Om Designerstuen

Designerstuen er både en shoppingportal med de største møbel- og interiør-brands samt et et digital designmagasin med verdensomspændende boligdesign og smukke indretningsguides håndstrikket til både klassiske og moderne hjem. Vi stræber efter at give inspiration til danskere, så de med det rette design kan få det hjem, de drømmer om.

Designerstuen

Frederik Bechmann

Skabt på en passion for design

Jeg hedder Frederik, og jeg skabte i 2014 Designerstuen med det simple formål at lave en blog om spændende møbeldesign fra hele verden. Siden da har konceptet udviklet sig en del, men Designerstuen er baseret på den samme kerne:

En passion for design.

Som person har jeg en stor passion for møbler, design og internetkoncepter. Disse kombinerede interesser gør, at jeg brænder af hjertet for at levere en god oplevelse til brugerne af Designerstuen.

Min interesse for møbler startede allerede, da jeg som barn fik fortalt inspirerende historier om et tæt familiemedlem, der var møbelpolstrer. Siden da har jeg været fan af alle klassikerne og senere også fået øjnene op for nyere designere.

Jeg håber, at du vil bruge de gratis services, som Designerstuen leverer. Både som digitalt designmagasin, og som én af Danmarks største shoppingportaler for møbler og interiør.

Bedste hilsner
Frederik Bechmann