Viser 1–40 af 43 resultater

  Vinhylder og vinholdere

  Er du også fan af at lade dine favorit-vine blive en del af hjemmets æstetiske udtryk som dekorative elementer i indretningen? Med vinhylder og vinholdere er det nemt at give køkkenhjørnet, spisestuen eller kælderen et mere eksklusivt look. Når de tidløse flasker er placeret i en flot designholder, er der rig mulighed for at sætte lidt ekstra pris på vinenes smags- og udtryksmæssige betydning i hverdagen.

  Designbevidst vinopbevaring

  En vinholder eller vinhylde er en oplagt tilføjelse til boligindretningen, når du ønsker en praktisk opbevaringsløsning, der samtidig kan give hjemmet et designmæssigt løft. I Designerstuens udvalg af vinopbevaringsløsninger er der rig mulighed for at gå på opdagelse i et væld af forskellige stilarter, der blandt andet sikrer, at proppen i vinene altid er tætsluttende, så vinen beholder sin fugtighed. Sidstnævnte er tilfældet, idet vinene er placeret i liggende position i holderne, hvorved presset i propperne mindskes. Holderne kan oplagt stå på køkkenbordet eller køkkenøen (fx ved siden af salt og peberkværn fra Kähler eller Lyngby), men flere af vores udvalgte modeller kan også hænges op på væggen. Man er med andre ord sikret forskellige muligheder, når det gælder vinopbevaring i vores sortiment.

  Vinopbevaring i træ

  Et af de mest klassiske valg indenfor vinopbevaring er en holder i træ, der enten kan stå på bordet eller hænges på væggen. I vores varianter er der mange forskellige træsortstyper at vælge imellem, så de kan tilpasses køkkenet, kælderen eller stuens udtryk. Med holdere i et mørkt træ er det blandt andet muligt at skabe en mere rå, maskulin og rustik stemning, mens de lysere udgaver passer godt ind i den skandinaviske, minimalistiske indretning. Mulighederne er mange, når det gælder valget af en vinholder i træ.

  Holdere til den professionelle vinentusiast

  Tager man ens interesse for vin mere seriøst er større vinreoler oplagte at integrere i indretningen. Her kan man eventuelt placere opbevaringsreolerne i mørkere rum, så man er sikret en fortsat høj kvalitet af vinen. Nordal og Ib Laursen tilbyder heraf vinreoler, hvor der er plads til en del flere vine sammenlignet med de mindre udgaver. Designerstuen tilbyder ligeledes vinreoler i et meget moderne design fra Koziol, hvor man kan sammensætte forskellige moduler, så man kan ’udstille’ lige så mange vine, man har lyst til. Et modul har plads til 8 flasker, og der er således mulighed for at dække et stort areal af væggen med de meget cool og moderne vinreoler fra Koziol.

  Vinholdere i metal

  Et råt og eksklusivt udtryk kan opnås ved at integrere vinholdere i metal, der således udgør et mere industrielt og urban look. Heraf er mærker som Rosendahl og Steel Function oplagte at tage et kig på, såfremt du ønsker en mere strømlinet og androgyn vinholder, der afspejler tidens trends. Materialer i metal er både elegante og maskuline på samme tid, hvilket skaber en flot kontrast i boligindretningen.