Viser 1–40 af 54 resultater

Rulleborde

Et rullebord er oplagt, når du har behov for lidt ekstra opbevaringsplads i køkkenet eller stuen. Bordene, der nemt kan flyttes rundt i boligen, er perfekte til at opbevare opskriftbøger, ekstra skåle, glas eller brugskunst, der kan gøre indretningens udtryk mere eksklusivt. Kun fantasien sætter grænser for, hvad et rullebord kan bruges til, og bordet er heraf også er et funktionelt alternativ til senge- eller sofabordet. Det kan selvfølgelig også bruges som bar/barbord, hvis du ønsker at opbevare drikkevarer på det i stuen eller køkkenet.

Stil krukker på rullebordet eller brug det som barbord i stedet for eller i harmoni med en vinholder.

Bar rullebord (barbord på hjul) til drikkevarer

Et bar rullebord er en flot måde at opbevarer drikke varer på, og det fungerer som et slags rullende barskab, som viser drikkevarerne frem med deres flotte flasker og etiketter. Man kan kalde det et barbord med hjul, og det giver en stor fleksibilitet i, hvordan du indretter med møblet. Hvis du ønsker at rykke barbordet, så kan du med hjulene nemt rulle det rundt – fx i anledning af, at I får gæster. Bordet kan eksempelvis stå i jeres køkken eller stue, og de fås rundt eller firkantet.

Hos Designerstuen har vi også en kategori for høje barborde – både i design og billige, hvor du blandt andet kan finde et høje barbord i træ eller metal.

Bar rullebord med hjul i metal

Et flot bar rullebord i et rundt design med både flasker, glas og sågar en plante på. Hjulene gør, at barbordet nemt kan rykkes frem og tilbage.

Transportabelt serveringsbord med hjul

Det er efterhånden alment kendt, at boliger af mindre størrelse er blevet enormt populære i storbyerne, hvilket delvist skyldes det ekspansivt dyrere boligmarked. Derfor skal der i højere grad tænkes kreativt i forhold til pladsudnyttelse end førhen. Et rullebord, der også går under betegnelsen serveringsbord med hjul (og med hylder), kan nemt gemmes væk i et hjørne eller flyttes rundt mellem hjemmets rum. Denne bordtype er også oplagt at benytte som barbord til glas og cocktails eller som opbevaring til dekorative elementer i stuen. Mulighederne er mange, og et serveringsbord med hjul både funktionelt og flot at have stående i ethvert af hjemmets rum.

Serveringsbord på hjul i stål og metal

Vintage stilarter i stål og metal

Rulleborde blev i starten af 1900-tallet populære at benytte som serveringsbord og har på mange måder skrevet sig ind i den klassiske designtradition. Derfor kan typen anses som værende et vintageinspireret stilelement, der nu både fås i moderne og klassiske udgaver fra kendte, danske mærker. Det er specielt serveringsbord i metal med coatings i guld, sølv og sort, der har vundet stor popularitet på den internationale interiørscene. Designerstuen tilbyder rulleborde af denne type fra mærker som Broste Copenhagen, Bloomingville og Nordal. Her brydes det metalliske (stål eller metal) med elegante glasflader og kurvede hjørner.

Bordene i stål og metal fungerer godt til et køkken, hvor i gør brug af andre “hårde” materialer. Det passer også godt med eksempelvis blå og grønne farver eller pastelfarver i køkkenet. Men som altid, så er mulighederne næsten uendelig i forhold til at kombinere materialer og farver, og det kommer helt an på ens individuelle valg i jeres køkken, stue eller hvor I ønsker, at bordet skal stå.

Klassiske rulleborde i træ

Er man til mere traditionelt design er et rullebord i træ, der inkorporerer håndtag og flotte detaljer, et oplagt valg. Her er det specielt mærker som Nordal og Silka Design, der har skabt klassiske rulleborde i nostalgiske looks. Her udgøres bordene blandt andet af materialer som rattan og bambus, der giver associationer til afslappet sommerhusstemning. Det lette og naturlige udtryk er flot repræsenteret i rulleborde, der integrerer mere klassiske og traditionelle materialer i træ.

Rulleborde i stål, metal og træ

Udvalget foroven hentes fra forskellige forhandlere på nettet, og der er derfor lidt løbende udskiftning i udvalget. Med god sandsynlighed vil du kunne finde et rullebord i stål, metal eller træ, alt efter din smag.

Stål og metal har den fordel, at materialerne er meget robuste, og de kan give indretningen et industrielt udtryk, hvilket har sin charme. Modsat så kan træ, særligt lys egetræ, være mere blødt i stilen. Dette er selvfølgelig kun en generaliseret observation, og det kommer også meget an på selve designet af serveringsbordet. Men både stål, metal og træ er gode valg.

Praktisk funktionalitet ved serveringsborde

En hovedfunktion ved et serveringsbord med hjul består i dets evne til at blive transporteret hurtigt rundt fra det ene rum til det andet. Her er der med andre ord fokus på en udbredt grad af anvendelighed og funktionalitet, der er genial, når man har gæster på besøg. Et rullebord kan også stå som et dekorativt element i hjemmet – enten rundt eller firkantet, da man kan style møblet med forskelligartet brugskunst og således personliggøre indretningen. Der er mange fordele i et rullebords praktiske anvendelighed, og uanset, om du er til runde, klassiske eller industrielle rulleborde, finder du med stor sandsynlighed et i Designerstuens sortiment, der afspejler din personlige stil.

Billigt eller design?

Som nævn før så hentes vores udvalg foroven fra forskellige forhandlere. Du vil derfor kunne sammenligne både designs, brands og billige priser fra forskellige steder og på forskellige produkter. På den måde sikrer du, at du kan vælge et eksklusivt design, hvis du ønsker, eller du kan også gå efter det billigste produkt, hvis du er mere følsom med prisen.

Rundt eller firkantet bord – og uden eller med hylder?

Serveringsbordene fås enten runde eller firkantede. Mens firkantede borde har den fordel, at de udnytter pladsen bedre, når de stilles i et hjørne, så har runde borde en charme i de bløde linjer. Derfor er valget helt op til dig, om du ønsker et firkantet eller rundt bord.

Samtidig kan man sige, at alle bordene egentlig har mindst én hylde, da det jo er selve konceptet, at der skal kunne stå noget. Men du kan også vælge et bord med flere hylder (altså flere etager). På den måde har du flere hylder, som du kan kan bruge som bar og opbevarer eksempelvis drikkevarer på.