Viser 1–40 af 42 resultater

Skoreoler

De fleste kan nikke genkendende til det uoverskuelige rod, der hører til at have mange sko. I mange hjem kan gangen ligne det rene ragnarok ved manglende opbevaringsplads. Derfor er en skoreol en oplagt tilføjelse til gangen eller garderoben, når du ønsker at bringe mere orden ind i hjemmet og samtidig understøtte et stilbevidst udtryk i indretningen.

Pynt din entré med en praktisk skoreol og et spejl (eksempelvis House Doctor spejl) samt en urtepotteskjuler med flotte blomster.

Dekorative skoreoler

En skoreol er først og fremmest med til at skabe orden i skokaosset, men kan også bruges i gangen eller bryggerset til at holde styr på hatte, støvler, vanter og halstørklæder. Hos Designerstuen finder du et stort udvalg af multifunktionelle skohylder og skomåtter, så de våde og mudrede sko ikke får lov til at blive slæbt for langt ind i boligen. Skomåtterne kan oplagt inkluderes i skoreolerne, så man undgår at skulle gøre hylderne rent oftere end nødvendigt.

Overvej også en hattehylde i træ eller metal

For at fuldende entré opbevaringen, så kan du overveje at anskaffe en hattehylde i træ eller metal (eller én i begge materialer). På den måde kan alt jeres overtøj – sko samt jakker og frakker – opbevares i entréen. Hattehylder fås både med og uden knager og bøjler, så den altså både kan bruges som almindelig hylde, men også til at hænge overtøj på en bøjle eller knager.

Smart hattehylde i træ med knager

Forskellige stilarter

Vores udvalg af skoreoler bærer præg af mange forskellige stilarter, hvorfor det er nemt at finde det møbel, der afspejler ens personlige stil og boligens indretning, i Designerstuens sortiment. For det er nemlig vigtigt at finde den skoreol, der passer ind i det interiørmæssige udtryk, man ønsker at skabe. Derfor har vi udvalgt skoreoler i forskellige designs, der starter i det retro-inspirerede og ender i de mere klassiske træudgaver. Med mærker som Kare Design, Nordal og Tica Copenhagen i Designerstuens udvalg er man i høj grad sikret gennemtænkt kvalitet og funktionalitet, der holder i mange år.

Industrielle skoreoler

Tica Copenhagens unikke skoreoler i perforeret metal integrerer et industrielt og cool hulmønster, der giver associationer til det NYC-inspirerede undergrundsmiljø. Skoreolernes stilrene design gør blandt andet, at de er nemme at integrere i indretningen og desuden ideelle til opbevaring af andre ting. Hvem siger, at en skoreol kun skal opbevare sko alene? Den praktiske størrelse giver på mange måder anledning til at integrere mange forskellige ting og sager – heraf hatte, halstørklæder og vanter, der eventuelt kan opbevares i en boks og placeres på en af reolens hylder.

Nem at hænge op

Flere af reolerne i vores udvalg kan hænges op på væggen, hvilket fremmer et meget elegant og æstetisk udtryk. De kan for det mest hænges op på to måder, enten med hylderne mod front eller med reolen parallelt med væggen. Man bestemmer med andre ord selv, om den skal fylde mere i bredden eller i dybden på væggen. Dette gælder alle Tica Copenhagens reoler, der dog også fås med almindelige ben, så de kan stå på jorden, hvis man helst vil undgå at bore i væggen.

Skoreoler i træ og stål

Er man til den mere klassiske skoreol er Normann Copenhagen et oplagt mærke at tage et kig på. Her integrerer skoreolen både stål og træ i materialesammensætningen, hvorved man får et kontrastfuldt og flot møbel, der passer ind i enhver entre eller garderobe.