Viser 1–40 af 1539 resultater

Sofaborde

I Designerstuens udvalg af sofaborde til stuen kan du gå på opdagelse i et væld af forskellige varianter, der alle udgør et unikt design. Et sofabords stilmæssige udtryk har ofte større betydning, end man umiddelbart tror. Det kan nemlig fuldende stuens indretning og gøre sofaområdet mere karakterfuldt med et unikt sofabord i midten. Derfor er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring ens egne behov og ønsker, når man skal vælge det rigtige sofabord.

Bordene til sofaen fås i mange stilrige mærker. Se eksempelvis Hay sofaborde eller Menu sofaborde.

Nye behov i indretningen

Det er omkring sofabordet, at hyggelige stunder med familie og venner skal nydes. Sofabordets praktiske funktion har dog på mange måder udviklet sig med årene. Flere og flere bruger i dag sofabordet som ekstra kontorplads, ligesom aftensmaden i stigende grad bliver spist omkring det kompakte bord. Rent størrelsesmæssigt er et sofabord funktionelt, da det ikke tager mange kvadratmeter op i rummet. Netop derfor er det oplagt at udnytte møblet som ekstra spiseplads i hjem, hvor der ikke er plads til et stort spisebord. Ligeledes kan sofaborde i små størrelser benyttes i soveværelset som natbord – eller ved siden af lænestolen i hyggehjørnet.

Eksklusive sofaborde i unikt design

Èn ting står klart i Designerstuens sortiment af sofaborde fra  landets populære brands. Kvalitet og designmæssigt håndværk er et klart hovedfokus, når man skal finde et bord til sofaen i stuen. Med mærker som Kare Design, Nottingham, Bloomingville og Furbo er man i den grad sikret en eksklusiv kvalitet udover det sædvanlige, når man investerer i et sofabord eller lignende møbel fra udvalget. Stærke materialer og effektiv holdbarhed er herudover vigtige elementer, når det gælder design og produktion af sofabordene, der eksempelvis fås i akacietræ, stål, egetræ og messing. Her bliver der med andre ord ikke gået på kompromis med hverken materialevalg eller kvalitet.

Pynt med en avisholder / magasinholder

Sofaen er et oplagt sted at sidde og læse sine aviser og magasiner. Derfor giver det god praktisk mening at have en avisholder tæt på. En avisholder kan være stående selv på gulvet, eller den kan være lavet til at stå på et (sofa)bord. Hvis du ønsker, kan du for eksempel købe en sort avisholder i metal, eller en magasinholder i træ (fx eg) og opbevare din blade, aviser og magasiner samlet i et praktisk sted.

Magasin og avisholder i metal på gulvet

Vælg det rigtige sofabord

Det kan være lidt af en jungle at bevæge sig rundt i verdenen af sofaborde, hvor de designmæssige udtryk er ligeså differentierende som prisklasserne. Derfor står vi selvfølgelig også klar til at hjælpe og rådgive, såfremt du har brug for det. En nøgleregel, du bør have i baghovedet, inden du foretager et eventuelt køb, er at definere dine grundlæggende ønsker. Dette vedrører først og fremmest dine behov i forhold til sofabordets størrelse, materiale og dets designmæssige udtryk. Heraf kan du forsøge at nå frem til, om du søger et bord i et simpelt og minimalistisk design eller en mere rustik udgave. Det tyske brand Kare Design tilbyder eksempelvis mere unikke og personlige borde i meget luksuriøse udtryk, hvor et dansk mærke som By Tika tilbyder androgyne sofabordsmodeller. Det kan være en god idé at nå tættere på, hvilket udtryk, du ønsker at skabe i indretningen, inden du går i gang med at lede efter det rigtige sofabord.

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Mange af de danske og skandinaviske møbelbrands er anerkendt verden over, da de ofte baner vejen for nye trends i den minimalistiske genre. Heraf er sofaborde i marmor fra danske brands som Nordal og Hay blevet ekstremt populære i nutidens interiørdesign, da de blandt andet formår at indkapsle en eksklusiv elegance og stilren simplicitet. Marmor er heraf et godt eksempel på et materiale i et sofabord, der ikke kun er praktisk og nemt at gøre rent, men også enormt udtryksfuldt og trendy. Er du i højere grad tilhænger af et mere klassisk og afslappet udtryk, bør du tage et kig på udvalget af sofaborde i træ og glas. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i sofaborde i et væld af forskellige materialer hos Designerstuen, men det kan være en god idé at tænke over, hvilket materiale, du fortrækker forinden. Et mere råt og rustikt look ses blandt andet i sofaborde, der inkorporerer metal og stål, hvilket nemt kan give indretningen lidt ekstra kant.