Viser alle 24 resultater

Krus og kopper i mange serier og varianter

Royal Copenhagen krus og kopper er det rette valg, hvis du vil drikke varme drikke af stilrent porcelæn.

De kendte, danske mærke har et enormt udvalg af krus og kopper – særligt i hvid, malet eller sort. De er alle unikke og fortæller sin egen historie.

På denne side kan du se de fantastiske Royal Copenhagen krus og kopper, som kan pynte dit morgenbord, tebord og hvad du ellers finder af lejlighed.

Hvor fx Menu krus og kopper er lidt mindre kendte, så er Royal Copenhagens stel utroligt udbredte, og de findes næsten i hvert danske hjem.

Musselmalet Riflet krus

Musselmalet Riflet krusMusselmalet Riflet er et klassisk og tidsløst stel af Royal Copenhagen. Det kunstneriske dekoration farver kruset med en blød, blå farve.

Stellet er nærmest ikonisk og har stået på utallige spiseborde i danske hjem. Kruset er ingen undtagelse.

Hvid Riflet

Hvid riflet Royal Copenhagen krusTil dig, der vil have et “rent” design uden mønstre og tegninger, er stellet Hvid Riflet af Royal Copenhagen perfekt. Her har du ingen farver – blot den evigt moderne hvide og selvfølgelig de ikoniske rifler.

Hvid Riflet af Royal Copenhagen er til dig, der vil have et krus, som ikke nødvendigvis vil havet hele stellet. Det enkle design gør det nemlig naturligt at blande kruset i stellet med andre stel eller helt andre mærker.

Blå Mega Riflet

Royal Copenhagen Blå Mega RifletSom en kreativ idé fremviste den designstuderende Karen Kjældgård-Larsen en ny version af det klassiske Musselmalet Riflet krus. Det blev taget godt imod hos Royal Copenhagen.

Det flotte design blev døbt Blå Mega Riflet og er nu en del af sortimentet hos Royal Copenhagen. Mønstrene på Blå Mega Riflet stellet er en forstørrelse af det klassiske Musselmalet Riflet, og det er på sin vis en mere moderne udgave af designet.

Begge stel er dog utroligt flotte på hver sin måde, og de passer begge til de fleste anledninger med hygge, familie og venner.

Prinsesse krus

Prinsesse krus Royal CopenhagenPrinsesse-stellet er en ikonisk klassiker helt tilbage fra 1800-tallet. Stellet har et tæt bånd til det musselmalede stel fra Royal Copenhagen, hvilket ses på de tegnede mønstre, som er meget ens.

Designeren bag det yndige Prinsesse-stellet er Arnold Krog.

Sort Riflet krus

Sort riflet krusSort Riflet er til dig, der ønsker et elegant krus med autoritet. Sort er nemlig en kraftfuld farve, som udstråler seriøsitet.

Når det så er sagt, kan Sort Riflet stellet fra Royal Copenhagen skabe en følelsesfuld stemning. Kruset er perfekt både alene og samlet i stellet, da sort er en universel farve, som passer til alle andre farver.

Kruset er matsort, hvilket elegant fremhæver formerne. Sort Riflet krusene passer godt i et moderne, nordisk køkken.

Se den smukke video forneden, hvor Royal Copenhagen på æstetisk vis fortæller meningen bag det mørke design.

Riflet Kontrast krus

Riflet kontrast krusRiflet kontrast krus er en helt unik serie er krus fra Royal Copenhagen, som på æstetisk vis kombinere den klassiske riflet porcelæn med en ensfarvet nedre halvdel af silikone.

Det smarte ved bunden af silikone er, at det ikke er lige så varmeledene som porcelæn. Dermed bliver de varme drikke lettere at holde på uden at hånden brænder.

Derudover er kombinationen af hvid og en farve i det riflede design utrolig flot. Royal Copenhagen lancerer en ny farve i ny og næ.

Riflet Royal Copenhagen Signatur

Royal Copenhagen signatur krusDen historiske signatur, som i årtier har været kendetegnet på Royal Copenhagens krus, kopper, tallerkener etc, har fået sit eget design.

Riflet Signatur er nemlig kruset, hvor den ikoniske signatur er forstørret og flyttet ud på ydersiden, så den tydeligt kan ses.

På signaturen er tre bøgler som repræsenterer de tre vigtigste vandveje i Danmark: Øresund, Store bælt og Lille bælt. Signatur krusset er altså både en hæder til Royal Copenhagen og til Danmark og naturen.

Coral termokrus

Coral termokrusOplev et nyt univers af farver i Royal Copenhagens unikke samarbejde med Louise Campbell.

Sammen har de udviklet et stel, hvor hvert del har sin egen unikke farve. Dermed kan du kombinere hele stellet og få regnbuens farver på en stilrigtig måde i dit hjem.

Det er en moderne kontrakt til det klassiske, traditionelle hvide og blå farver, som sædvanligvis bæres af Royal Copenhagen krus.

Blå Palmette

Blå palmetteVil du prøve noget unikt? Noget andet en de klassiske riflet krus fra Royal Copenhagen?

Så bør du eje de Blå Palmette krus, der er malet med dele af motivet fra det Musselmalet stel.

Palmette er et olægyptisk mønster, som dele af kruset fra Royal Copenhagen har taget inspiration fra. Derudover er navnet Blå Palmette en hyldest til det over 240 år gamle, ikoniske Blå Musselmalet stel.

Kruset er et smukt alternativ til klassikerne, og har mange anvendelsesmuligheder i hjemmet.