Rundt spisebord med udtræk i en stue med flotte stole

16 runde spiseborde med udtræk til hjemmet

rundt spisebord med udtræk

Et rundt spisebord med udtræk er en fantastisk til at samle hele familien om middagen.

De runde hjørner giver spisebordet et behageligt udseende, og med udtræk kan du gøre plads til flere gæster.

Vi har udvalgt en række flotte, runde spiseborde med udtræk. Se dem nedenfor og bliv inspireret til dit hjem.

Ida - Rundt spisebord med to tillægspladser

Ida - Rundt spisebord med to tillægspladser

Lækkert rundt spisebord til et mindre selskab. Bordet har en flot hvid farve og en moderne stil, så det passer i mange nutidige hjem.

Det runde spisebord er inklusiv to tillægsplader, så du kan udvide selskabets størrelse efter behov. Velegnet til mange hyggelige middage med familie og venner.

Bordet et stilrent, enkelt og praktisk i sit udseende, så det passer i mange hjem.

  • Materialer: Melamin og laminat.
  • Mål: H72 x Ø102 cm (før tillægspladerne på 40 x 102 cm tilføjes).

Se pris på Ida spisebordet hos Unoliving

Super-Ellipse af Fritz Hansen - Ovalt udtræktbord med runde kanter

Super-Ellipse af Fritz Hansen - Ovalt bord med runde kanter og udtrækDette spisebord er en designklassiker, som den anerkendte opfinder Piet Hein står bag.

Formen på Super-Ellipsen er ét af hans mestreværker, og det har pyntet - og pynter fortsat - i mange danske såvel som udenlandske spisestuer. Super-Ellipse spisebordet er et udtræksbord, hvilket betyder, at bordet nemt kan udtrækkes, så der bliver plads til flere gæster. På den måde er møblet fleksibelt fra dag til dag i forhold til, hvilket selskab, man skal have forbi.

Nyd både middage for den nærmeste familie og større sammenkomster ved dette spisebord. Super-Ellipse har et moderne udseende og er tidsløst i sit design. Det er altså en klassiker, som har både et udseende og en funktionalitet, der holder mange år.

Materialer: Hvid laminat eller valnød finér. Mål: H72 x B120 x L180-300 cm.

Se pris på Super-Ellipse spisebord hos Livingshop

Læs også: En anbefalelsesværdig dansk designvirksomhed, der producere flotte møbler - bl.a. spisebord - er virksomheden Noyer.

Carl Hansen (Hans J Wegner) CH337 - Rundt og rustikt spisebord med udtræk

Carl Hansen CH337 - Rundt spisebord med udtræk til tillægspladerKlassisk men også tidsløst bord designet af Hans J Wegner. Bordet har en tilnærmelsesvis rund/oval form, og det kan udvides med udtræk til de større middage.

Det smukke træbord er et stilikon designet af Hans J Wegner. Det fås i tre flotte træsorter; eg, bøg og valnød samt flere slags behandlinger. Du vælger altså selv, hvordan dit spisebord skal se ud alt efter præference.

Møblet er slidstærkt og holder i mange år (som andre rustikke spiseborde), hvor utallige dejlige selskabsaftener kan foregå - fra brætspilsaftener til familiemiddage. Det kendetegner Wegners møbler generelt, da han var stor tilhænger af godt håndværk. Se for eksempel hans spisebordsstole og lænestole.

  • Materialer: Eg, bøg eller valnød.
  • Mål: H72 x B115 x L140 cm. (Udtrækspladerne kan tilkøbes og måler 115 x 60 cm).

Se pris på CH337 hos Livingshop

Lotus - Ovalt spisebord med runde kanter og 2 tillægsplader

Lotus - Ovalt spisebord med runde kanter og 2 tillægspladerDette spisebord har et stilrent og moderne udtræk, som passer i mange nutidige hjem. Bordet har en lys farve, som er særlig typisk for skandinavisk indretning.

Bordet har et udtræk og medfølger 2 bordplader, som gør bordet 80 cm længere. Det rene og lette look gør bordet praktisk at indrette med, da det passer i mange slags hjem.

Materialer: Melamin og laminat.

Mål: H72 x B100 x L150 cm.

Se pris på Lotus spisebord hos Unoliving

New Shape - Rundt spisebord af eg med udtræk

New Shape - Rundt spisebord af eg med udtrækDejligt og hyggeligt rundt spisebord i hvid (eller sort) samt flot, lakeret egetræ.

Spisebordet har en forfriskende og nymoderne stil, der fint kombinerer farven på toppen af bordpladen med den naturlige farve fra træet.

  • Materialer: Lakeret egetræ.
  • Mål: H74 x Ø110. (1 tillægsplade på 45 cm medfølger).

Se pris på spisebord fra New Shape hos Unoliving

New Shape - Ovalt spisebord af eg med tillægsplade

New Shape - Ovalt spisebord af eg med tillægsplade i sortVi har udvalgt dette bord, primært fordi det har en enestående farvekombination. Den sorte farve kombineret med den halv-mørke træfarve gør bordet helt unikt.

Den unikke, sorte farve på toppen af spisebordet bordplader passer godt sammen med stole, der har sort betræk - fx i sort læder.

Spisebordet fra New Shape er ovalt og er inklusiv en tillægsplade, så bordet kan gøre større til en udvidet middag.

Materialer: Krydsfiner.

Mål: H74 x B100 x L180 cm.

Se pris på New Shape spisebord hos Unoliving

Truman - Spisebord med klap i hvid eller sort

Truman - Spisebord i hvid med klapSødt, lille spisebord med en klap i den ene side, som muliggør, at bordet kan stå op ad en væg. Bordet er perfekt til en mindre bolig eller bare generelt til at udnytte pladsen bedre.

Det runde spisebord med klap fås i hvid og sort. Bordet er af FSC-certificeret træ, hvilket betyder, at træet er fældet under ordentlige, bæredygtige forhold. Møblet kan derfor købes med god samvittighed.

  • Materialer: MDF.
  • Mål: H76 x Ø91,5 cm.

Se pris på Truman bord hos Unoliving

Husk: Når du har valgt dit bord, skal du også finde en spisebordslampe, der passer til.

Canett Hampton - Rustikt og klassisk rundt bord med udtræk

Canett Hampton - Spisebord med udtrækDette rustikke spisebord kan være et hjørnesten i en flot, klassisk indretning. Bordets robuste fod tiltrækker øjnene, som ikke kan andet at beundre det flotte håndværk.

Det runde og rustikke spisebord kan udgøre fundamentet for mange hyggelige selskaber - både til morgen, frokost og middag, da bordets farvekombination er flot i alle lysskær.

Bordet har en indbygget tillægsplade, så det på et øjeblik kan gøres større og dermed give plads til flere mennesker. Derudover bordets materialer FSC-certificeret, således at træets bæredygtighed får en medtanke.

  • Materialer: MDF.
  • Mål: H78 x Ø150.

Se pris på Canett Hamptons spisebord med udtræk hos Unoliving

Luna - Ovalt spisebord med i hvid med to udtræksplader

Luna - Ovalt spisebord med i hvid med to udtrækspladerDette dejligt lyse spisebord fra har et moderne udseende. Det er velegnet til en stilren indretning - særligt hvor der bruges mange lyse farver eller i rum med meget belysning fra solen gennem vinduer.

Bordet har et fint udseende og kan nemt udtrækkes til flere gæster. Bordbenene består hver af tre stænger af krom, som samles forneden. Det giver en fint detaljer på det flotte bord.

Materialer: Højtrykslaminat.

Mål: H74 x B100 x L170 cm.

Se pris på Luna spisebord hos Unoliving

Canett Sue - Metal spisebord i sort med butterflyplade

Canett Sue - Metal spisebord i sort med butterflypladeMed dette stilfulde spiseborde kan du nemt selv bestemme selskabets størrelse. Bordet har nemlig en indbygget "butterflyplade" - det vil sige, at bordet kan udtrække på en praktisk og smart måde.

Det runde spisebord har en elegant stil med den sorte farve og metallet. Det passer godt til et moderne hjem, og i mange slags indretninger, da sort er en relativt neutral farve.

Materialer: Metal.

Mål: H76 x Ø120.

Se pris på Canett Sue hos Unoliving

Nordal - Ovalt spisebord i mørkt træ

Nordal - Ovalt spisebord i mørkt træDette spisebord fra Nordal har nogle æstetiske, mørke farver, som giver et hyggeligt twist til indretning. Det skaber en rar stemning ved middagen, hvor selskabet på en måde gøres mere intim - som hvis man slukker lyset og tænder stearinlys.

Den danske virksomhed Nordal har produceret dette ovale spisebord med udtræk, som giver associationer til vikingetiden med det rå og rustikke design (det minder lidt om borde af store planker). Det bliver understreget af benene, som er lavet af sortlakeret jern - et særligt holdbart materiale.

Materialer: Træ og jern.

Mål: H78 x B100 x L200 cm.

Se pris på Nordal bord hos Unoliving

Læs også: Det vildeste kontorbord/skrivebord, vi har set.

Moss - Klassisk rundt spisebord med tillægsplade

Moss - Klassisk rundt spisebord med tillægspladeDette klassisk flotte spisebord er velegnet til spisestuen eller køkkenet. Bordet har nogle detaljer, der viser, at designeren har tænkt sig om - heriblandt den fine kant med flere "bakker". Dejlig håndværk og typisk skandanavisk design.

Udover detaljeren er bordet enkelt i sin stil, så det passer i mange typer af hjem. Den uskyldige, hvide farve gør plads til, at andre elementer kan farve indretningen. Tillægsplade kan tilkøbes med det runde bord.

Materialer: MDF.

Mål: H76 x Ø120 cm.

Se pris på de runde bord fra Moss hos Unoliving

Canett Blick - Spisebord i hvid højglans inklusiv tillægsplade

Canett Blick - Spisebord i hvid højglans inklusiv tillægspladeDette lækre, runde spisebord har vi udvalgt, fordi det har et klassisk men på samme tid futuristisk udseende. Bordet egner sig i mange indretninger, men med den tunge fod passer det særlig godt i stor rum såsom spisestuen.

Spisebordet har en flot, hvidglans farve, som gør, at bordet stråler på toppen af bordpladen. Bordet er inklusiv en tillægsplade, som gør bordet længere og dermed giver plads til et større selskab.

Materialer: MDF.

Mål: H75 x Ø120 cm.

Se pris på Canett Blick hos Unoliving

Pernilla - Klassisk spisebord med runde hjørner og tillægsplade

Pernilla - Klassisk spisebord med runde hjørner og tillægspladeDette bord har et antikt design. Det runde bord har indgraveret flotte detaljer i træet, og det giver et unikt og klassisk udtræk. Bordet kombinerer på fin vis to farver - de hvide ben og den naturlige træfarvede bordplade.

Bordet kan forlænges med et udtræk ved lejlighed, hvis en tillægsplade tilkøbes.

Materialer: MDF.

Mål: H76 x 105 cm.

Se pris på Pernilla hos Unoliving

LaForma - Afrundet/æggeformet spisebord med to tillægsplader

LaForma - Afrundet spisebord med to tillægspladerDette bord fra LaForma har vi udvalgt grundet de flotte og moderne farver. Bordpladen er grå, men uden at være kedelig, og benene har en typisk farve lys træ.

Borden er inklusiv to tillægsplader, og det kan forlænges op til 2 meter.

Materialer: Finer.

Mål: H74 x B90 x L120 cm.

Se pris på spisebordet fra LaForma hos Unoliving

Danform - Eclipse Spisebord i flotte egefiner

Danform - Eclipse Spisebord i flotte egefinerDette flotte ovale bord har vi udvalgt på grund af den behagelige og genkendelige træfarve, som bordpladen har.

Bordet passer i moderne hjem, hvor selskabet kan samles og nyde mange måltider sammen i den flotte indretning.

Materialer: Egefiner.

Mål: H77 x B110 x L200 cm (eller op til 300 længde med tillægsplade).

Se pris på Danform bordet hos Unoliving

Om forfatteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *