Regnskoven forsvinder hastigt. Lær at opdage bæredygtige møbler, der holder i over 20 år


Klik på den orange knap og få den brugbare guide med det samme

Vil du have et mere bæredygtigt hjem?


Tjo, selvfølgelig vil du det… Hvem ville nogensinde sige, at deres hjem er perfekt?

Det RIGTIGE spørgsmål er – hvordan sørger du for, at dit hjem bliver mere bæredygtigt?

Der findes møbler i næsten et ubegrænset antal af forskellige materialer, så hvilke bør du vælge? Hvilke kan du købe med god samvittighed?

Når vi vælger forkert, har det store konsekvenser – bare tag et kig på de to billeder forneden, hvor NASA har taget et satelitefoto af den samme regnskov med 30 års mellemrum…

regnskov nedfældning satelitfoto

JEP – Det er rigtigt, markante dele af regnskoven forsvinder, fordi vi køber ubæredygtige møbler.

Men faktum er, at det ikke altid er nemt at købe bæredygtigt.

Lad os for eksempel kigge på træmøbler… Halvdelen af de over 15.000+ træer i regnskoven Amazonas er udryddelsestruet, fordi de fortsat fældes og laves til træmøbler. Hvordan ved du, hvilke træsorter du ikke bør købe møbler i?

I realiteten vil du ALDRIG kunne kende bæredygtigheden på alle de materialer, der produceres møbler af. Hvem kan også huske hundredetusinde materialer i hovedet?

Det er simpelthen for svært for et menneske som dig og mig. Hvis der var en lettere vej, ville du så ikke tage den? Hvem ville ikke det?

Faktisk kan det fra dette øjeblik blive nemmere for dig at gøre dit hjem mere bæredygtigt, end det nogensinde har været.

Efter at over 44.000+ danskere har læst med på Designerstuen, har hjemmesiden nu fået et helt særligt gøremål:  Designerstuen vil hjælpe dig med at gøre dit hjem mere bæredygtigt.

Det er derfor, at du nu helt gratis kan få en ekstremt brugbar guide, der trin-for-trin lærer dig at opdage bæredygtige møbler.

Guiden dækker over materialer, som du helt sikkert allerede har møbler eller interiør af – såsom: træ, læder og tekstil.

…Og det bedste ved det hele?

Der er eksempler på enestående interiør i hver materiale inkluderet igennem hele guiden, så du kan blive inspireret af bæredygtigt interiør fra det virkelige liv!

Vær’sgo – klik på den orange knap for at gå i gang.