Viser 1–40 af 132 resultater

Urtepotteskjulere til hjemmet

Hos Designerstuen finder du urtepotteskjulere og urtepotter i et alsidigt udvalg, der bærer præg af mange forskellige stilarter. Udover at opfylde en meget praktisk funktion, kan urtepotteskjulere også pynte rundt omkring i hjemmet eller udendørs på terrassen eller altanen. Både danske og internationale mærker i interiørverdenen er begyndt at have stort fokus på praktisk og rustik brugskunst som urtepotteskjulere, der nu indgår som stilskabende elementer i indretningen. Det er med andre ord ikke blot urtepotteskjulerens praktiske funktion, der har gjort den utroligt populær. Urtepotteskjulere fås i et væld af forskellige farver, materialer og udtryk, og det er en slags krukke, der giver ekstra pynt til planterne. Derfor har du rig mulighed for at gå på opdagelse i et flot sortiment af urtepotteskjulere hos Designerstuen.

Urtepotteskjulerne kan hænge fra loftet, stå på gulvet eller pynte på bordet. Stil for eksempel en flettet kurv eller en magasinholder på gulvet med en potteskjuler ved siden af og en flot gulvlampe. Så har du allerede et flot og simpelt setup. Du kan også stille et hyggeligt bakkebord samt en lille taburet ved siden af.

Praktisk brugskunst

En urtepotteskjuler skal – som navnet ret tydeligt antyder – skjule selve urtepotten, hvori en plante eller blomst er placeret i jord, så den kan vokse. En urtepotte, der oftest er laves i plastik, har stort set altid et drænhul i bunden, så vandet kan løbe af, når man vander planten eller blomsten. Ved at placere urtepotten i en urtepotteskjuler sikrer man, at vandet ikke løber ud på det underliggende fliselag eller gulv. Samtidig undgår man, at den knap så kønne urtepotte skal stå fremme, da den bliver skjult af den unikke urtepotteskjuler. En urtepotteskjuler er netop også oplagt, når man ønsker at give en plante i gave, da planten eller blomsten oftest komplimenteres af urtepotteskjulerens design.

Ferm Living urtepotteskjulere

Hos Designerstuen er det især urtepotteskjulere fra det danske mærke Ferm Living, der fremgår af vores udvalg. Mærket tilbyder nemlig et meget stort og forskelligartet udvalg af urtepotteskjulere i kvalitetsbevidst design til gode priser. Ferm Living har i den forbindelse produceret urtepotteskjulere i næsten alle deres serier. Derfor kan man eksempelvis kombinere en urtepotte fra mærkets Bau-serie med et produkt fra samme serie – og på denne måde skabe en gennemført sammenhæng i indretningen. Det er især Ferm Livings hævede urtepotter, der står på små stativer, der har opnået udbredt popularitet. Med en hævet urtepotte har man nemlig mulighed for at skabe flere niveauer på terrassen eller altanen, så udendørsområdet får et mere dimensioneret udtryk. Hertil kan man stille alterner og andet udendørs brugskunst, der supplerer urtepotteskjulerens design. Ferm Living tilbyder også urtepotteskjulere under designet ’Mus’, der netop også er inspireret af det nuttede dyr. Her er der i høj grad lagt vægt på det humoristiske og dekorative, og urtepotteskjuleren i dette design kan både bruges til små planter eller tilbehør som farveblyanter og pensler på børneværelset.

Rustikke urtepotteskjulere (Cozy Room)

Langt de fleste urtepotteskjulere er produceret i keramik og udgør derved et rustikt look. Det er netop også det rustikke og hyggeskabende, der er et stort fokus i de unikke designs i Designerstuens udvalg. Nogle urtepotteskjulere efterlever dog disse stilarter bedre end andre. Her er det især mærket Cozy Room, der har formået at designe urtepotteskjulere i mere rå og rustikke stilarter. Dette skyldes, at mærket inkorporerer såkaldt krakeleret keramik, der har et meget fint og håndlavet udtryk. De rå og rustikke urtepotteskjulere passer især flot sammen med naturens planter eller krydderurter, der pynter på terrassen eller altanen.

Trendy stilarter fra Bloomingville

Designerstuen tilbyder et stort udvalg af urtepotteskjulere fra det danske brand Bloomingville, der kreerer meget unikke og smukke designs. Her er det i høj grad det æstetiske, der står som hovedfokus i produktionen. Alle urtepotteskjulerne fra mærket har hver deres udtryk, så de kan komplimentere forskellige blomster- og plantearter. Herved kan du udvælge netop den urtepotteskjuler, der passer godt til den blomst eller plante, du ønsker at have stående fremme i boligen eller i hjemmets udendørsarealer. Bloomingvilles urtepotteskjulere tager udgangspunkt i mange forskellige stilarter, men har alle klassiske og tidløse elementer tilfælles. Således kan du benytte urtepotteskjulerne sæson efter sæson.

Robuste materialer

Den internationale interiørscene byder i stigende grad på rå, rustikke og industrielle trends. Her har skandinavisk interiørdesign netop haft stor indflydelse, idet det minimalistiske og androgyne – i form af inkorporationen af praktiske materialer – er et stærkt nøgleord i Nordens indretningsstil. Derfor er brugskunst i mere rå og slidstærke materialer som beton og sten blevet enormt populære at inkorporere iblandt interiørdesignere og arkitekter. Fordelen ved disse materialer er netop også, at holdbarheden bliver høj, og således efterleves både en praktisk såvel som stilmæssig funktion. Med urtepotter og urtepotteskjulere i beton kan man skabe et flot og sofistikeret look i haven og ligeledes sikre, at planterne kan vokse i bedste velgående. Hos Designerstuen finder du smukke urtepotter fra Blomus i beton, der er lavet i fiberforstærket ler. Dette skaber en flot, betonlignende overflade, der både er trendy, moderne og praktisk på samme tid. Det danske mærke, Ferm Living, tilbyder ligeledes urtepotter og urtepotteskjulere i robuste materialer, ligesom Hays urtepotte ’Flowerpot’ også er blevet meget populær i indretningen grundet pottens rå look.

Ophængelige udgaver

For at skabe flere dimensioner og niveauer i et rum er det oplagt at hænge planter og blomster op i ophængelige urtepotter. Hos Designerstuen finder du derfor urtepotter fra mærket Anne Black, der udgøres af en flot, hvid potte med lædersnor, så den kan hænges op. Hængende urtepotter giver et flot og sofistikeret look, der passer perfekt til ophængning af blomster eller krydderurter. Ophængelige potter er netop populære, fordi de giver et rum eller udendørsområde lidt ekstra karakter.

Charmerende urtepotteskjulere fra Birch Nielsen

Den danske keramiker Birch Nielsen tilbyder håndlavet keramik, hvor der virkelig er fokus på det gode håndværk. Brandets urtepotteskjulere er bestemt ingen undtagelse. Her er der ikke to produkter, der er ens. Grundet det håndlavede design vil keramikkens små detaljer differentiere sig fra hinanden. Dette skaber et meget charmerende og karakterfuldt udtryk. Er du til det alternative og personlige, vil en urtepotteskjuler fra Birch Nielsen derfor være et oplagt valg for dig. Urtepotterne og urtepotteskjulerne fra det danske mærke findes i forskellige størrelser, men tager alle udgangspunkt i et meget flot mønster, der fremstår enormt dekorativt i enhver boligindretning.

Indretning af urtepotter og urtepotteskjulere

Urtepotter og dertilhørende urtepotteskjulere er oplagte at kombinere med andet brugskunst – både udenfor og indendørs. Ved siden af lanterner, lys, vaser og lysestager, står urtepotter specielt flot. Her kan man eksempelvis lave et lille område med de smukke brugskunstelementer og stille dem, så de står i forskellige niveauer ved siden af hinanden. En urtepotte, eventuelt kombineret med en urtepotteskjuler, behøver ikke at indeholde planter, blomster eller krydderurter for at pynte i hjemmet. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan indrette dine yndlingsurtepotter i boligen. Stil eksempelvis en grå urtepotte fra Hay ved siden af en vase eller lignende brugskunst i glas for at skabe materialekontraster og give det indretningsmæssige udtryk et løft.