CH011 Sofabord af Wegner

Hans J. Wegner sofaborde

Hans J. Wegner var en verdenskendt møbelarkitekt, som vandt flere priser og titler under hans levetid. Wegner er stadig en af Danmarks største og mest anerkendte designere i dag, da hans designermøbler både er smukke og tidsløse.

Det ses tydeligt på Wegners sofaborde, at de både er enkle men samtidig unikke, hvilket også er grundlaget for, at stilen stadig passer perfekt i boligindretninger i dag. De går hånd-i-hånd med en Wegner Sofa eller en stol designet af Wegner.

Hans J. Wegner har designet sofaborde for mange forskellige mærker, da han også under sin levetid var meget eftertragtet. Blandt andet har Carl Hansen og Wegner lavet mange sofabords-kollaborationer.

Rundt Carl Hansen CH415 Sofabord af Wegner


CH415 Sofabord af Wegner

 Dette Carl Hansen sofabord er designet af Wegner i 1958 som en del af ”Kastrup-serien”.

Wegners design af dette sofabord er tidløst, og den lækre træ-overflade bliver endnu flottere med tiden, når træet patinerer. Sofabordet af Wegner fremstilles i eg og valnød.

Sofabordet kan købes til 5.514 kr hos Livingshop.dk

Køb hos forhandlerRustikt Carl Hansen CH008 Sofabord af Wegner


CH008 Sofabord af Wegner

Hans J. Wegner designede dette sofabord i 1954 til Carl Hansen. Sofabordet er rundt og har 3 ben, hvilket er meget klassisk ved Wegners designer sofaborde. Bordet er rustikt, som mange andre af de klassiske designs.

Det runde Wegner sofabord fås i 3 forskellige diametre og 3 forskellige højder og fremstilles i Ask, Bøg, Eg eller Valnød.

Wegner sofabordet kan købes for 10.417 kr.

Køb hos forhandlerCarl Hansen CH011 Sofabord af Wegner


CH011 Sofabord af Wegner

I 1954 designede Wegner dette sofabord for Carl Hansen. Sofabordets stilrene design afspejler Wegners tidsløse designerstil, selvom bordet skiller sig ud fra mange af Wegners andre sofaborde, da det er firkantet med fire ben, i modsætning til Wegners runde sofaborde med tre ben.

Wegner sofabordet er rustikt og stabilt, selvom det udtrykker en vis lethed.

Sofabordet medfølges af bordklapper i enten ovale eller rektangulære former, og bordet fremstilles i eg.

Det lækre designer-sofabord kan købes for 12.222 kr.

Køb hos forhandlerCarl Hansen CH413 Sofabord af Wegner

CH413 Sofabord af Wegner

Endnu et sofabord fra Carl Hansen designet af Hans J. Wegner. Dette sofabord blev designet i 1954 og fremstilles stadig den dag i dag.

Sofabordet er af Eg og Valnød og visualiserer en smuk træ-overflade. Prisen på sofabordet er 13.251 kr hos Livingshop.dk

Køb hos forhandler


PP Møbler 84 Sofabord af Wegner


PP Møbler 84 Sofabord af Wegner

Dette sofabord er fra værkstedet PP Møbler, som siden 1953 har udformet designermøbler i høj kvalitet. Dette sofabord er designet af Hans J. Wegner, og det fremstilles af eg, ask, kirsebær og mahogni. Produktionen af krydsbens-sofabordet blev sat i gang igen i år 2005 – omkring 50 år efter sofabordet blev designet af Wegner. Endnu en gang har vi at gøre med et langtidsholdbart design af Wegner. Sofabordet bliver flottere med tiden, når træet patinerer.

13.750 kr er prisen for sofabordet.

Køb hos forhandler


Carl Hansen CH106 Sofaborde af Wegner


CH106 Sofaborde af Wegner

Med dette design overbeviste Hans J. Wegner, at hans unikke evner ikke udelukkende var til design i træ. Wegner sofabordet består af en kombination af stål og glas, og det udtrykker en stabilitet, som passer i det moderne hjem og arbejdspladser.

Størrelsen på bordet: 95 cm x 95 cm, højde 42 cm

17.884 kr. koster den mindre version af sofabordet.

Køb hos forhandlerCarl Hansen CH108 Sofaborde af Wegner


CH108 Sofaborde af Wegner

Dette Sofabord en større model af ovenstående bord. Bordpladen har målene 170 cm x 70 cm og højden 42 cm. Sofabord CH106 og CH108 af Wegner er dele af CH100-serien, hvori der også er matchende lænestole og sofaer.

Denne større model af Wegner sofabordet koster 20.241 kr hos Livingshop.dk

Køb hos forhandler  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *