Viser alle 15 resultater

Reoler til hjemmet

Reoler og bogkasser er nærmest uundværlige elementer i den nordiske boligindretning. Det skyldes nok, at man aldrig kan få for meget opbevaringsplads. Desuden kan reoler, når de bliver indrettet korrekt, løfte det design- og indretningsmæssige udtryk i boligen. Her kan du stille alt fra bøger og blade til dekorativ brugskunst som vaser og skulpturer. Mulighederne er mange, når det gælder indretningen af de funktionelle reoler. Et smart alternativ til de lidt større reoler er mindre bogkasser, der fås i mange forskellige størrelser, som kan sættes på kryds og tværs og give et asymmetrisk udtryk. Hos Designerstuen har vi samlet et alsidigt udvalg af reoler og bogkasser, så du har rig mulighed for at finde lige præcis det design og den størrelse, du leder efter.

Smart opbevaring

Ved at sætte flere reoler ved siden af hinanden kan du skabe dit helt eget bibliotek. Hertil kan du placere fint brugskunst og familiefotos på en række af hylderne for at give rummet en hjemlig atmosfære. Hos Designerstuen finder du klassiske bogkassereoler og ophængelige bogkasser, hvor du kan bygge din egen, skræddersyede reol ved at placere de forskellige typer ved siden af hinanden. De ophængelige bogkasser skaber et rigtig flot udtryk, når du hænger dem op ved siden af hinanden.

For at få ekstra meget plads at opbevare ting på kan du også købe én eller flere hylder til væggen eller et vitrineskab.

Er pladsen trang?

I hjem, hvor der ikke er uendelige mængder kvadratmeter til rådighed, kan det være en god idé at investere i en mindre bogkassereol, så man undgår at tage unødvendigt meget plads op i rummet. En reol i en smal størrelse gør blandt andet, at opbevaringen ikke kommer til at se klodset ud i hjemmet. I stedet tilføres indretningen en smart og funktionel løsning, der samtidig er dekorativ og klædelig. Du kan eksempelvis stille reolen i et hjørne i stuen. Således har du altid magasinerne tæt på, når du skal slappe af i sofaen om aftenen. En bogkasse kan oplagt indrettes med smuk og personlig brugskunst i form af dine yndlingsvaser, skåle og skulpturer, der kan personliggøre den klassiske reolform. De tidsløse bogkasser er enormt praktiske og skaber samtidig et stilrent udtryk, der passer godt ind i den minimalistiske indretning i Skandinavien.

Som alternativ til en reol/bogkasse kan du også anskaffe dig en avisholder eller kurv til hjemmet, hvor du kan placere aviser, magasiner og bøger.

Skab en cool væg

Har du altid drømt om at have dit eget hjemmebibliotek? Såfremt du har pladsen til det, er det oplagte at placere bogkasser ved siden af hinanden, indtil de helt eller delvist fylder den ene væg i rummet. Her har du masser af plads til alle dine bøger, som du oplagt kan placere i alfabetisk rækkefølge, så du nemt kan finde rundt i titlerne. Bogkasser er intet mindre end geniale til sammensætningen af det perfekte hjemmebibliotek. I vores udvalg finder du mærker som Maze, Basic og We do Wood, der alle tilbyder fantastiske bogkasser i forskellige udtryk. Uafhængigt af om du er til mere simpelt design eller unikke alternativer, har du rig mulighed for at finde den bogkasse, der passer til dine indretningsønsker i vores udvalg.

Smarte rumdelere

I større rum kan reoler og bogkasser også have funktion som en slags rumdelere, så du kan dele indretningen mere op og samtidig skabe et dynamisk udtryk. En reol kan eksempelvis placeres mellem stuen og sengen i soveområdet, hvis du bor i en lille studiolejlighed og ønsker mere opdeling i indretningen. Små bogkasser kan ligeledes hænges op på væggen i små rum, da man således undgår at tage gulvplads op. De smarte bogkasser og reoler rummer med andre ord mange forskellige kombinations- og indretningsmuligheder i hjemmet.

Perfekte til krydderierne i køkkenet

Ophængelige bogkasser er geniale i køkkenet, da de eksempelvis kan opbevare olier, krydderier og andre varer, der er smarte at have ved hånden under madlavningen. Det kan ligeledes skabe en meget dekorativ effekt i køkkenet at have disse elementer stående fremme. Idet bogkasser kan sættes sammen på mange forskellige måder, er der gode muligheder i at skabe et personligt udtryk med den unikke reolform i indretningen, der både kan inkorporeres i køkkenet, stuen, soveværelset og på kontoret. De er også oplagte at benytte til udstilling af din favoritbrugskunst og nipsting i form af rejseminder og billeder.

Høj kvalitet

Hos Designerstuen finder du udelukkende brugskunst, interiør og møbler i meget høje materialemæssige kvaliteter. Vi sørger altid for, at du har forskellige stiludtryk at vælge imellem i form af varianter i træsorter som ask, egetræ og bambus. Dette gælder også vores udvalg af bogreoler, hvor We do Wood’s bogkasser er gode eksempler på, hvordan de forskellige træsorter udgør hver deres udtryk.

Smart opbevaring på kontoret

Det er sjældent fedt at befinde sig på et kontor, hvor rodebunkerne af papirer og fagbøger er større end det, der bliver nået i løbet af en dag. Dette problem kan bogkasser og reoler være med til at løse. Her kan du opbevare alle de vigtige mapper med kontraktpapirer, regninger og regnskaber og samtidig have relevant fagmateriale lige ved hånden. Således undgår du at have alt stående på et skrivebord i hjemmet eller andre bordflader rundt omkring i rummet. De ordenskabende reoltyper er et absolut must i ethvert kontor.

Maze bogkasser

Det danske brand Maze har skabt en række helt unikke bogkassemøbler og reoler – heraf i naturfarvet egetræsstruktur – der er opdelt i forskellige rum. Således udgør bogkassereolerne et meget skulpturelt udtryk, der både fremstår elegant og gennemført i designet. De opdelte rum i reolerne giver anledning til at skabe en effektiv fordeling af bøgerne og samtidig stille brugskunst imellem de forskellige rum. Reolen fungerer derfor rigtig godt i stuen, da den er langt mere stilfuld og skulpturel end den sædvanlige reolform. Det dynamiske look i reoltypen fra Maze passer desuden flot ind i den skandinaviske boligindretning, hvor funktionalitet og design er vigtige nøgleord.

Andre reoltyper

Ved at placere forskellige reoltyper rundt omkring i hjemmet, sikres man for det første enormt funktionelle opbevaringsløsninger, der forhindrer rodet i at manifestere sig i indretningen. Derfor tilbyder Designerstuen ligeledes reoltyper som sko- og vinreoler, der passer godt ind i ethvert interiørmæssigt udtryk. Vi har blandt andet udvalgt skoreoler i forskellige udtryk og stilarter, der starter i det retro-inspirerede og ender i de mere tidløse udgaver i træ. Ved at vælge reoler i de samme stilarter, der går igen i hjemmet, kan du skabe en flot sammenhæng i indretningen og gøre udtrykket mere gennemført. Her kan du blandt andet vælge skoreoler fra Kare Design, Nordal og Tica Copenhagen i Designerstuens udvalg, hvor du i høj grad er sikret en eksklusiv kvalitet og funktionalitet, der holder sæson efter sæson. Ved at hænge de forskellige reoltyper op på væggen skaber du et meget sofistikeret og elegant udtryk.