Dekoreret væg

Fascinerende 3D vægdekoration kontrollerer lyden i rummet

Dekoreret væg

Den internationale tegnestuen Form Us With Love har skabt en vægdekoration, som styrer kvaliteten af lyden i rummet.

Vægdekorationen er altså perfekt i hyggehjørner, og især i kontorer, hvor for megen støj generer. Det er design og funktionalitet i bedste kombination.

Vægdekoration til et kontor

“BAUX 3D PIXEL” hedder designet, og det består af sammensatte 3D paneler i en række dæmpede pastelfarver. Hvert panel kan placeres med en unik afstand fra væggen.

Mulighederne for kreativitet er altså mange.

Baux 3D pixel på væggen

For at demonstrerer mangfoldigheden i de mønstre, som kan skabes med BRAUX 3D PIXEL gik tegnestuen sammen med musiker Daniel Wallberg (kendt som Smutskatt) og kunstner Andreas Lübeck. De optog det hele, og resultatet blev en visuel og auditiv video.

BRAUX, som er et mærke skabt af den tidligere nævnte tegnestuen, Form Us With Love, har det formål at gøre noget så usexede som praktiske arkitektoniske produkter til design-objekter.

Den opgave har Form Us With Love klaret formidabelt med BAUX 3D Pixel. Lyddæmpende paneler, som istedet for at gemmes væk inde i væggen, sættes frem som dekoration væggen.

Baux nær en trappe

Til praktisk information er vægdekorationen:

  • af funktionelt og naturligt træuld, cement og vand (som endda er bæredygtige materialer)
  • fugtregulerende ved at absorbere og udsende fugten i rummet
  • varmeakkumulerende ved at holde på varmen fra den omkringliggende luft, og så udskille varmen, når temperaturen falder i rummet
  • lydabsorberende, hvilket skyldes, at den åbne struktur i designet reflekterer mindre lyd tilbage (end en flad væg, for eksempel)
  • brandsikker

Lidt stolthed vækker det selvfølgelig, at BAUX 3D PIXEL bliver præsenteret ved siden af de dansk designede Svanen-stole.

Hvid grå og lyseblå vægdekoration

Hvad synes du om BAUX 3D PIXEL vægdekoration? Og om idéen om at gøre arkitektoniske produkter til design-objekter?


Om forfatteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *