Viser 1–40 af 81 resultater

Taburetter i stort udvalg

Designerstuen har samlet et stort udvalg af flotte, unikke og billige taburetter i forskellige designs. Taburetterne er fra forskellige butikker på nettet, og du kan derfor sammenligne udvalget hos flere forhandlere for at finde frem til det rette design til din stil samt en billig pris. Kig i oversigten foroven og find en taburet, der passer til din bolig.

Taburetter til badeværelse og køkken

Taburetter er et klassisk møbel til badeværelset eller køkkenet. I badeværelset er taburetten praktisk, fordi den både kan fungerer som en lille stol og som et bord. Møblet fylder heller ikke så meget, så i badeværelset, hvor man ikke sidder længe og “hænger ud” passer taburetten godt, fordi dens design gør den til en minimalistisk siddeplads. Gør dit badeværelse mere praktisk med en flot taburet, hvor du kan sætte dig i en kort stund, mens du klipper negle, lægger make-up eller børster tænder.

Taburetten passer også til køkkenet. Her kan du sætte dig kortvarig, mens du venter på, at pastaen koger, så den lækre bolognese kan blive færdig. Du kan også bruge taburetten i køkkenet som et lille ekstra bord til eksempelvis de ekstra råvarer, du skal bruge til dagens ret. Fordelen er igen, at taburetten ikke fylder specielt meget, så du har stadig plads til selv at være i køkkenet.

Med hjul og med opbevaring

Nogle taburetter har et praktisk ekstra element, der giver møblet én funktion yderligere. Taburetter kan nemlig fås med hjul eller med opbevaring. Med hjul har den fordel, at du så nemt kan køre det lille ekstra bord rundt i hverdagen, hvilket giver dig en ekstra, mobil overflade at lægge dine ting på. Med opbevaring betyder, at taburetten har ekstra plads at opbevare ting i. Det kan eksempelvis være under den øvre siddeplads.

Træ, plastik, messing og andre materialer

Taburetter fås i mange materialer – blandt andet træ, plastik og messing, som nok er de mest udbredte materialer. De mange forskellige materialer giver en god variation i stilarter. Mens de fleste taburetter er lavet af et hårdt materiale, så toppes nogle af dem med en blød siddepude i stof, pels eller lignende, så man sidder behageligt.