Viser alle 37 resultater

Duftpinde til hjemmet

Dufte og aromatiske spredere i hjemmets rum kan være med til at skabe en hjemlig, indbydende og hyggelig atmosfære, så du får lyst til at tilbringe afslappende kvalitetstid i boligen. Her er der rig mulighed for at give badeværelset en frisk og fornyende duft eller gøre stuen velduftende med duftpinde, der inkorporerer diskrete blomsternoter. Også soveværelset kan få et løft med duftpinde, der kombinerer afstressende aromaer af lavendel og bergamotte. Hos Designerstuen kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af duftpinde fra kendte danske brands, der kombinerer mange forskellige detaljer og duftelementer.

Læg duftpinde på dit sofabord i stuen eller hylden på væggen.

Duftpinde fra kendte mærker

Designerstuen har samlet nogle af landets bedste mærker indenfor interiørtilbehør og boligindretning. Dette gælder også vores udvalg af duftpinde, hvor fokus er lagt på et alsidigt sortiment med mange forskellige dufttyper og udtryk. Vi tilbyder duftpinde fra mærker som Au Maison, Broste Copenhagen, Cozy Room, Meraki og Moodings. Duftpindene kan hver især skabe den unikke stemning, du ønsker i et af hjemmets rum og ikke mindst tilføje dufte, der spreder sig på diskret vis boligen. At spraye lidt væske fra en almindelig parfumeflaske rundt i badeværelset kan være en hurtig løsning til at friske rummet op, men duften kan efterfølgende have en tendens til at kradse i næsen, når man træder ind i rummet. Duftpindene fra en af de populære mærker, vi tilbyder hos Designerstuen, giver derimod en meget underspillet duft på badeværelset, der ikke virker for overrumplende. Derfor er duftpinde netop også oplagte tiltag, når du elsker de detaljerige dufte med forskellige noter, der samtidig ikke virker unødvendigt dominerende.

Læn dig tilbage i loungestol med benene op på en fodskammel og nyd duften fra en lækker duftpind.

Skab den stemning, du ønsker

Uafhængigt af om du er til den romantiske, sommerlige eller afslappende zen-stemning, kan du med vores alsidige udvalg af duftpinde skabe lige præcis den atmosfære, du ønsker. Duftpinde har ikke kun funktion som duftspredere i hjemmet. De kan også stå som et stilfuldt alternativ til levende lys, da de falder i øjnene på samme måde som stearinlys. Med flere duftpinde rundt omkring i hjemmet er du sikret en unik spa-inspireret feriestemning, der samtidig giver boligindretningen lidt ekstra kant og personlighed.

Mere praktiske end duftlys

De populære duftlys har været en del af den skandinaviske og internationale interiørverden i mange årtier. Men duftlys – og almindelige stearinlys – kan ikke stå og sprede gode dufte, når man først har forladt hjemmet og rummet af hensyn til den brandfare, der hører til. Derfor er duftpinde oplagte alternativer, da de sagtens kan stå fremme og give rummet en skøn duft, mens du ikke er hjemme. Således kan du vende hjem til en indbydende og stemningsfuld atmosfære, der er reflekteret i dine yndlingsdufte.

Vælg din favoritduft

Designerstuen tilbyder eksklusive duftpinde med mange forskellige duftnoter, så du nemt kan finde lige præcis den duftsammensætning, der reflekterer dine præferencer indenfor dufte. Mange af vores duftpinde repræsenterer hver især et unikt tema – som lykke, ro, hygge og feriestemning, så du hurtigt kan vælge den duftpind, der passer til den stemning, du ønsker at skabe i et udvalgt rum. Heraf er et mærke som Skandinavisk, der tilbyder duftpinde i de ovennævnte temaer, oplagte at investere i, så du kan give badeværelset, stuen og soveværelset en unik atmosfære og stemning. Det er typisk meget individuelt og subjektivt, hvilke duftnoter i en parfume, vi foretrækker. Det samme gælder duftpinde, der også repræsenteres af mange forskellige dufte. Derfor bør man tage stilling til, hvilke dufttyper, man typisk foretrækker i hjemmet. Oftest er det eksempelvis de mere friske og feminine dufte, der klæder badeværelset, mens en varm og sensuel duft passer godt til soveværelset.

Hvordan fungerer det?

Duftpinde er typisk placeret i en lille væskeflaske af æteriske olier og aromaer, der suges op gennem de små træpinde, hvorefter duften nemt spredes i rummet gennem luften. Her er det ikke nødvendigt at brænde duften af for at sprede den effektivt, da duftpinde i højere grad fungerer som diskrete duftelementer i boligen. Målet med duftpinde er at skabe en oaselignende stemning med velduftende olier, der flytter tankerne og følelserne væk fra hverdagens stress.

En sanselig oplevelse

Med duftpinde er det muligt at tilfredsstille vores sanser, så følelsen af at sidde eller ligge i rummet, hvor duftpindene er placeret, både er forfriskende og afslappende på samme tid. I flere årtusinder er æteriske olier blevet brugt til at øge følelsen af tilstedeværelse, nulstilling og afslapning. Her er målet først og fremmest at løfte humøret og gøre plads til en øget fornemmelse af sanselighed med de fantastiske dufte. Duften i et rum har større betydning for vores psykiske og fysiske velbefindende, end vi tror. Langt de fleste dufte fremkalder en form for følelse eller fornemmelse i os – hvad end den er nostalgisk, inspirerende eller motiverende. Derfor kan duftpinde være med til at give os et lykkebringende boost.

Løft de mørke vintermåneder

Det er ingen hemmelighed, at vinteren i Danmark kan være lang og udmattende. Derfor er det også i lige præcis denne periode, at duftpindenes funktion bliver ekstra brugbar. Dufte kan nemlig være med til at løfte vores humør markant. Her er det specielt duftpinde, der inkorporerer noter af citrus, der passer perfekt på kolde vinterdage, da citrus netop er kendt for at booste humøret og endorfinerne i hjernen. Omvendt kan sødlige og varme dufte også gøre de lange dage i vintermånederne lidt hyggeligere, hvorved de mange timer indendørs kan udnyttes på bedste vis. Her fuldendes den hjemlige og hyggelige vinterstemning. I juledagene kan man oplagt tilføje duftpinde, der integrerer krydrede elementer og noter som varm moskus og kanel.

Tropisk feriestemning

Duftpinde, der inkorporerer mere tropiske og eksotiske duftnoter kan hurtigt omdanne badeværelset eller soveværelset og give det en ferie-inspireret stemning. Her er det op til dig at vælge hvilken sommer-baseret atmosfære, du ønsker at skabe med duftpindene. Har du eksempelvis lyst til at bringe en frisk duft af hav og citrus ind? Eller ønsker du en mere feminin dufttype, der giver associationer til sommerens blomsterenge og varme? Designerstuen tilbyder et stort udvalg af duftpinde, der integrerer tropiske duftnoter, så du nemt glemmer de kedelige hverdagsrutiner og i stedet får en fornemmelse af at være på ferie i dit eget hjem.

Duftpinde til soveværelset

I soveværelset er det typisk en god idé at undgå kraftige dufte, da de kan forstyrre nattesøvnen og den rolige atmosfære. I stedet bør man vælge mere underspillede og diskrete dufte af frisk linned, græs, hav og efterårsskov. Her er mærker som Himla og Skandinavisk, der tilbyder duftpinde, der netop er beregnet til dette formål, oplagte valg. Duftnoterne i Himlas serier som Pure Senses Natural Linen og White Satin er perfekte tilføjelser til soveværelset, da de skaber en naturlig og afslappende duft, der giver associationer til friskvasket sengetøj og de rensende vindbriser på lune sommeraftener. Ligeledes er duftpindene ’Hav’ fra Skandinavisk et oplagt valg til soveværelset, da de med aromaer af vandplanter, drivtømmer, havskum og ’frisk luft’ giver rummet en zen-inspireret atmosfære. Ved søvnproblemer kan duftpinde, der inkorporerer lavendelnoter anbefales, eftersom disse virker afslappende og beroligende.

Duftpinde i flot design

Designerstuens udvalg af duftpinde er enten placeret i beholdere af glas eller plastik. Typisk er det førstnævnte form, der gør sig gældende i vores sortiment. De smukke og stilrene beholdere, der integrerer spejlinger i forskellige nuancer, pynter også visuelt i rummet. Derfor er det altså ikke kun de sanselige dufte, der gør duftpinde oplagte som tilbehør i hjemmet. De smukke diffusere og beholder, som duftpindene sidder i, udgør i sig selv en brugskunstbaseret funktion. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i et stort og alsidigt sortiment af duftpinde med beholdere i mange forskellige stilarter hos Designerstuen.