Viser 1–40 af 1892 resultater

  Spisebordsstole i design til ethvert hjem

  Spisebordsstolen er et vigtigt element i spisestuen. Det er her gæsterne samles, når det store måltid skal spise. Det betyder, at mange timer bruges i stolene, og de skal derfor ikke blot være æstetiske, men også behagelige. Et godt sæt af spisebordsstole er smukt at se på, komfortabelt at sidde i og passer til spisebordet samt den øvrige indretning.

  Spisebordsstole findes i både enkle og klassiske eller mere farverige og moderne designs, og derfor er vi stolte over at præsentere dig udvalget foroven. Foroven kan du nemlig shoppe blandt mange forskellige butikker og dermed se en stor variation i design og priser.

  Spisebordsstole med armlæn

  Leder du efter en spisebordsstol med armlæn? Det kan du også finde her på siden. Armlænet giver en ekstra komfort, som albuerne kan slappe af på. Det forlænger kun middagens hygge, når gæsterne sidder behageligt.

  Stolene i oversigten foroven er vidt forskellige i deres designs. Det betyder også, at armlænene er forskellige. Nogle armlæn er en del af siddepuden, mens andre er selvstændige dele, der skabes som en forlængelse af stellet.

  Læder, træ, stof og metal

  Spisebordsstole fås i mange forskellige materialer. Du kan altså nemlig finde et sæt, der passer til dit spisebord. Læder eksempelvis et populært valg, fordi det giver et eksklusivt udseende, samtidig med at læderet er blødt at sidde på. Læder kan kombineret med træ/egetræ for få et klassisk design. Stof er også et populært materiale, fordi det ligesom læderet har en blød overflade.

  Billige tilbudspriser på design

  Det store sortiment på Designerstuen.dk betyder, at du kan finde billige spisebordsstole til tilbudspriser – også selvom det er møbler af design og kvalitet.

  I oversigt ovenfor kan du finde spisebordsstole til ethvert hjem. Oversigten er nemlig en samling af stole til spisebordet fra mange forskellige webshops. På den måde kan du både finde en stol til din stil, samt du kan være heldig at finde gode tilbud.