Viser 1–40 af 58 resultater

Stumtjenere

En stumtjener er brugbar i mange forskellige sammenhænge. Når garderoben flyder over med jakker, og gæsterne kommer på besøg, er en stumtjener et absolut must at have stående i entréen eller garderoben. I Designerstuens udvalg af stumtjenere er der rig mulighed for at gå på opdagelse i anderledes stilarter og udgaver af det klassiske møbel. Heraf finder du blandt andet klassiske stumtjenere i træ fra det kvalitetsbevidste brand Alessi og elegante udgaver i marmor.

En høj stumstjener i entréen kan se godt ud med en stor krukke eller stor vase for at skabe synergi mellem stort interiør.

Stumtjenere til entréen

En stumtjeners funktion kan bedst benyttes i steder som hjemmets entré eller gang. Når man kommer ind ad døren efter en lang arbejdsdag, medvirker en stumtjener blandt andet til, at man hænger overtøjet op på knagerne frem for at smide det på gulvet i hjørnet. Således er en stumtjener med at til at sikre, at rodet ikke hober sig op i hjemmets allerede små arealer og rum.

Mange knager

Flere af stumtjenerne i udvalget inkluderer brugbare knager og ofte i et stort antal, så man kan hænge så mange jakker, halstørklæder og hatte op som muligt. En klassisk stumtjener, som vi kender den, inkluderer oftest kun knager i toppen på den lange træstang. Men flere og flere stumtjenere inkorporerer også knager i midten, så man nemmere kan hænge accessories som hatte, vanter og halstørklæder op. Således er outfit-tilbehøret nemmere at få fat på, når man skal hurtigt ud ad døren. I flere af vores stumtjenere findes der hele 17 knager, så der er plads til store mængder tøj og accessories fra garderoben.

Klassiske stilarter

Stumtjenere er typisk udført i materialer som metal, træ og plast, men andre modeller integrerer også mere atypiske materialer som marmor og indgraverede mønstre. Det er dog generelt mere normalt at stumtjenerne laves i mere simple træmaterialer som eg og ask, ligesom mange spiseborde. I Designerstuens udvalg er der generelt forskellige stilarter repræsenteret, hvorfor der er gode chancer for at finde den model, der passer til din personlige smag.

Plads til hele vintergarderoben

Det kan være en god idé at hænge bøjler op på stumtjeneren, så de tunge vinterjakker også kan hænge der, uden at frakkens strop bliver beskadiget. Det er sjældent godt for uldjakker og tykke frakker at hænge på en knage dag efter dag. En bøjle sikrer, at materialerne ikke bliver krøllede eller deforme. Her har man selv mulighed for at tilpasse stumtjeneren efter ens egne behov bestemt ud fra de jakketyper, man ønsker at hænge op. Har du brug for ekstra plads kan du alternativt stille flere stumtjenere ved siden af hinanden, så der både er plads til gæsternes jakker og vintergarderoben. En stumtjener er også oplagt at stille i soveværelset eller stuehjørnet.