Viser alle 27 resultater

Opbevaringsbænke

En opbevaringsbænk er nok et af de mest funktionelle produkter på markedet indenfor praktiske møbelløsninger. I vores sortiment finder du flotte opbevaringsbænke, der både kan benyttes som ekstra siddeplads og opbevaring i et eller flere af hjemmets rum. Designerstuen tilbyder et bredt sortiment af opbevaringsbænke, der kan benyttes på mange forskellige måder. Brug de indbyggede opbevaringsrum til opbevaring af legetøj og andre ting, der normalt kan have en tendens til at hobe sig op på gulvet.

Gem rodet væk

Opbevaringsbænke kan først og fremmest være med til at skabe orden i det kaos af ting, vi samler gennem årene. Herudover er de oplagte at bruge til opbevaring af sengetøj og håndklæder, når pladsen er trang på badeværelset eller i skabet på soveværelset. En bænk med indbygget opbevaringsrum kan oplagt placeres i køkkenet som ekstra siddeplads rundt om spisebordet eller som et mindre alternativ til sofaen i stuen. Har man børn, er en opbevaringsbænk specielt velegnet i stuen eller på børneværelset, så legetøjet hurtigt kan pakkes væk.

Kan bruges som sofa

De smarte opbevaringsbænke er i stigende grad blevet populære at benytte som mindre alternativer til sofaer, der ikke tager unødvendigt mange kvadratmeter op i rummet. Er du på udkig efter et multifunktionelt møbel, der kan bruges i mange forskellige rum og sammenhænge, er opbevaringsbænken med andre ord et oplagt valg. Flere af bænkene i vores udvalg er fantastiske at inkludere i stuen som alternativer til den klassiske sofa og kan nemt gøres komfortabel at slænge sig i med puder og tæpper. Er pladsen trang i køkkenet, er møblet ligeledes oplagt, da de mindre udgaver nemt kan stå i hjørnet ved siden af spisebordet. I dem kan man eksempelvis opbevare due, viskestykker, rengøringsmaterialer, duftpinde og andre køkkenting, når der ikke er plads i skabene eller på køkkenbordet.

Eksklusive opbevaringsbænke

Det ikoniske møbelbrand Kare Design tilbyder et unikt sortiment af opbevaringsbænke i daybed-inspirerede looks, der passer flot ind i den skandinaviske indretning. Bænkene fungerer på den måde, at toppen kan åbnes på få sekunder og rummer i flere tilfælde tre separate rum, som kan benyttes til opbevaring af lige det, man ønsker. Kare Design ligger blandt de mest eksklusive og kvalitetsbevidste brands på markedet, hvorfor man som kunde er sikret en stærk og holdbar materialekvalitet udover det sædvanlige.

Bænke til børneværelset

I Designerstuens udvalg finder du også bænke, der inkorporerer flotte, børnevenlige motiver som til børneværelset. Bænkene kan både bruges som siddeplads omkring et mindre bord, når det er tid til at tegne eller lege med modellervoks. Samtidig fungerer bænken fantastisk som opbevaringsrum til store mængder legetøj, der således nemt kan gemmes væk og tages frem igen ved behov.