Viser 1–40 af 199 resultater

Vitrineskab

I Designerstuens udvalg af vitrineskabe gør forskellige stilarter og designs sig gældende. Du vil blandt andet kunne finde skabe i helt klassiske stilarter med glaslåger og sorte vitrineskabe, der forener et moderne og sofistikeret look. Elegante vitrineskabe i lyse nuancer som hvid og beige kan give associationer til fortidens traditionelle designs, der både skaber en hyggelig og luksuriøs stemning i rummet.

Gem dine House Doctor tallerkner og Menu krus væk i et smukt vitrineskab, hvor de hurtigt kan tages ud igen til en festlig lejlighed.

Praktisk og stilfuld opbevaring

Et vitrineskab er oplagt, når du søger en praktisk opbevaringsløsning, der samtidig kan være med til at skabe et flot og sofistikeret udtryk i hjemmet. En vitrine med glaslåger er nok et af de mest traditionelle valg i den danske møbelbranche. Her er fokus i høj grad på det klassiske og hyggeskabende med traditionelle materialevalg og detaljer. Et vitrineskab kan normalt rumme utallige tallerkener, kopper, glas og brugskunstartikler – og er derfor enormt praktisk, når skabene i køkkenet ikke har plads til mere indhold.

Udstil din brugskunst

Takket være vitrineskabets smukke glaslåger er det nemt at udstille ens yndlingsting i form af farverige vaser, vinglas og skåle. Herudover har flere vitrineskabe endda også plads til høje vanflasker og olier, så de kan stå flot fremme i stedet for at blive gemt væk. Her er det også oplagt at udstille de minder, man har samlet i løbet af årene fra rejser og oplevelser i form af dekorative souvenirs og bøger. Mulighederne er mange, når det gælder den indvendige styling af et vitrineskab, og man kan i princippet kreere tematiske looks med farvekoordineret brugskunst og således personliggøre indretningen.

Forskellige størrelser

Designerstuen tilbyder vitrineskabe i forskellige størrelser og stilarter. Derfor er der lidt til enhver smag i vores sortiment. Fælles for alle vores produkter er dog, at de er udvalgt med særligt øje for den materialemæssige kvalitet, så en stærk holdbarhed sikres. Et vitrineskab er et mere prangende alternativ til den klassiske reol og kan ligeledes bruges til opbevaring af bøger og magasiner. Skabet giver dig også mulighed for at vise dine favoritstel og yndlingsgenstande frem. Du vælger helt selv den størrelse, du har brug for. Derfor kan det være en god idé at tænke over, hvad skabet skal indeholde, før du træffer et valg. Hylderne i et vitrineskab kan dog i flere tilfælde flyttes rundt og herved tilpasses efter behov.

Fokus på kvalitet

I vores udvalg af vitrineskabe kan du gå på opdagelse i forskellige materialekvaliteter, hvilket også er repræsenteret i de forskellige prisklasser. Et vitrineskab i den dyre ende af skalaen vil selvfølgelig også være produceret i mere robuste materialer, men hele udvalget inkluderer udelukkende produkter i materialer af høj holdbarhedskvalitet. De forskellige træsorter, der benyttes til produktionen af vitrineskabene, udgør ligledes hver deres unikke udtryk. Flere af vitrineskabene inkluderer også skuffer, hvorfor skabenes udtryk generelt differentierer sig fra hinanden. Uafhængigt af om du er til det klassiske, moderne eller elegante, vil du højst sandsynligt finde det vitrineskab i Designerstuens udvalg, der passer ind i dit hjems indretning.