Viser 1–40 af 100 resultater

Tøjstativer

Et tøjstativ er en oplagt tilføjelse til boligen, når du ønsker at give garderoben et stilmæssigt løft. Vi bruger ofte alt for lang tid på at finde tøj, der ikke lige er i syne i garderobens tøjkaos. Dette problem kan et klassisk stativ lette, da du her altid har et overblik over dine favoritskjorter, t-shirts og bukser. Designerstuen tilbyder et stort udvalg af tøjstativer fra brands som Cle Design, Ferm Living, AYTM og Hay tøjstativ.

Dekorative stativer, bl.a. fra Hay

Et tøjstativ behøver slet ikke at være ordinært i designet. Takket være innovative danske designere og brands med finger på pulsen, finder du i Designerstuens udvalg et sortiment af flotte stativer, der skiller sig ud fra de traditionelle modeller. Heraf er de lækre Hays Loop tøjstativer fantastiske eksempler på stativer, der fremviser tøjet på en unik og sofistikeret måde, så du rent faktisk har lyst til at have dine favoritjakker eller kjoler hængende fremme. Andersen Furniture tilbyder ligeledes unikke alternativer til det klassiske tøjstativ i et asymmetrisk og underspillet design. Garderobestativerne fås i forskellige materialer som pulverlakeret stål, marmor og træ, der pynter i ethvert rum.

Dansk funktionalitet

Den nordiske designtradition repræsenterer i høj grad et stærkt blik for det funktionelle og inkorporerer samtidig et moderne designudtryk. Dette er især tydeligt i udvalget af garderobestativer fra kvalitetsbevidste brands, hvor det stilrene og funktionelle går op i en højere enhed. Stativerne er perfekte i den moderne boligindretning, men formår samtidig at integrere et meget personligt udtryk. Et godt eksempel på denne kombination er AYTM’s unikke Angui stativ i marmor og pulverlakeret stål, hvor en smart hylde er integreret til småtingsopbevaring nederst.

Du kan overveje at købe et tøjstativ sammen med en House Doctor vasketøjskurv for at gå all-in på den nordiske vasketøjs-stil.

Stativer i guld

Det danske brand Nordahl tilbyder stativer i mange forskellige stålkvaliteter, hvoraf guld og sølv indgår. Den glimtende metaloverflade er både trendy og moderne, hvorfor stativerne nemt kan give indretningen et stilmæssigt løft. Der er med andre ord flere alternativer i vores sortiment, hvis du er på udkig efter et stativ, der ikke udgøres af klassiske materialer som træ og plastik.

Kompakte stativer til den lille bolig

Hvis plads ikke er det, du har det meste af i boligen, bør du overveje et stativ i en smal bredde. Både AYTM, Ferm Living og Hay tilbyder stativer, der nærmest ingenting fylder i bredden. De mindre stativer, hvoraf Hays loop stand indgår, skaber pladsmæssig frihed i og med, at de nemt kan stå i et hjørne eller ved en væg uden at tage unødvendigt mange kvadratmeter op i rummet.

Praktiske tøjbøjler

Er du på udkig efter tøjbøjler i høj kvalitet, der kan matche dit tøjstativ? Så er bøjler fra et brand som Hay oplagte at tage et kig på. Mærkets træbøjler i coatet gummi kan nemt bære meget sensitive materialer som uld og silke uden at tære på de skrøbelige materialekvaliteter. Hay tilbyder ligeledes stålbøjler til ophængning af stærkere denimmaterialer og skjorter.