliteter. Vaserne udstråler på mange måder eksklusivitet, men rummer samtidig en stærk grad af originalitet og kant.

En vase fra Menu kan oplagt fyldes med grene fra naturen eller en personliggjort buket blomster, der kontrasterer vasernes mere rå og unikke design. De smukke og stilrene vaser er skabt til masser af brug, så de kan nydes både i weekenden og hverdagen. Lad dig inspirere af vores sortiment af vaser fra Menu og gå på opdagelse i en verden af gennemført design og detaljer.