Uldtæppe med flotte nuancer

3 klassiske håndvævede ‘alle-mands-eje’ tæpper

Et pænt tæppe kan skabe en større og mere spændende variation i den ellers kedelige overflade som dine, din families og dine gæsters fødder tramper henover.

Vi på Designerstuen har fundet en forhandler som gør sig ekspert i håndvævede tæpper, og vi synes lige, at du skulle have et kig med indenfor i deres udvalg. Størstedelen her er løse tæpper.

Forhandleren (On The Rugs) sælger tre slags tæpper, som alle fås i mange størrelses- og farvevarianter.

Se de 3 klassiske tæpper nedenfor.

1. Unikke håndvævede sisaltæpper, ‘Rovera’


Rundt Sisaltæppe

Sisaltæpper er meget moderne grundet materialet naturfiber, som er utroligt holdbart, og giver tæppet en flot og nærmest glansende udstråling.

Sisaltæpperne fås i rektangulær, oval og rund form samt i 24 forskellige farver.

Håndvævede sisaltæppe i mange farver

2. Håndvævede uldtæpper, ‘Olbia Mesa’


Håndvævede Olbia Mesa uldtæppe

Disse uldtæpper føles som at gå på skyer i forholdet til mange andre tæpper, og tæpperne er vævede sammen i flotte mønstre.

Uldtæppe struktur

3. Bløde uldtæpper, ‘Pamir’


Pamir uldtæppe

Vi har gemt det bedste til sidst. Dette uldtæppe kombinerer nemlig nuancer i den valgte farve (ja, tæppet fås i forskellige farver), og danner den ideelle visuelle overflade på dit gulv.

Uldtæppe med flotte nuancer

Derfor passer håndvævede tæpper ind i enhver indretning

Et tæppe kan bruges til at markere et bestemt område i dit hjem og på den måde gøre området mere hyggeligt. Et sort tæppe kan eksempelvis ligges under sofaen og sofabordet i en hyggekrog, som så vil føles mere aflukket, hvilket gør stemningen mere intens.

Tæpper kan altså andet end blot at føles bløde, når dine fødder vandrer over dem, De kan også tilføje visuelt til din indretning, og især håndvævede tæpper er velegnet til dette, da kan laves, så de passer nøjagtig til din indretning.

Er du til tæpper, eller en “nøgent” gulv?

Om forfatteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *