Viser 1–40 af 100 resultater

Sideborde til hjemmet

Med et sidebord fra Designerstuens udvalg kan du skabe det helt perfekte hyggehjørne i dit hjem. Denne bordtype er meget kompakt i størrelsen, hvorfor det er oplagt at inkorporere i indretningen af det lille hjem. Bordet kan i princippet placeres alle steder og benyttes i mange forskellige sammenhænge. Mange vælger at bruge det elegante bord som sofabord eller supplerende sengebord, da det nærmest ingenting fylder, men alligevel har en flade, hvor du kan sætte drikkelse, snacks, magasiner eller brugskunst. Det typiske sidebord kommer dog i mange forskellige størrelser, og du kan sagtens finde et større bord, der kan holde mange flere ting, i vores udvalg.

Pynt et sidebord med en vase i glas (fx en Kähler vase) eller en stor urtepotteskjuler, og hæng en lysestage på væggenbagved. Så har du skabt et godt setup.

Forskellige varianter

Du har rig mulighed for at gå på opdagelse i et stort sortiment af sideborde, hvor elegance og karakterfuldt design præger de enkelte designs, hos Designerstuen. Et sidebord er oplagt at investere i, såfremt du ønsker et multifunktionelt møbel, der kan benyttes i mange forskellige sammenhænge. Møblet er nok et af de mest kompakte valg indenfor bordfamilien, da det næsten ingenting fylder. Samtidig kan det være med til at give hyggehjørnet, stuen eller soveværelset et udtryksmæssigt løft. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan et sidebord rent stilmæssigt kan se ud. Designerne bag produkterne i vores udvalg kreerer nemlig det smarte bord i mange forskellige varianter med differentierende materialeformer og detaljer. Gennem nøje udvalgte farvenuancer og sofistikeret design har stilbevidste brands som Creative Collection, Bloomingville, By Tika og Handvärk i vores udvalg formået at designe sideborde med masser af kant, så du kan skabe din helt egen indretning med det smukke bord. I udvalget finder du sideborde med bordplader i alt fra marmor og glas til kobber og træ. Der er med andre ord mange forskellige stilarter repræsenteret i vores sortiment, så du har store chancer for at finde lige præcis det bord, der passer til den ønskede indretning i hjemmet. Du kan oplagt vælge et sidebord i træ, der næsten ingenting vejer, så det er nemt at flytte rundt på. Mange af de brands, du finder i vores udvalg, har taget udgangspunkt i moderne og nytænkende udgaver af det traditionelle sidebord i form af inklusionen af forskellige materialekrydsninger og detaljer.

Sideborde i marmor

De seneste år har budt på en ekspansivt voksende interesse for tilbehør og møbler i det eksklusive materiale marmor. Det skyldes blandt andet, at det elegante stenmateriale indkapsler eksklusivitet og sofistikeret simplicitet på én og samme tid, hvilket giver en flot kontrast til den skandinaviske boligindretning. Det unikke materiale har en evne til at gøre ethvert rum mere luksuriøst i stilen uden at blive vulgært eller for meget. Marmor fås i dag i mange forskellige nuancer, hvoraf det danske mærke Handvärk tilbyder et væld af forskellige bordtyper – heraf sideborde – der inkorporerer det smukke materiale i nuancer som sort, dyb blå og den helt klassiske, perlehvide udgave

En elegant kontrast til det minimalistiske

Det er specielt i de skandinavisk indrettede hjem, at marmor kan være med til at skabe en mere unik og eksklusiv stemning. Sideborde med borplader i marmor har i den forbindelse vundet enormt stor popularitet, da selve marmorfladen tilføjer et luksuriøst touch til indretningen. Derfor er materialet benyttet i rigt omfang – både på den danske og internationale interiørscene – hvor samspillet mellem det androgyne og luksuriøse går op i en højere enhed. Du kan oplagt indrette dit sidebord i marmor med brugskunst i kobber og messing for at underbygge et trendy udseende eller stille grønne kaktusser på det for at skabe et underspillet og sofistikeret udtryk.

Sideborde med opbevaringshylder

Flere af sidebordene i vores udvalg inkorporerer smarte opbevaringshylder under selve bordpladen, så du kan gemme ting som magasiner og blade væk – men samtidig have dem lige ved hånden, når du skal bruge dem. Disse sidebordstyper er derfor også oplagte at benytte ved siden af sengen som almindelige sengeborde, eftersom du kan placere dine ejendele på den integrerede hylde. Det multifunktionelle bord er på mange måder blevet et must i den skandinaviske boligindretning. I de små storbyslejligheder er den kompakte bordstørrelse desuden yderst funktionel og velegnet, da bordet ikke tager unødvendigt meget plads op i et allerede lille rum.

Oplagt som sofabord

Det klassiske sidebord er ofte lig med den almindelige sofabordsform, som vi kender den. Derfor kan det kompakte bord sagtens bruges som et mindre alternativ til det sommetider klodsede sofabord. Bordet står flot ved siden af sofaen, og du kan i denne forbindelse oplagt vælge et bord, der passer godt ind i stuens indretning og designmæssige udtryk. Da sideborde – ligesom sofaborde – kommer i mange forskellige størrelser, har du også rig mulighed for at tilpasse de kvadratmeter, der er til rådighed i stuen, ved siden af sofaen eller lænestolen. Således kan du være sikker på at investere i et sidebord, der passer perfekt ind i indretningen.

Eksklusive sideborde i unikt design

Hos Designerstuen ligger kvalitet og håndværk iblandt de absolut vigtigste fokuspunkter. Dette gælder også vores sortiment af sideborde, hvor du med mærker som House Doctor, Kare Design og Nordal er sikret kvalitet til det yderste. Vi tilbyder produkter i enormt stærke materialer, så en effektiv holdbarhed sikres på bedste vis. Ligeledes finder du sideborde i stål og messing, der kan være med til at skabe et mere androgynt look. Disse materialer passer rigtig flot ind i kontoret, hvor du kan dekorere bordene med brugskunst for at gøre dem mere personlige.

Skab det perfekte hyggehjørne

Et sidebord kan oplagt stilles ved siden af lænestolen og således udgøre et lille hyggehjørne, idet du kan placere dine favoritbøger, magasiner og brugskunst som vaser og hyggeskabende skulpturer på det kompakte bord. Hertil kan du hænge en loftslampe op over elementerne i stuen ved siden af en lænestol med skammel og dekorere bordet med dine yndlingsting. Der er med andre ord mange muligheder, når det gælder stylingen af det perfekte hyggehjørne med et sidebord. Med brugskunst og andet tilbehør fra Designerstuen, har du rig mulighed for at skabe dit designmæssige drømmeudtryk.