Viser 1–40 af 150 resultater

Vaser til hjemmet

Vaser er meget andet end beholdere til blomster og pynt. I dag indgår den klassiske brugskunstform som en unik del af den moderne boligindretning. De mange valgmuligheder gør, at man kan vælge lige præcis den vase, der afspejler en ønsket stemning. Hos Designerstuen har vi samlet et stort sortiment af vaser i alsidige designs, som du eksempelvis kan sætte på stuebordet, hylden eller i vindueskammen for at give boligen et stilmæssigt løft. Vi tilbyder vaser i alt fra glas og porcelæn til keramik, der skiller sig ud fra traditionelt design ved at inkorporere unikke farvetoner og atypiske former. Derfor er de oplagte tilføjelser, når du ønsker at gøre din boligs indretning lidt mere personlig og unik.

Utraditionelle vaser

Er du, ligesom os, fan af unikt og atypisk design? Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i vaser, der fremstår meget utraditionelle og skulpturelle i vores sortiment. Her er det især mærker som A Simple Mess, Birch Nielsen og Broste Copenhagen, du bør tage et kig på, hvis du søger personlige vaser. De populære, danske brands har en inspirerende tilgang til moderne design, hvor selv klassiske elementer som vaser og brugskunst, får et mere karakterfuldt udtryk. Her er der virkelig tale om produkter, der kan gøre boligens indretning mere sprælsk og levende, hvor det unikke og anderledes er vigtige nøgleord. A Simple Mess er heraf eksperter i at skabe brugskunst – heraf vaser – der kan give enhver indretning lidt ekstra sofistikeret kant. Mærket tilbyder vaser i meget specielle stilarter og mønsterformer, der giver en flot kontrast til den nordiske indretning. Det er netop også kontraster, du bør inkorporere i boligen, hvis du ønsker en mere udtryksfuld indretning. Broste Copenhagen og Kare Design tilbyder vaser med mange forskellige kurver, mønstre og former, hvor elegance og modernitet går op i en højere enhed.

Fungi vaser fra Broste Copenhagen

Et af de mest populære produkter fra det danske mærke Broste Copenhagen er deres fantastiske Fungi vaser, der tager udgangspunkt i stærke inspirationskilder til skovenes forskellige svampeformer. De smukke Fungi vaser fås i forskellige størrelser og er perfekte, når du ønsker at bringe lidt rustik naturstemning indenfor i boligen. Her kan du sætte dine yndlingsblomster i og lade dem stå dekorativt i vindueskammen, på spisebordet eller i køkkenet. De keramiske vaser er enormt skulpturelle i designet og inkorporerer en flot, gråbrun farve, der netop underbygger vasens naturinspirerede og organiske design.

Klassiske vaser i glas

Noget er sjældent flottere end blomster i en fin glasvase. Derfor har Designerstuen hentet et sortiment af glasvaser hjem fra danske brands som Fritz Hansen og Holmegaard. Herudover tilbyder Kare Design ligeledes vaser i glas af meget høj kvalitet. En glasvase er oplagt for dig, der ønsker et elegant og sofistikeret design, der klæder ethvert rum. Større glasvaser passer rigtig flot ind i stuehjørner. Her kan du oplagt kombinere vaserne i glas med andet brugskunst i samme materiale for at skabe en flot sammenhæng. Omvendt kan man også vælge at kontrastere det stilrene glas med andre materialer som keramik og stål. En glasvase er generelt meget nem at indrette grundet den gennemsigtige overflade, der nærmest smelter ind i indretningen, så vasen bliver en del af den omkringstående brugskunst. I vores udvalg finder du glasvaser i mange forskellige farver og størrelser, hvoraf mærket H. Skjalm tilbyder en kollektion af glasvaser i nuancer som umbra grøn, røg-grå, og mørkerød.

Vaser i glas pynter utrolig godt sammen med en bordlampe eller en loftlampe, da lyset på den måde går igennem vasen og reflekteres ud.

Et træ, stål eller metal rullebord med hylder til planterne

En alternativ måde at fremvise sin flotte planter på er ved at stille dem på et rullebord. Nogle vil måske tænke, at et rullebord kun kan benyttes som bar med drikkevarer på, men det er ikke rigtigt. Rullebordet kan sagtens benyttes til alle mulige andre ting, såsom vaser med planter. Hos Designerstuen har vi samlet en oversigt over denne type serveringsborde med hjul på, og du kan eksempelvis finde et stål, træ eller metal rullebord med hylder.

Bar rullebord med hjul i metal

Et flot, rundt rullebord i metal/stål, som benyttes både som bar og til en plante.

Unikke vaser fra Kare

I Designerstuens udvalg af vaser finder du blandt andet det ikoniske brand Kare Design, der tilbyder et alsidigt sortiment af smuk brugskunst i et meget unikt og atypisk design. Er du til brugskunst, der skiller sig ud fra mængden, bør man klart tage et kig i det tyske brands udvalg af flotte vaser. Designs fra Kare Design er ofte meget iøjnefaldende, hvilket også gælder deres fantastiske vaser, der bærer præg af pompøse detaljer, farver og mønstre, der vil kunne imponere de fleste. Her kan du blandt andet finde vaser med påsatte sommerfugle og store håndlavede glasvaser. Det luksuriøse vasedesign gør sig også gældende i A Simple Mess’ udvalg, der ligeledes inkorporerer anderledes detaljer.

Ophængelige vaser

Hos Designerstuen finder du de populære, ophængelige vaser og lysestager fra Menus serie POV. Kollektionen fra det danske brand gør det muligt at have din favoritblomst hængende på væggen i den ophængelige vaseform. POV-vasen er i høj grad et meget unikt og designbevidst bud på multifunktionel brugskunst, der hurtigt giver boligen et mere karakterfuldt udtryk. Den runde vase, der kan hænges op på væggen, er i sig selv meget skulpturel og dekorativ, hvorfor den sagtens kan stå alene uden nødvendigvis at have isat indhold i form af blomster, grene og lignende. Det er svenske Note Design Studio, der står bag det smukke POV-design, hvor tidløs elegance og skandinavisk androgynitet smelter sammen.

Lyngby vaser

Et af de største og mest kendte brugskunstdesigns i landet er Lyngbys ikoniske vaseform med rifler fra 1930’erne. Den klassiske Lyngbyvase, der blev designet ud fra 30’ernes Bauhaus-tilgang, er kendt af langt de fleste designinteresserede. Mærket gendesigner i dag tidligere modeller, men gengiver også den originale vase med den smukke struktur i mange forskellige varianter og størrelser. Lyngby vaserne i glasudgaverne inkorporerer forskellige farver, hvilket giver vaserne et moderne – og alligevel retro-inspireret – særpræg.  Mærket, der genopstod i 2012, har relanceret mange af Lyngby Porcelæns ikoniske vaser og produkter, hvor populariteten øges for hvert år. Den originale Lyngbyvase er uden sammenligning – og udstråler håndværk og kvalitet til det yderste. Samtidig passer Lyngbys vaser – på trods af deres mange år på bagen – fantastisk ind i den skandinaviske og minimalistiske boligindretning.

Alternative vaser

Er du på udkig efter en vase i lækkert design, der skiller sig ud fra det traditionelle? Menu og Kare Designs glasvaser er karakteriseret ved asymmetriske former, der skifter i tonens nuance alt efter, hvor man betragter dem fra. Glassets unikke spejlinger giver et flot farvespil i vaserne, der blandt andet fås i midnatsblå og grå.

Udstil dine vaser i et vitrineskab

Ved at stille din favoritvase i et vitrineskab eller en reol, der står åbent ud til rummet, kan du skabe et flot designmæssigt udtryk. Sammen med andre brugstkunstting og porcelænsstel står en vase rigtig flot. Mulighederne er mange, når det gælder den indvendige styling af et vitrineskab med vaser og andet brugskunst, og man kan i princippet kreere lige præcis det look, man ønsker. Vaserne kan også pynte på et rullebord – for eksempel sammen med et alkohol-sortiment.