Viser alle 7 resultater

Sækkestole i stort udvalg

Hvis du er på udkig efter en sækkestol, så kan du med fordel kigge foroven, hvor Designerstuen har samlet den hyggelige siddepude fra flere forskellige butikker. Det store udvalg fra forskellige butikker betyder, at du med større sandsynlighed kan finde en sækkestol til dit behov og til billige penge. Det betyder samtidig også, at du får mere at kigge på og vælge ud fra, så du kan få den helt rette sækkestol til dit hjem.

Sækkestole udendørs og indendørs

Skal din kommende sækkestol være beregnet til udendørs eller indendørs brug? En god nyhed er, at du ofte slet ikke behøver at vælge. Mange sækkestole laves nemlig, så de er robuste nok til at klare både at være indenfor samt ude i kulde og hårdt terræn udenfor. Du kan altså købe en sækkestol, der kan bruges både foran TV’et eller pejsen og ude i haven under solen som et ekstra, komfortabelt havemøbel.

Til voksen og børn

Sækkestole laves både i store og små samt neutrale og farverige. Fælles for de fleste af dem er dog, at de både kan bruges til børn og til voksne. Det skyldes, at stolene formes efter den person, der sætter sig på sækkestolen. Derfor kan en sækkestol se helt anderledes ud, alt efter hvem der har brugt den. På den måde kan den samme hyggelige siddeplads anvendes af både de voksne i hjemmet samt det lille barn, der skal se Disney Show fredag aften.