Gulbelagt lampe

10 flotte loftslamper i alle prisklasser

Loftslamper er et vigtigt element i indretningen, da belysningens nuancer og rammepunkt sætter stemningen i rummet. Vi har derfor udvalgt vores 10 yndlings loftlamper fra rundt omkring på nettet, så du kan finde inspiration til belysningen i dit hjem.

1. Simpel Kugleformet Ball loftslampe
(fås i utallige farver)


Kugleformet loftslampe

Den kugleformet loftslampe passer ind i alle slags indretninger, idet den er simpel, og da man samtidig kan købe lampen i næsten 20 forskellige farver og nuancer.
Grundet den mangfoldige brugbarhed og den betalelige pris er loftslampen fra Frandsen Lightning en af de mest populære pendler.

Standard pris: 399 DKK


2. Enestående Cabildo Sospensione loftslampe


Cabildo Sospensione loftslampe 

Denne loftslampe har et unikt design, som skaber en æstetisk og moderne belysning i dit hjem.
Lyset i loftslampen er indirekte diffust lys, hvilket betyder, at lyset til dels er afdæmpet pga. materialet. På grund af dette er lampen perfekt til loftet i en stue, da den kan skabe en hyggelig belysning i hele rummet uden at irriterer øjnene.

Standard pris: 2.249 DKK


3. Smuk loftslampe fra Norman CPH


Smuk loftslampe

Med de smukke pigge gør denne loftslampe op med en kantet og kedelig indretning, som ellers kan være svær at slippe af med.
Loftslampen består af speciel-udviklet plastmateriale, som ikke er brandbart. Pga. materialet vejer lampen under 1 kg, og den er derfor let at flytte rundt på, hvis man vil skifte dens placering.

Standard pris: 650 DKK


4. Kreativ og unik Goccia de luce loftslampe


Goccia de luce loftslampe

Det unikke design på denne loftslampe fås i både lyseblåt og orange (som set på billedet).
Loftslampen skaber en eksotisk stemning, og for at påvirke belysningens humør yderligere, kan lampens pære udskiftes, så man selv kan vælge nuancen på lyset.
Lampen gør din stue helt enestående, og den kan med fordele hænge over et unikt og flot sofabord.

Standard pris: 1.395 DKK


5. Paso loftslampe fra Darø


Pendel loftslampe fra Darø

Denne flotte loftslampe fra Darø fås i to størrelser: 35 cm diameter eller 50 cm diameter.
Til lampen kan der separat købes flere skærme i forskellige farver, så loftslampen kan tilpasse til ens indretning.
Lampen har en smuk og moderne form.

Standard pris: 899 DKK


6. Enkelt moderne loftslampe fra FLOS


Moderne Flos loftslampe

På trods af det enkle kugle-udseende er denne FLOS lampe alligevel en af de moderne loftslamper, som falder i stemning med nutidens hjem.
Lampen udstråler et hyggeligt lys, som får den til at ligne en miniature udgave af solen.

Standard pris: 995 DKK


7. FLOS krom/messing ‘lysekrone-look’ loftslampe


Lysekrone loftslamper

Det er ingen hemmelighed at mærket FLOS er anerkendt for deres lamper, og med denne lysekrone har de innoveret den ellers retro loftslampe.
Loftslampen passer perfekt eksempelvis over spisebordet, og den er især velegnet i store rum, da den skaber en nærmest kongelig udstråling. Lyset fra loftslampen er afdæmpet og afslappende.

Standard pris: 10.500 DKK


8. Kvadratisk LED loftslampe fra AURIGA


Kvadratisk LED loftslampe

LED er særligt populært fortiden – også blandt loftslamper. LED er især fordelagtigt, fordi pærerne bruger utroligt lidt strøm- faktisk op til hele 80% mindre. Med vores regning, miljø og ikke mindst dette flotte design med i betragtningerne, blev vi simpelthen nødt til også at have denne loftslampe med på vores liste.

Standard pris: 1.199 DKK


9. Downlight loftslampe i massivt aluminium


Downlight loftslampe

Denne loftslampe har den egenskab, at den let går i ét med loftet, når lampen er tændt. Lampen er også særlig god til at sætte fokus på et bestemt område i rummet – eksempelvis et hyggehjørne i stuen. Dette skyldes at lompen i loftet kan drejes i alle retninger, og man vælger altså selv, hvor der skal lyses.

Standard pris: 995 DKK


10. Muuto Mhy enkel loftslampe
(fås i mange farver)


Muuto Mhy pendel

Denne serie af loftslamper har et meget enkelt udseende, men lamperne er alligevel interessante pga. det twist som designeren har skabt over selv lampeskærmen. Lampen fås bl. a. i sort, hvid og gul mm. og vi anbefaler den, fordi den kan anvendes sammen med alle slags indretninger.

Standard pris: 995 DKK


 BONUS: Smuk guldbelagt 24 Karat Blau lampe til loftet


Gulbelagt lampe

Definitionen på unik er, når en lampe, som kan beklæde selv den mest almindelige stue, får et kunstnerisk præg. Vi elsker simpelthen denne lampe for den smukke nuancer af guld sammensat med lyset fra pæren. Autentisk og særdeles æstetisk loftslampe fra Ingo Maurer, som fås i to forskellige højder.

Standard pris: 3.798 DKK


Om forfatteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *