Rusikt bord til stuen

Rustikt bord: 15 holdbare borde til flere år

I denne store guide kan du få inspiration til at vælge dit næste rustikke bord. Vi har særligt udvalgt disse borde på grund af deres design, holdbarhed og materialer.

Se nedenfor de 15 rustikke borde, så du kan få et flot møbel, der kan tåle det meste:

Poul M. Volther C35 – 6 personers spisebord med udtræk

Poul M Volther rustikt spisebord med udtræk af bøgC35-serien er en flot serie af spiseborde, der blev designer i midten af 1900-tallet af Poul M. Volther. Bordene har et klassisk skandanavisk udtryk, der passer til den moderne indretning a la det, der ofte ses i boligmagasiner.

Spisebordet er rustisk og praktisk anvendeligt, så det passer godt til en stille middag for de nærmeste familiemedlemmer. Det rustikke spisebord er med udtræk – det vil sige tillægsplader, som kan købes sammen med bordet. Med to udtræk bliver der plads til 8-10 personer.

  • Materialer: Bordplade er linoleum. Understel, udtræksrigler og ben er i massiv bøg.
  • Mål: H72,2 x B82 x L160 cm uden udtræk

Se pris på C35 hos Coop

Hans Wegner / Carl Hansen CH002 – rustikt spisebord med bordklapper

Rustikt spisebord med bordklapper fra WegnerCH002 spisebordet er ét af Hans Wegners designikoner af træ. Med en simpel stil og en let, lys træfarve gør bordet plads til en indretning af forskellige arter.

Bordet er et stykke rustikt håndværk, som holder i mange år. Derfor er det en investering, der kan være et hjørnesten i dine mange fremtidige indretninger.

De runde træplader på Wegner bordet gør det ideelt til middage og andre sammenkomster, fordi det fjerner de til tider skarpe, firkantede kanter, som andre spiseborde har.

  • Materialer: Eg eller bøg
  • Mål: H72 x B90 x L90 cm uden udtræk. Bordet er 180 cm langt med udtræk.

Se pris på CH002 hos Livingshop

By Lassen Twin Table – sofabord i rustikt jern

Sofabord i rustikt jern twin table af by lassenDette flotte sofabord er inspireret af en kube-form – ligesom By Lassens ikoniske Kubus lysestager.

Sofabordet er flexibelt og har en en plade, som kan vendes efter behov. Derudover er bordet simpelt og moderne i sit design, så det passer ind i et typisk hjem i Danmark. Borde kan bruges som sofabord, sidebord eller sengebord – alt efter dit ønske.

Hvis du leder efter et rustiskt bord foran sofaen i et lækkert mærke, så kan du også overveje et Menu sofabord eller et Hay sofabord (som dog ikke er så rustikt).

Materialer: Laminat, ask og jernstel.

Mål: H35 x B49 x L49 cm.

Se pris på Twin Table hos Livingshop

Hans Wegner / Carl Hansen CH415 – rundt sofabord i solidt håndværk

Hans Wegner - Carl Hansen CH415 – rundt sofabord i solidt håndværkHans Wegner har igennem tiden designet mange klassiske møbler for Carl Hansen, og dette runde og rustikke sofabord er ét af dem. Sofabordet har en tyk træplade samt tykke stålben, hvilket gør møblet særlig holdbart. Det er blot ét af flere af Wegner sofaborde.

Bordet ser flot ud ved siden af en læder- eller stofsofa, men du kan frit eksperimentere med omgivelserne, som du har lyst.

Materialer: Eg eller valnød og stål.

Mål: H44 x Ø55 cm.

Se pris på CH415 hos Livingshop

Normann CPH Tablo (lille) –
rustikt, rundt sidebord

Rustikt sidebord - Normann CPH TabloTablo sidebordet fra Normann CPH er et sødt bord, der med sine runde former (især ved fødderne) har et uskyldigt udseende. Bordet har en minimalistisk stil, hvilket gør det funktionelt og praktisk at have at gøre med i indretningen.

Den farvede top gør bordet unikt, og det fås i hvid og sort. Sideordet er designet af Nicholai Wiig Hansen.

Et sidebord er et fint lille møbel, der kan stå mange steder i hjemmet uden at fylde specielt meget.

Materialer: Bordpladen er i kompositmateriale, og bordbenene er i ask.

Mål: H42 x Ø50 cm.

Se pris på Tablo hos Livingshop

NAVER COLLECTION GM3800 –
rundt og rustikt spisebord

rundt og rustikt spisebord - Naver collectionDette spisebord har vi udvalgt grundet den elegante farve og de flotte mønstre, som bordbenene danner. Spisebordet er rundt, hvilket gør middagen intim, da ingen deltagere har et hjørne imellem sig. Derfor er runde spiseborde populære.

Du vælger selv størrelsen på bordets omkreds samt et udvalg af forskellige træsorter. Bordet passer sublimt ind i en moderne boligindretning, hvor det funktionelle og design går hånd i hånd.

Materialer: Sortbejdset ask eller eg

Mål: H74 x Ø120 eller Ø130 cm.

Se pris på GM3800 hos Livingshop

Gubi Round –
rundt spisebord i flotte materialer

Gubi Round spisebordEt unikt, rundt spisebord i flotte materialer, der skiller sig ud fra sædvanlige spiseborde. Gubi Round få med en bordplade i hvid, sort og grøn marmor, som giver bordet et æstetisk udseende. Derudover kan bordet også fås i eg, ask og sort laminat, så valgmulighederne er mange. Bordpladen fås i tre størrelser, og stellet i sort eller messing.

Det runde bord er rustikt med tykke dele, og det egner sig godt til eksempelvis et hyggeligt kaffebord i et mindre selskab. Bordet kan være fundament for mange hyggelige stunder med familie og venner.

Materialer: Eg, valnød, ask, sort laminat, sort marmor, hvid marmor, grøn marmor og/eller messing.

Mål: H72 x Ø110 eller Ø130 eller Ø150.

Se pris på Gubi Round hos Livingshop

Hans Wegner Getama 82/85 – sofabord i træ med udtræk

Rustikt wegner spisebord med udtrækDette sofabord med udtræk har den klassisk flotte lyse farve af træ, der pynter på enhver moderne hjem. Netop derfor har bordet fra Hans Wegner været populært igennem en lang årerække, som ét af hans mange ikoniske designs. Bordet er derfor et sikkert valg til indretningen, da det ikke vil gå af mode.

Bordklapperne – eller udtrækket – gør bordet fleksibelt, så du selv vælger, hvor meget det fylder, samt hvor mange personer, der skal være plads til. Bordet står fint ved siden af eller foran en sofa. I Wegners fodspor er der også nyere danske designere, der gør det godt, fx Noyer spiseborde eller Wehler spiseborde.

Materialer: Eg – enten lakeret, bejdset, olieret, sæbe eller ubehandlet. Eller bøg – enten bejdset, lakeret, sæbe, olieret eller ubehandlet.

Mål: H56 x B75 x L96 + 32 + 32 cm.

Se pris på GE 82/85 hos Livingshop

Chicago Bodahl Møbler – rustikt plankebord i egetræ

Rustikt plankebord i egetræDette plankebord blander industri med natur og skaber et råt element, der fungerer fint i moderne indretning. Plankeborde som dette er et snedkermøbel, der er blevet meget trendy over de seneste år. Det er ikke uden grund, for møblet er æstetisk med træets naturlige kurver og former.

Rustikke plankeborde fås i mange designs, og dette er ét af dem. Plankebordet fra Bodahl Møbler har en unik fod, der nærmest ligner en stjerne. Bordet er rustikt med en tyk bordplade og tykke bordben.

Materialer: Egetræ og metal.

Mål: H75 x B200 x L100 cm.

Se pris på Chicago bordet hos Bobo

Piper – skrivebord med tre skuffer

Piper – skrivebord med tre skufferUdnyt pladsen i dit hjem bedre med dette rustikke skriveborde med tre skuffer. Piper skrivebordet er lækkert, moderne og i et nordisk design med lette, lyse farver.  Med skrivebordet kan du skabe en hyggelig arbejdsplads eller hyggekrog, hvor tankerne eller lektierne kan udfoldes på papir eller computeren.

Materialer: Melamin og laminat.

Mål: H76 x B110 x L50 cm.

Se pris på Piper hos Unoliving

Extreme “Bianco” – plankebord med enestående bordben

Plankebord med enestående bordbenDette plankebord har vi udvalgt særligt grundet de enestående bordben, der følger med bordet. Det er tydeligt, at designeren har givet sig selv lov til at være kreativ. Plankebordets del-elementer er tykke og holdbare, så du har et bord, som holder i mange år.

Ved borde af denne type kan træet skifte farve og nuancer med årene, hvilket giver plankebordet et flot, naturligt udseende. Plankebordet er egnet til spisestuen eller eksempelvis et køkkenalrum.

Materialer: Egetræ og metal.

Mål: H76 x B95 eller B110 x L180 eller L260 cm.

Se pris på Extreme “Bianco” hos Bobo

Ib Laursen – rustikt langbord af træ

Rustikt langbord af træ fra Ib Laursen2 meters langt langbord i holdbart design velegnet til middage med familie og venner. Langbordets bordplade er bygget af trælameller og designet af den danske designvirksomhed Ib Laursen, der laver nordiske design, som passer i en moderne, skandanavisk indretning.

Langbordet har et industrielt udseende, som giver et råt twist til indretningen i hjemmet. Bordet kan bruges som spisebord, eller det kan bruges til at hygge ved, drikke sin kaffe og læse ens yndlingsmagasin.

Materialer: Træ og metal.

Mål: H75 x B90 x L200 cm.

Se pris på langbordet af Ib Laursen hos Bobo

Rustikt, grå sofabord af eg fra Tvilum

Rustikt grå sofabord af eg fra TvilumDette sofabord har nogle flotte, matte farver, og det velegner sig eksempelvis som kaffebord. Bordet har både en bordplade ovenpå og en hylde nedenfor, hvilket giver mere plads til dine ting. Den nederste hylde kan eksempelvis bruges til de magasiner, aviser eller andet læsestof, som du eller din familie typisk sidder i sofaen med. På den måde undgår du, at statiske ting ligger og flyder ovenpå sofabordet – dén plads kan være forbeholdt den varme kaffe og eftermiddagskagen.

Det grå sofabord passer som et både praktisk og lækkert element i en moderne indretning, og det kan medvirke til mange hyggelige eftermiddage indendørs i din stue.

Materialer: Komposittræ.

Mål: H35,9 x B:59,8 x L119,8 cm.

Se pris på sofabordet af Tvilum hos Bobo

Hübsch skrivebord og reol i egetræ med tre skuffer

Hübsch skrivebord og reol i egetræ med tre skufferDette udvalgte skrivebord har har et moderne design og er ens i farverne, hvilket gør stilen minimalistisk. Ved køb af skrivebordet medfølger en reol i samme stil. De to møbler kan til sammen skabe et produktivt eller hyggeligt miljø.

Skrivebordet kan eksempelvis bruges til at slå den bærbare computer op på for at arbejde løse, mens de vigtige dokumenter ligger sorteret i skufferne. Alternativt kan der læses spændende romaner ved bordet. Kun fantasien sætter grænser.

Materialer: Egetræ.

Mål: H78 x B57 x L120 cm.

Se pris på skrivebordet og reolen af Hübsch hos Little Things

Club af House Doctor – rundt og rustikt spisebord

Club af House Doctor – rundt og rustikt spisebordDette bord er designet af det efterhånden både kendte og anerkendte mærke, House Doctor. Bordpladen er fremstillet af mangotræ – et unikt materiale med særlige mønstre. Det passer utrolig godt sammen med en House Doctor daybed.

Bag House Doctor står tre danske søskende, der har formået at skabe et varemærke med forhandlere i store dele af verden. Dette spisebord af én af eksemplerne på moderne designs fra House Doctor.

Materialer: Mangotræ og jern.

Mål: H76 x Ø130 cm.

Se pris på Club spisebordet hos Little Things

Om forfatteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *