Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Spisebordsstole i design til ethvert hjem

Spisebordsstolen er et vigtigt element i spisestuen. Det er her gæsterne samles, når det store måltid skal spise. Det betyder, at mange timer bruges i stolene, og de skal derfor ikke blot være æstetiske, men også behagelige. Et godt sæt af spisebordsstole er smukt at se på, komfortabelt at sidde i og passer til spisebordet samt den øvrige indretning.

Spisebordsstole findes i både enkle og klassiske eller mere farverige og moderne designs, og derfor er vi stolte over at præsentere dig udvalget foroven. Foroven kan du nemlig shoppe blandt mange forskellige butikker og dermed se en stor variation i design og priser. Ofte vil du kunne finde en billige spisebordsstole – uanset om den skal være i egetræ, læder, stof, plast eller en kombination.

Spisebordsstole med armlæn

Læder spisebordsstol med armlæn i egetræ

Stol af læder med armlæn og planter i flotte krukker og vaser

Leder du efter en spisebordsstol med armlæn? Det kan du også finde her på siden. Armlænet giver en ekstra komfort, som albuerne kan slappe af på. Det forlænger kun middagens hygge, når gæsterne sidder behageligt.

Stolene i oversigten foroven er vidt forskellige i deres designs. Det betyder også, at armlænene er forskellige. Nogle armlæn er en del af siddepuden, mens andre er selvstændige dele, der skabes som en forlængelse af stellet.

Læder, træ, stof og metal

Spisebordsstole fås i mange forskellige materialer. Du kan altså nemlig finde et sæt, der passer til dit spisebord. Læder eksempelvis et populært valg, fordi det giver et eksklusivt udseende, samtidig med at læderet er blødt at sidde på. Læder kan kombineret med træ/egetræ for få et klassisk design. Nogle af spisebordsstolene er i ægte læder. Stof er også et populært materiale, fordi det ligesom læderet har en blød overflade.

Du kan også få en spisebordsstol i udelukkende træ (fx egetræ eller ask). Det giver et dejligt naturligt udseende til møblet og stolene kan med fordel stå sammen med et spisebord udelukkende af træ.

Spisebordsstol med flet

Et klassisk design af er spisebordsstole med flet, som har et behageligt og afgivende flettet materiale i siddepuden. Et godt eksempel på det er J80, J81 og J82 serien af FDB og Jørgen Bækmark, samt J39 “Folkestolen” af Børge Mogensen. Alle disse stole er lavet af træ (fx eg eller ask) som skelettet og ryglænet, og så flet som siddepude. Som spisebordsstol er en billig eller design fletstol et godt valg.

Billige tilbudspriser på design

Det store sortiment på Designerstuen.dk betyder, at du kan finde billige spisebordsstole til tilbudspriser – også selvom det er møbler af design og kvalitet.

I oversigt ovenfor kan du finde spisebordsstole til ethvert hjem. Oversigten er nemlig en samling af stole til spisebordet fra mange forskellige webshops. På den måde kan du både finde en stol til din stil, samt du kan være heldig at finde gode og billige tilbud. Når du har fundet et produkt, som er billigt nok, eller som passer til dit design-ønske, så skal du blot klikke dig videre over til forhandleren, hvor du kan købe produktet.

Udvalget er ofte meget varierende, fordi det hentes fra forskellige forhandlere. Det skifter altså fra tid til anden, og du kan være heldig at gøre et godt scoop på en billig spisebordsstol i et godt design.

Billig spisebordsstol i træ

En klassiske sortmalet stol i træ, som med fordel kan benyttes ved spisebordet

Hvilken farve skal du vælge?

Som du kan se i udvalget foroven, så få spisebordsstole i mange forskellige farver. Du kan nøjes med en stol af naturlige farver, fx lys egetræ eller ask samt sort læder. Men du kan også farvede stole, i fx sort, hvid, grøn eller sågar rød, lyserød, gul eller blå. Det kommer helt an på din indretning, og der er heldigvis frie tøjler til at slå sig løs! Er man til det sikre valg, så er hvid eller sort dog gode valg, da både hvid og sort passer med det meste anden indretning. Egetræ er lidt ligeså, da det er en meget naturlig “farve”. Mange indretninger, særlig skandinaviske, benytter også egetræ i andre møbler/interiør, så det passer godt sammen.

Få en smuk spisestue

Hvis du ønsker at få en smuk spisestue, så giver det mening at tænke på hele indretningen samlet – og ikke blot spisebordsstolene. Her er nogle ting, du kan overveje at tænke på:

Få et billigt, men smukt, spisebord

Der findes utallige forskellige slags spiseborde efterhånden, men et godt og sikkert valg er et klassisk spisebord af træ, eksempelvis egetræ. Et mere moderne fænomen er også plankeborde, som virkelig giver et råt og æstetisk udtryk. Uanset hvilken type spisebord, som du er ude efter, så har vi hos Designerstuen samlet en oversigt over billige spiseborde.

Billigt spisebord i egetræ

Et flot spisebord i træ (muligvis egetræ) med klassiske spisebordsstole, en lille spisebordslampe. God sammensætning i spisestuen!

Husk spisebordslampen

Den rigtige spisebordslampe kan gøre underværker for belysningen i stuen. Lampeskærmen, retningen på lyset, lystypen mm. har nemlig en stor effekt på, hvor lyset rammer og hvordan det ser ud. Det er en god idé at vælge en spisebordslampe, der lyser det meste af bordet op, så al maden kan ses. Det er selvfølgelig en smagssag, hvor kraftigt man ønsker lyset. Du kan se en oversigt og finde en billig spisebordslampe hos Designerstuen.