Viser 1–40 af 48 resultater

Vinhylder, vinholdere og vinreoler

Er du også fan af at lade dine favorit-vine blive en del af hjemmets æstetiske udtryk som dekorative elementer i indretningen? Med vinhylder, vinholdere og vinreoler til væggen (væghængt), bordet og gulvet er det nemt at give køkkenhjørnet, spisestuen eller kælderen et mere eksklusivt look. Når de tidløse flasker er placeret i en flot designholder, er der rig mulighed for at sætte lidt ekstra pris på vinenes smags- og udtryksmæssige betydning i hverdagen. Find en hylde, holder eller reol i træ, metal, stål eller plastik og i mange forskellige farver i udvalget fra forskellige shops ovenfor.

Designbevidst vinopbevaring

vinholder i egetræ og glas på væg

En vinholder eller vinhylde er en oplagt tilføjelse til boligindretningen, når du ønsker en praktisk opbevaringsløsning, der samtidig kan give hjemmet et designmæssigt løft. I Designerstuens udvalg af vinopbevaringsløsninger er der rig mulighed for at gå på opdagelse i et væld af forskellige stilarter, der blandt andet sikrer, at proppen i vinene altid er tætsluttende, så vinen beholder sin fugtighed. Sidstnævnte er tilfældet, idet vinene er placeret i liggende position i holderne, hvorved presset i propperne mindskes. Holderne kan oplagt stå på køkkenbordet eller køkkenøen (fx ved siden af salt og peberkværn fra Kähler eller Lyngby), men flere af vores udvalgte modeller kan også hænges op på væggen. Man er med andre ord sikret forskellige muligheder, når det gælder vinopbevaring i vores sortiment.

Vinopbevaring i træ

vinreol i kælder med rødvin

Et af de mest klassiske valg indenfor vinopbevaring er en holder i træ, ofte egetræ, der enten kan stå på bordet eller hænges på væggen. I vores varianter er der mange forskellige træsortstyper at vælge imellem, så de kan tilpasses køkkenet, kælderen eller stuens udtryk. Med holdere i et mørkt træ er det blandt andet muligt at skabe en mere rå, maskulin og rustik stemning, mens de lysere udgaver, såsom lys egetræ, passer godt ind i den skandinaviske, minimalistiske indretning. Mulighederne er mange, når det gælder valget af en vinholder i træ. Udover træ, kan vinholdere også fås i metal og stål, hvis er til det rustikke udtryk, eller sågar plastik. De forskellige materialer kan også fås i forskellige farver, fx sort eller hvid.

Til væg (væghængt/vinophæng), på bord eller gulv

Vinopbevaringen kan du få til væggen, på bordet eller på gulvet. På væggen (altså væghængt vinhophæng) har den fordel, at de ikke optager gulvpladsen, så du frit kan stille borde, stole eller andre ting på pladsen. Derudover fås der mange vinreoler til væg, som har et utrolig flot design, både i træ, metal eller stål. Vinopbevaring på bordet har også en charme, da vinen så kan stå fremme i små anretninger, fx på køkkenbordet eller spisebordet, hvor man så nemt kan tage en rødvin frem til maden. Til sidst, hvis du skal opbevare ekstra meget vin, så kan en vinholder på gulvet være en god idé, da de ofte har meget plads.

Holdere til den professionelle vinentusiast

Tager man ens interesse for vin mere seriøst er større væghængte vinreoler oplagte at integrere i indretningen. Her kan man eventuelt placere opbevaringsreolerne i mørkere rum, så man er sikret en fortsat høj kvalitet af vinen. Nordal og Ib Laursen tilbyder heraf vinophæng, hvor der er plads til en del flere vine sammenlignet med de mindre udgaver. Designerstuen tilbyder ligeledes vinreoler til væg i et meget moderne design fra Koziol, hvor man kan sammensætte forskellige moduler, så man kan ’udstille’ lige så mange vine, man har lyst til. Et modul har plads til 8 flasker, og der er således mulighed for at dække et stort areal af væggen med de meget cool og moderne vinreoler fra Koziol.

Typisk har vinreoler plads til 6, 9, 12, 15, 30, 90 eller 100 flasker.

Vin-elsker? Skab en hjemme-bar med barstole og et barbord

Med en håndfuld barstole og et højt bord (fx et barbord), så kan du skabe en hyggeligt indretning, hvor du og gæster kan sidde og nyde et godt glas vin eller en drink. Se gerne vores anden side, hvor du eksempelvis kan finde barstole i træ og metal til køkkenet samt vores anden kategori for høje barborde.

Design barstole i metal til køkken

Et hyggeligt setup med høje barstole i stål/metal i køkkenet

Vinholdere i metal, stål og jern

Et råt og eksklusivt udtryk kan opnås ved at integrere vinholdere i metal eller stål, der således udgør et mere industrielt og urban look. Heraf er mærker som Rosendahl og Steel Function oplagte at tage et kig på, såfremt du ønsker en mere strømlinet og androgyn vinholder, der afspejler tidens trends. Materialer i metal er både elegante, rustikke og maskuline på samme tid, hvilket skaber en flot kontrast i boligindretningen. Stål og metal har også et industrielt udseende, hvilket er meget moderne i nordisk indretning. Stålet og metallet kombineres også i nogle holdere med mørkt træ eller egetræ, det ses for eksempel hos det populære mærke Mazzi. Mazzi vinreolerne fås fx i egetræ og stål samt farvet sort. Udover materialerne, så kan du selvfølgelig også vælge mellem mange farver, heriblandt mest populære er hvid og sort.

Billige og gode tilbud

I toppen af den her side finder du en række vinholdere fra forskellige shops. Priserne varierer, men de kan være billige, og du kan til tider få et rigtig god tilbud. Produkter, hvor priserne for nylig er nedsat, er markeret med “tilbud”, og de er derfor billigere end de plejer at være. Men da udvalget hentes fra forskellige shops, giver det dig uanset hvad et godt sammenlignings grundlag til at finde en billig pris.