Om Designerstuen

Designerstuen er et digital designmagasin med verdensomspændende boligdesign og smukke indretningsguides håndstrikket til både klassiske og moderne hjem. Vi stræber efter at give inspiration til danskere, så de med det rette design kan få det hjem, de drømmer om.

Hvem står bag Designerstuen?

Frederik Bechmann

Bag Designerstuen står jeg, Frederik, samt en række tilknyttede freelancere, der hjælper med at holde hjemmesiden og konceptet igang.

Jeg har en stor passion for møbler, design og internetkoncepter. Disse kombinerede interesser gør, at jeg som person brænder af hjertet for at levere en god oplevelse til brugerne af Designerstuen.

Min interesse for møbler startede allerede, da jeg som barn fik fortalt inspirerende historier om et tæt familiemedlem, der var møbelpolstrer. Siden da har jeg været fan af alle klassikerne og senere også fået øjnene op for nyere designere.

Jeg håber, at du vil bruge de gratis services, som Designerstuen leverer. Både som digitalt designmagasin, og som én af Danmarks største shoppingportaler for møbler og interiør.

Bedste hilsner
Frederik Bechmann

Hvorfor Designerstuen?

Udtales: [diˈsɑjnʌ] – [ˈsduːə]

Vi stræber efter at gøre Designerstuen til et samlingssted for design til hjemmet. Man kan kalde det for en digital stue med design, som du kan bruge som showroom. Inden du køber et møbel eller et stykke interiør, kan du tjekke Designerstuen for inspiration til, hvordan det pågældende design ser ud i rigtige indretninger. Dem finder vi nemlig for dig.

Du kan også bruge Designerstuen til at finde nye designere, kunstnere eller virksomheder, der skaber ekstraordinære designs til hjemmet. Det kan være praktiske, innovative designs, der løser konkrete problemer i hjemmet, eller det kan være smukke, visuelle designs, der sætter farver på hjemmet.

We love to inspire

Har du spørgsmål eller noget på hjerte? Kontakt os her

Få inspirationGå til forside

Designerstuen