Viser 1–40 af 100 resultater

Opbevaringsæske

Intet roder mere end opladere, gadgets, regninger og papirer på hjemmets flader. Med bokse og opbevaringsæsker er det dog nemt at gemme kaosset af småting væk og sortere i rodet, der har en tendens til at hobe sig op rundt omkring.  Designerstuen har sammensat et udvalg af opbevaringsæsker og bokse til tilbehør i forskellige størrelser, så du bedre kan holde styr på småtingene, inden de forsvinder.

Gem eksempelvis dine duftpinde, stearinlys og anden dekoration væk i en æske til opbevaring.

Personlige æsker

Med opbevaringsæsker er det nemt at bringe lidt ekstra farve eller print ind i boligindretningen på en diskret og hyggelig måde. Vi tilbyder æsker i simple og androgyne designs, der passer godt ind i den nordiske indretning, men du vil også finde farverige udgaver i vores sortiment. Sidstnævnte integrerer ofte print i mange forskellige varianter, der hurtigt kan pifte soveværelset, kontoret eller børneværelset op.

Find opbevaringsæsker fra blandt andet HAY, House Doctor, Bloomingville og Ferm Living.

Skab orden i kaosset

De fleste kender det alt for godt, når de vigtige papirer, regninger og lignende småting bliver væk. Det er aldrig sjovt at skulle lede igennem rodebunkerne på kontoret eller i køkkenskabet. Derfor er æsker og bokse enormt praktisk at inkorporere, når du ønsker at skabe orden i kaosset af rod og småting. Uden på flere af æskerne i vores udvalg er det muligt at skrive, hvad du ønsker at opbevare i dem. Således har du altid styr på, hvor forsikringspapirerne fra sidste år eller den kommende lejekontrakt ligger. Æskerne kan oplagt stilles i reolerne på kontoret eller i opbevaringsrummet og stuen, så du altid har de vigtige småting ved hånden.

Sæt dine opbevaringsæsker i system

Ved at investere i flere opbevaringsæsker kan du opdele dem i systemer og temaer, så du undgår, at det usorterede rod på bordet bare ender over i en æske i stedet. Du kan eksempelvis reservere én boks til vigtige papirer, én til elektronik og én til opladere, batterier og ledninger. Således kan du hurtigt identificere, hvor den ting, du leder efter, er placeret.

Bokse til store og små genstande

I Designerstuens udvalg finder du både opbevaringskasser til små og store genstande, der kan sættes på kontoret og i børneværelset. I sidstnævnte rum er det et absolut must at have bokse og æsker tilgængelige, så legetøjet nemt kan pakkes væk. Her lærer barnet også hurtigt, at det faktisk ikke behøver at være en kæmpe opgave at rydde op. I dag kommer opbevaringsbokse i mange forskellige former og varianter, så du selv kan vælge den materialekvalitet, der passer til dine behov. På børneværelset bør du vælge æsker af mere solide kvaliteter, hvis de regelmæssigt skal tømmes og fyldes. På kontoret eller i opbevaringsrummet, hvor papirerne ikke skal frem mere end nogle gange om ugen, er æsker og bokse i pap helt optimale.