Viser 1–40 af 92 resultater

  Rulleborde

  Et rullebord er oplagt, når du har behov for lidt ekstra opbevaringsplads i køkkenet eller stuen. Bordene, der nemt kan flyttes rundt i boligen, er perfekte til at opbevare opskriftbøger, ekstra skåle, glas eller brugskunst, der kan gøre indretningens udtryk mere eksklusivt. Kun fantasien sætter grænser for, hvad et rullebord kan bruges til, og bordet er heraf også er et funktionelt alternativ til senge- eller sofabordet.

  Stil krukker på rullebordet eller brug det som barbord i stedet for eller i harmoni med en vinholder.

  Transportable borde

  Det er efterhånden alment kendt, at boliger af mindre størrelse er blevet enormt populære i storbyerne, hvilket delvist skyldes det ekspansivt dyrere boligmarked. Derfor skal der i højere grad tænkes kreativt i forhold til pladsudnyttelse end førhen. Et rullebord, der også går under betegnelsen serveringsbord, kan nemt gemmes væk i et hjørne eller flyttes rundt mellem hjemmets rum. Denne bordtype er også oplagt at benytte som barbord til glas og cocktails eller som opbevaring til dekorative elementer i stuen. Mulighederne er mange, og et rullebord er både funktionelt og flot at have stående i ethvert af hjemmets rum.

  Vintage stilarter

  Rulleborde blev i starten af 1900-tallet populære at benytte som serveringsbord og har på mange måder skrevet sig ind i den klassiske designtradition. Derfor kan typen anses som værende et vintageinspireret stilelement, der nu både fås i moderne og klassiske udgaver fra kendte, danske mærker. Det er specielt rulleborde i metal med coatings i guld, sølv og sort, der har vundet stor popularitet på den internationale interiørscene. Designerstuen tilbyder rulleborde af denne type fra mærker som Broste Copenhagen, Bloomingville og Nordal. Her brydes det metalliske med elegante glasflader og kurvede hjørner.

  Klassiske rulleborde

  Er man til mere traditionelt design er et rullebord i træ, der inkorporerer håndtag og flotte detaljer, et oplagt valg. Her er det specielt mærker som Nordal og Silka Design, der har skabt klassiske rulleborde i nostalgiske looks. Her udgøres bordene blandt andet af materialer som rattan og bambus, der giver associationer til afslappet sommerhusstemning. Det lette og naturlige udtryk er flot repræsenteret i rulleborde, der integrerer mere klassiske og traditionelle materialer i træ.

  Praktisk funktionalitet

  Et rullebords hovedfunktion består i dets evne til at blive transporteret hurtigt rundt fra det ene rum til det andet. Her er der med andre ord fokus på en udbredt grad af anvendelighed og funktionalitet, der er genial, når man har gæster på besøg. Et rullebord kan også stå som et dekorativt element i hjemmet, da man kan style møblet med forskelligartet brugskunst og således personliggøre indretningen. Der er mange fordele i et rullebords praktiske anvendelighed, og uanset, om du er til runde, klassiske eller industrielle rulleborde, finder du med stor sandsynlighed et i Designerstuens sortiment, der afspejler din personlige stil.