Viser 1–40 af 291 resultater

Sengebord til soveværelset

Designerstuen har fundet ovenstående udvalg af sengeborde, så du kan gå på opdagelse i alsidige varianter og finde lige præcis det bord, der passer ind i netop dit soveværelses indretning. Et sengebord er fantastisk at have stående, da du nemt og hurtigt har adgang til forplejning, bøger og andre ting, der er gode at have ved hånden, når du skal sove eller bare slappe af i sengen. I vores udvalg finder du kvalitetsbevidste mærker, der har fingeren på pulsen, når det gælder designet af det perfekte sengebord. Langt de fleste sengebordene har smarte skuffer eller anden opbevaringsplads, så du kan have ting som opladere, holde magasiner og bøger tæt på og derfor ikke behøver at rejse dig fra sengen for at hente de uundværlige items.

Leder du også efter en seng, skal du huske at kvaliteten af sengen betyder meget for søvnen. Vi anbefaler en kontinentalseng med topmadras eller en sengeramme– Skal du blot bruge et hvilested til en eftermiddagslur, så anbefaler vi en briks i læder eller stof.

Forskellige varianter

Hos Designerstuen vægter vi at kunne tilbyde et sortiment med mange forskellige designtyper og varianter af det samme produkt. På denne måde har du har flere bordmodeller at vælge imellem og kan desuden blive inspireret af de differentierede designs. Langt de fleste af vores borde tager dog udgangspunkt i et meget klassisk design, der passer godt ind i langt de fleste hjem. Bordenes inkorporation af det tidløse og elegante design gør dem stilmæssigt oplagte til soveværelset, hvor det netop er sådanne stemninger, der passer godt ind i rummet.

Du kan også overveje at købe en taburet med opbevaring og have den stående ved siden af sengen som et slags minibord. Og du skal selvfølgelig have en sengelampe til soveværelset, så du nemt kan tænde og slukke lys, imens du ligger i sengen.

Valget af det rigtige sengebord

Har du en dobbeltseng, ser det generelt bedst ud at stille et sengebord i hver side af sengen. Dette er også, hvad langt de fleste foretrækker at vælge. Dog er det meget vigtigt at vælge et sengebord, der passer godt ind i resten af soveværelsets indretning, så du opnår det stilmæssige udtryk, du ønsker. Alle sengeborde i vores sortiment er foruden at være enormt funktionelle også designet i flotte udtryk, så de både er praktiske og unikke i designet på samme tid. Et populært valg, når det gælder sengeborde, er lyse nuancer som hvid, støvet grå og naturhvid, da rolige farver i soveværelset generelt skaber den mest afslappende og beroligende stemning. Flere og flere vælger at gøre soveværelset til stedet, hvor vi ikke skal forstyrres af unødvendigt ’støj’ fra nipsting og andet tilbehør. Dette gælder også elektronik, som heldigvis kan pakkes hurtigt væk i sengebordets opbevaringssystemer i form af skuffer, små hylder og lignende løsninger. Således kan du gemme din smartphone og andre forstyrrelser af vejen, men samtidig have det indenfor rækkevidde. Foretrækker du et mere råt og androgynt look er sengeborde i mørkere nuancer som grå og sort oplagte at tage et kig på. Vi tilbyder mange forskellige sengeborde, så der er rig mulighed for at finde lige præcis den type, du søger, i vores sortiment.

Materialer i høj kvalitet

I vores udvalg finder du sengeborde i stærke materialer som bøg, eg, fyrretræ, teaktræ, valnød og andre træformer, der sikrer, at bordene holder i mange år frem. Endvidere skaber de smukke træsorter et flot og stilbevidst udtryk, der kan løfte soveværelsets indretningsmæssige udtryk. Du finder sågar også udgaver i genbrugstræ fra mærker som Själso Nordic og Trademark Living, der begge går højt op at inkorporere bæredygtige løsninger i deres møbel- og interiørdesign.

Perfekt læsetid

Et sengebord kan oplagt komplimenteres af en flot læselampe, der desuden er et praktisk tiltag i soveværelset, så du kan læse alle dine yndlingsbøger og blade, når du ligger i sengen og slumrer i løbet af dagen eller om aftenen. Et sengebord kan ligefrem virke fremmende for læsning, da det står lige indenfor rækkevidde, så du ikke behøver at rejse dig for at hente favoritbogen i reolen eller lignende. Den perfekte godnatlæsning er stærkt afhængig af, at du har god belysning, og her er det ikke nok med en god loftslampe eller standerlampe i nærheden. I stedet bør du overveje at investere i en læselampe, der kan stå fint på det valgte sengebord og give dig ubegrænset lys til rådighed under læsningen. Dine øjne vil takke dig.

En overset detalje

Soveværelset er ofte det rum i hjemmet, hvor man gør mindst ud af indretningen. Men små detaljer i rummet, hvor der trods alt spenderes mange timer løbet af døgnet, kan gøre en større forskel, end man lige umiddelbart tror. Heraf kan man med tilbehør og små møbler som sengebordet skabe en mere stilfuld og hyggelig atmosfære, der virker langt mere indbydende. Soveværelsets funktionalitet kan bygges op ved netop at tilføje små, kompakte opbevaringsløsninger, hvoraf sengebordet er et oplagt tiltag. Selvom sengen jo skal danne den overordnede ramme og sammenhæng i rummet – med tilbehør i form af et flot sengesæt og sengetæppe – kan små detaljer i høj grad sætte prikken over i’et og skabe et mere udtryksfuldt rum.

Undgå tørstige nætter

Et sengebord opfylder mange forskellige formål på samme tid. Det er dog især muligheden for at stille et glas vand på bordet tæt på sengen, der gør det yderst praktisk at have stående. Således har du altid væske ved hånden i løbet af aften- og nattetimerne, hvor det ikke altid er fedt at stå op for at hente et glas vand i køkkenet, når tørsten melder sig. Det kan desuden forstyrre din natterytme, når du netop ikke får den væske, du har brug for. Selvom det lyder banalt, er det ekstremt brugbart at have et sengebord stående, så dit væskebehov kan blive efterlevet.

Lad dig inspirere af et alsidigt udvalg

Designerstuen tilbyder et stort udvalg af sengeborde til rigtig gode priser fra kendte, danske brands, der har designet borde til enhver smag og stiltype. Er du, ligesom os, stor fan af design, vil du elske vores udvalg, der netop bærer præg af gennemførte detaljer og unikke udtryk, der passer godt ind i den skandinaviske boligindretning. Når alt kommer til alt, er sengebordet nok et af de mest funktionelle – og måske også oversete – boligelementer, der kan gøre en stor forskel for stemningen i soveværelset. Du kan også stille fin brugskunst og personlige sager på bordet for at gøre det mere karakterfuldt i designet og underbygge den trygge fornemmelse, der er vigtig at have i soveværelset.