Viser 1–40 af 80 resultater

13 loftslamper over spisebordet

I denne artikel finder du 13 spisebordslamper med en belysning, som skaber en hyggelig stemning ved middagsbordet i dit hjem.

Der er lamper i forskellige prisklasser og stilarter. Og de passer både til firkantede og runde spiseborde.

Se lamperne nedenfor:

PH 5 lampe fra Louis Poulsen

Louis Poulsen PH 5 pendel loftslampe

PH 5 lampen har et tidsløst design. Den er klassisk og har et genkendeligt design – formentlig fordi lampen har været i utallige designmagasiner igennem tiden. Velfortjent.

Lampen fås i mange bløde farver, der alle passer ind i den moderne indretning. Spisebordslampen er designet af Poul Henningsen og produceres af Louis Poulsen.

Hæng PH 5 lampen over dit spisebord, og du vil til enhver middag kunne beundre de stilrene linjer, som arkitekten har tegnet.

Enigma 425 spisebordslampe fra Louis Poulsen

LOUIS POULSEN ENIGMA 425 loftslampeEnigma loftslampen har en ekstravagant form og struktur, som gør lampens hel unik. Den er velegnet over i en indretning, hvor man gerne vil tage et ekstra skridt for at imponere gæsterne.

Lampen passer godt over spisebordet, hvor den vil fascinere alle ved bordet.

Enigma er designet af designeren Shoichi Uchiyama. Målet var at skabe en svævende lysvinger. Dette kommer til udtryk, når lyset i spisestuen er dæmpet, og Enigma lampen tændes.

Ball loftslampe i kobber-lignende messing af Frandsen

Frandsen ball spisebordslampe i messingBall loftslampen er en nymoderne klassiker, har et meget trygt udseende. Det er på en måde blevet det sikre valg til lyset over spisebordet.

Ball lampen er kendetegnet ved den kuglelignende form samt et stort udvalg af farver – herunder den kobber-lignende messing.

Den runde form gør, at Ball på sin vis bryder med lige linjer og skarpe kanter, som der typisk er på et spisebord. Derfor er Ball lampen et godt valg som spisebordslampe.

AJ (Arne Jacobsen) Royal pendel

LOUIS POULSEN AJ ROYAL loftslampeArne Jacobsen har designet utallige klassikere, og Royal lampen er ingen undtagelse.

AJ spisebordslampen har en behagelig, geometrisk form samt en idyllisk farvekombination, der udstråler elegance.

Royal lampen af Arne Jacobsen giver et dejlig lys. Primært forneden og sekundært et dæmpet lys opad. Hele lampens design vidner om, at Arne Jacobsen nøje har tænkt over lyset indvirkning på rummet.

Lampen vil medvirke til en behagelig stemning i din spisestue over dit spisebord.

Kobe spisebordslampe i kobber af Frandsen

Kobe glas pendel af FrandsenKobe lampen i kobber har et industrielt udseende, hvor det metalliske element kombineres med små-tonet glas. Det giver en rød tråd i designet, som derfor gør lampen til et veltænkt objekt i indretningen.

Spisebordslampen passer godt i en rå indretning, hvor den vil gå i ét med omgivelserne. Men den passer også i en mere rolig indretning, hvor lampen vil skabe en flot kontrast.

Patera Pendel fra Louis Poulsen

LOUIS POULSEN PATERA PENDELDen æstetiske Patera lampe har en flot form som en kugle med et flettet mønster. Pendlen ligner nærmest en stor måne-lignende planet med et smukt lysskær.

Patera er designet, så man ikke kan se lyskilden fra vinkler over 45 grader.

Patera er alt i alt en dejlig spisebordslampe, som du fx kan hænge i køkkenet eller stuen for at skabe en smuk belysning.

PH Snowball lampe til spisebordet af Louis Poulsen

PH SNOWBALL lampe til loftet fra Louis PoulsenDenne klassiker – Snowball lampen designet af Poul Henningsen (PH) – er en eksklusiv og enestående lampe, hvor arkitekten nøje har planlagt form, farve og belysningsretning.

Snowball blev oprindeligt fremvist sammen med PH 5 lampen i 1958 på Kunstindustrimuseet. Den eksklusive og veldesignet lampe blev dog først rigtig populær senere, og i dag er det en tidsløs klassiker, der har gjort utallige hjem imponerende.

Den fantastiske Snowball vil give et æstetisk pust til indretningen i dit hjem. Den kan hænge i entréen, over spisebord, i køkkenet, stuen eller hvad fantasien ellers sætter grænser for.

Flowerpot VP1 loftslampe af Verner Panthon og &Tradition

Verner Panthon FLOWERPOT VP1 loftslampeI 1968 designede Verner Panthon denne enestående og på samme tid simple loftslampe.

Lampen blev designet i forbindelse med oprør blandt de studerende i dele af Europa og USA. Den studerende generation gjorde oprør mod gamle, hårde værdier og ønskede stedet fred. Bevægelsen blev senere kaldt Flower Power.

Verner Panthons ikoniske designobjekter har gennem tiden været symbol for forskellige strømninger, og FlowerPot er altså ingen undtagelse.

Lampen er en ideel spisebordslampe med et flot, nedadrettet lys, der vil belyse et hyggeligt selskab.

Hvid Above loftslampe fra Louis Poulsen

Hvid Above spisebordslampe Mads Odgård for Louis PoulsenDen smukke Above loftslampe fra Louis Poulsen er designet af Mads Odgård. Lampen har et hyggeligt udseende med en klokke-lignende form. Lampen er enkel og derfor tidsløs i sit design.

Over spisebordet giver Above loftslampen et nedadgående lys, der belyser middagens lækre måltid. Derudover lyser lampen svagt opad, hvilket giver en behagelig helhedseffekt på belysningen i rummet.

Cirque spisebordslampe med kobber top fra Louis Poulsen

CIRQUE kobber spisebordslampeCirque er en fantastisk spisebordslampe med en unik farvekombination. De rolige, bløde nuancer af pastelfarver og kobber skaber en beroligende atmosfære. Perfekt til en hyggelig middag.

Cirque med kobber top er designet af grafikeren Clara von Zweigbergk, som hentede inspiration fra Tivoli. Her så hun candy floss, rutsjebaner og lækre måltider som kilder til inspiration.

VP (Verner Panthon) Globe 40 pendel

Verner Panthon Globe 40Excentrisk pendel lampe designet af Verner Panthon. VP Globe 40 har et nærmest futuristisk udseende, men uden at være overdrevet på nogen måde. Lampen kan sagtens passe ind i en helt almindelig indretning – fx over spisebordet.

Pendel lampen blev designet i 1969 af Verner Panthon, som har designet utallige klassikere. VP Globe 40 er én af dem, og den kan du med en tryg følelse i maven pynte dit hjem med.

PH Koglen/Atichoke kobber fra Louis Poulsen i kobber

PH Artichoke i kobberDenne lampe behøver for de fleste ingen introduktion. Artichoke (eller på dansk: Koglen) er en dansk designklassiker designet af Poul Henningsen. De geometriske flapper skaber til perfektion en kogle af kobber, der udstråler elegance i ethvert hjem, som lampen placeret i.

Samtidig spredes lyset fra lampen i et unikt mønster skabt af tapperne. Koglen i kobber af Poul Henningsen er i sandhed et multidimensionelt kunstværk.

Hvis du ønsker en spisebordslampe af højeste designmæssige kvalitet, er koglen af PH i kobber et godt valg.

Topan VP6 loftslampe af Verner Panthon fra &Tradition

&TRADITION TOPAN VP6 pendelTopan V6 er en simpel loftslampe, der er designet af Verner Panthon. Lampen minder i sin kugleform om den førnævnte Ball loftslampe.

Topan V6 var en første af Verner Panthons lampedesigns, som blev produceret i store mængder. Med andre designs som Flowerpot og Globe 40 har lampen ikke været en engangssucces for Verner Panthon.

Topan V6 er valget for dig, hvis du ønsker en simpel lampe, der elegant belyser dit spisebord.