Viser 1–40 af 1944 resultater

Kend din type af stol

Der findes flere slags stole, der alle tjener hver sit formål. Er du i tvivl om, hvilken stol, du er på udkig efter? Så skal vi nok hjælpe dig videre.

Spisebordsstol er nok én af de mest efterspurgte typer af stole. Stolene af denne type designes, så de passer til spisebordet. Derfor designes de, så man kan sidde med en ret ryg og med en højde, der passer til klassiske spiseborde.

Lænestolen er et mere afslappet møbel, der passer til hyggekrogen. Her kan du stille et sofabord og en lænestol med skammel for at skabe den ultimative hygge. Når møblerne er på plads, kan man nyde en avis eller en god krimi søndag formiddag, mens man slår fødderne op og slapper af. Lænestole er desuden ofte lavet af blødere materiale og ryglænet er bøjet baglæns, så man sidder fuldt ud komfortabelt. Denne type stol minder meget om en loungestol, der har samme formål.

Hvis du leder efter en stol med et flot mønster, kan du overveje en fletstol. Stolene med flet har et lækkert, naturligt udtryk. Fuldend eksempelvis din spisestue indretning med fletstole til spisebordet. På den måde kan du give dine gæster en god oplevelse, når de sætter sig til rette ved festlige middage.

En klassiker er også sækkestole, der kan bruges både af voksne og børn samt indendørs og udendørs. Sækkestolen er en rigtig hyggestol, hvor man sidde helt tæt på jorden. Køb en sækkestol til hver af børnene eller én til dig selv. Med en sækkestol kan du slippe alt du har i hænderne og kaste dig ned i stolen, hvorefter den bliver formet perfekt til dig. Alternativt kan du overveje en gyngestol eller en hængestol – begge møbler, der kan gynge på en afslappende måde, mens du sidder i dem.

Find stole med og uden armlæn

Armlænet er en god, funktionel detalje på mange stole. Med et godt armlæn kan du slappe af i armene uden at spænde dine skuldre. Dog er det ikke altid, at du ønsker armlæn – eller ryglæn for den sags skyld. I oversigten foroven kan du finde stole både med og uden armlæn.