Viser 1–40 af 150 resultater

Stearinlys og bloklys til lysestagerne

Gå på opdagelse i et stort udvalg af stearinlys og bloklys her i Designerstuens sortiment, hvor du finder lys i mange forskellige farver og størrelser. Vi har taget udgangspunkt i de kendte brands’ mest populære designkollektioner for på denne måde at kunne tilbyde alsidige produkter til enhver smag. Uafhængigt af om du er til de farvede og modige bloklys eller mere enkle stearinlys, finder du det med andre ord højst sandsynligt i vores udvalg. Vi viser stearinlys og bloklys fra kvalitetsbevidste mærker som Ib Laursen, Ferm Living, Chic Antique og Broste Copenhagen.

Undgå smeltet stearin på bordet

Når man skal finde de rigtige stearin- eller bloklys til bordet eller vindueskarmen, er det en god idé at se på produkter af høj kvalitet. Dette skyldes, at de billigste lys oftest har en tendens til at dryppe på de underliggende flader og herved gøre den efterfølgende rengøring mere besværlig end nødvendigt. Med lys i høje stearinkvaliteter sikres man, at de ikke drypper i store mængder fra toppen og ned på bordet. Lysene i høj kvalitet er nemlig støbt på en helt unik måde, så stearinen nedsmeltes langsomt. Således undgår man de hurtige stearindryp.

Du kan også undgå, at stearin ender på bordet ved at købe en lysestage eller lysmanchet. På den måde sørger du for, at der ikke kommer stearin fra dit lys på dit spisebordplankebordbakkebord, eller hvor du ellers har lyset stående.

Uparfumerede lys

Vores sortiment tager udgangspunkt i uparfumerede lys. Dette skyldes, at duftlys godt kan have en meget overrumplende duft, der ikke lige passer ind i ethvert hjem. Ønsker man at inkorporere flere dufte i hjemmet, bør man i stedet tage et kig på Designerstuens udvalg af duftpinde. Her er man sikret brugskunst, der giver en diskret og lækker duft i hjemmet uden at virke for dominerende. Vores udvalg af stearin- og bloklys tager udgangspunkt i de helt klassiske lys uden duft, da de herved kan bruges året rundt uden at være sæsonafhængige.

Skab en afslappet atmosfære

Levende lys kan noget helt specielt. De skaber en unik, indbydende og hyggelig stemning, der kan få enhver gæst til at føle sig hjemme og behageligt tilpas. Levende lys er nok et af de mest klassiske brugskunstelementer i den moderne indretning, der kan være med til at sætte et elegant prik over i’et i enhver bolig, uafhængigt af lysenes placering. De kan bruges i mange forskellige henseender og opfylder mange forskellige roller. I vintermånederne er de oplagte, da de netop bringer lidt ekstra hygge indenfor på de mørke dage, når lyset hurtigt forsvinder udenfor. Om sommeren er levende lys fantastiske at have stående på terrassebordet, så du kan nyde et glas vin med en, du holder af. Det er først og fremmest lysenes stemningsskabende funktion, der gør dem til et absolut must i den danske og internationale boligindretning. Stearinstøbningens historie er lang – og derfor er oplevelsen af at tænde de smukke lys universel og tidløs.

Lang brændetid

Ønsker du levende lys i hjemmet, der har en lang brændetid og holdbarhed? Bloklys er de lysudgaver med den klare fordel, at de har utallige timers brændetid, så man ikke behøver at tænke på at udskifte dem allerede efter få uger – i modsætning til stearinlys. Dette skyldes, at bloklysenes tykkelse og generelle stearinkvalitet er langt stærkere end de almindelige stearinlys. Herudover er det netop også bloklys, der har flotte udtryksmæssige kvaliteter, eftersom de ofte findes i mange forskellige farver og nuancer. Selvom de ikke er tændte, kan de stadig stå og se flotte ud i hjemmets arealer. I vores udvalg finder du bloklys med en udbredt holdbarhed i nuancer som mørk rosa, mørkegrå, mosgrøn og gråbrun. De kan hver især være med til at skabe en helt unik atmosfære, og koordinerer du lysene med andre farver, vil indretningen også få et stærkt design-boost. Et almindeligt bloklys har typisk op imod 190 timers brændetid.

Med en lang brændetid kan det levende lys i mange tilfælde være et hyggeligt alternativ til klassisk belysning. Skift bordlampervæglamper eller endda loftlamper ud med de levende lys.

Ib Laursen bloklys

Det danske mærke, Ib Laursen, er en af de brands, der er gået forrest indenfor stemningsskabende brugskunst. Heraf har Ib Laursens udvalg af lysestager og fyrfadsstager opnået udbredt popularitet – både på det danske og internationale marked. Dertil tilbyder mærket et flot udvalg af bloklys i mange forskellige nuancer og størrelser, der passer til de stager, brandet også tilbyder. Her går man ikke galt i byen, såfremt man ønsker at investere i lys i karakterfulde farver med masser af elegance. Alle Ib Laursens bloklys tager udgangspunkt i en meget høj materialekvalitet i 100 % fuldraffineret paraffin. Dette indebærer bomuldsvæger i en meget høj materialekvalitet med nøje tilpassede dimensioner, der sikrer, at lyset får en meget optimal brændetid. Alle bloklys fra Ib Laursen og de resterende mærker i vores udvalg fremstilles ved såkaldt koldkomprimering, hvor paraffin granulat presses sammen under et meget højt tryk. Således er man med et bloklys i vores udvalg sikret en fantastisk holdbarhed – helt uden sammenligning.

Sådan indretter du lysene

Ved at kombinere forskellige bloklys i forskellige farver under samme hovednuance – eksempelvis i form af lyseblå og mørkeblå lys – kan man skabe et meget unikt look der, hvor man vælger at placere lysene. Vi har derfor lagt vægt på at udvælge lys i mange forskellige farver, der komplimenterer hinanden. Her er det især Ib Laursens udvalg af bloklys, du bør tage et kig på, hvis du foretrækker lys i unikke farveformer, der samtidig ikke virker for dominerende i indretningen. Mærkets kollektioner tager nemlig generelt udgangspunkt i de mere støvede nuancer, der er nemme at inkorporere i indretningen. Her er det også oplagt at vælge lys i forskellige størrelser og placere dem ved siden af hinanden, da dette giver et meget gennemført og dynamisk udtryk. I vores udvalg af lysestager og fyrfadsstager, har du rig mulighed for at finde det produkt, der passer perfekt til dine valgte lys.

Alternative stearinlys fra Nordal

Er du til det helt unikke og alternative, vil Nordals udvalg af stearin- og bloklys være noget for dig. Nordal tilbyder meget smukke stearinlys, formet som planter og træer og heraf farvet i naturlige nuancer. Mærket tilbyder eksempelvis meget unikke stearinlys i en flot hyacinthform, der ligner en lille plante. Ligeledes tilbyder Nordal et meget smukt stearinlys formet som et bonzaitræ. Disse stearinlys er på mange måder oplagte, såfremt man ønsker at gøre indretningen mere unik og inspirerende i udtrykket. De kan nemlig være med til at sætte prikken over i’et og gøre hjemmets udtryk mere utraditionelt. Nordal tilbyder også flotte lysholdere til bloklys som ophæng.

Elegante Georg Jensen lys

Georg Jensen tilbyder både stearin- og bloklys med det eksklusive mærkes initialer inkorporeret i en diskret, grå skrift. Her er der virkelig tale om en lyskvalitet, der overgår den sædvanlige. Lysene fra mærket kan findes i forskellige størrelser og har en meget lang designtradition bag sig. Den grå ’Georg Jensen’ skrift nederst på lysene underbygger desuden lysenes meget enkle og elegante udtryk. Mærket tilbyder også flotte kronlys, der ligeledes har det simple Georg Jensen logo placeret nederst i en grå skrift.

Georg Jensen er kendt for deres interiør i sølv. For eksempel deres vaser eller lysestager.

Kalenderlys

Hos Designerstuen finder du også kalenderlys og hyggelige lys, der passer perfekt ind i julemåneden, når du ønsker at gøre indretningen mere stemningsfuld. Heraf tilbyder Broste Copenhagen flotte kalenderlys med meget enkle talindskrifter, og du vil også kunne finde juletræer som stearinlys. Er du til den mere moderne pynt i december, er det oplagt at tage et kig på Ferm Livings skinnende stearinlys i blå og grå nuancer – eller lysestager i kobberfarvede materialer. Vi har sørget for at hente mere glamourøse pyntemuligheder hjem, så du kan finde levende lys, der er oplagte at have stående fremme til jul, i mere unikke stilarter.