Viser alle 20 resultater

Sengelampe

En god sengelampe sikrer, at belysningen i soveværelset altid er stærk nok, når favoritbogen bliver taget frem til læsning i sengen. Den kan enten hænge på væggen over sengen eller på et natbord/sidebord og herved kreere en meget hyggelig stemning.

Hvis du også mangler en seng, kan du overveje at købe et flot sengeramme for selv at bygge din seng eller en klassisk kontinentalseng for at få en luksuriøs komfort.

Forskellige varianter

I Designerstuens udvalg af sengelamper finder du et alsidigt og designbevidst sortiment, der kan give soveværelset lidt ekstra kant. At have lys tilgængeligt tæt på i soveværelset – selv når man ligger i sengen – er et absolut must. I dag bruger vi mange timer i soveværelset på meget andet end at sove. Vi ser adskillelige film, læser bøger og forbereder os til morgendagens arbejdsprojekt. Derfor er det oplagt at gå på opdagelse i Designerstuens udvalg af forskellige lampevarianter, så du kan fortsætte med at nyde mange af soveværelsets underholdningsaktiviteter med hyggelig belysning. Det kan være en god idé at vælge en LED lampe til at stå ved siden af sengen, da den ikke udsender den samme mængde varme som en halogenbaseret udgave. Derfor er LED lamper specielt velegnede til børneværelset for at undgå at barnet brændet sig, hvis det ved en fejl kommer til at røre pæren.

Væglamper til soveværelset

En væglampe er særdeles praktisk i soveværelset, hvor fokus oftest er på et enkelt og minimalistisk udtryk. Herudover er der ofte ikke uendelige mængder gulvkvadratmeter til rådighed i soveværelset, og derfor kan det være praktisk at løfte forskellige items væk fra gulvet og hænge dem op på væggen i stedet, så de ikke tager unødvendigt meget plads op i rummet. Vi tilbyder væglamper fra forskellige interiørbrands, der har et stærkt blik for funktionelle løsninger – altid inkorporeret i et stilmæssigt flot design.

Praktisk til børneværelset

Lamper, der skal stå på bordet eller gulvet, er ikke altid praktiske at inkludere på børneværelset. Her er der langt større chance for, at ting – inklusive belysningselementer – bliver væltet og ødelagt. Med en væglampe ved siden af sengen undgår man dette på effektivt vis.

Unikke sengelamper

I Designerstuens udvalg af sengelamper er der rig mulighed for at gå på opdagelse i mange forskellige lampevarianter, der kan stå på et bord ved siden af sengen eller hænges op på væggen. Lamperne bærer i høj grad præg af det skandinaviske, androgyne og stilbevidste, der passer godt ind i den danske og nordiske boligindretning. Her er der både fokus på funktionalitet og lækkert design, der giver boligen masser af kant og karakter.