Marilyn Monroe Drugs And Dreams

Æstetiske Marilyn Monroe malerier – Derfor er plakat-billeder yt

Marilyn Monroe billede af Drugs And Dreams

Marilyn Monroe Maleri af Ib Beiber.

Marilyn Monroe beundres stadig i dag, hvor hendes smukke ansigt fremkalder følelsesindtryk på væggene i mange hjem, som en del af indretningen. De væghængte billeder af Marilyn Monroe er ofte plakater, som masse-produceres på frabrikker. Disse billeder er fine nok i sig selv, men de udnytter og udtrykker dog ikke det fulde potentiale, som kan udledes af den blændende kvinde, Marilyn Monroe.

Marilyn Monroes udtryksfyldte ansigt findes heldigvis også i æstetiske malerier, som kan skabe et helt filmagtigt eventyr i indretningen.
En kunstner som virkelig forstår at male det kvindelige forbillede, på en måde så hendes ansigtstræk går i ét med penslen, er den danske Ib Beier. Du kan besøge hans facebook-side her, og se flere af hans værker.

Malerierne er blot nogle af de mange typer vægdekorationer, der kan pynte på væggen. Hvis du i stedet for malerier søger klassiske plakater fra reklamebranchen, kan du kigge på Dansk Plakatkunst.

Ib Beiers malerier udskiller sig fra mængden af Marilyn Monroe billeder, da der er sat mere arbejde bag end blot et øjebliksfoto.
Usikkerheden, som Marilyn Monroe havde, men som hun blokerede med en facade, kan med et skævt glimt tolkes af malerierne.
Beier arbejder nemlig i en ekspressionistisk stil, hvilket vil sige, at der lægges vægt på det indre og følelsesmæssige. Selvom malerierne på lærredet blot er portrætter af Marilyn Monroes ydre, så kan det emotionelle bag ydersiden altså aflæses.
Følelsestilstanden hos kvinden i midtpunktet er dog aldrig konkret, og man kan derfor beskue malerierne i timevis, dagevis og endda årevis, uden helt at vide, hvordan kvinden egentlig har det.

Marilyn Monroe billede af Sex silver and sadness

Sex, silver and sadness af Ib Beiber

Derfor er Marilyn Monroe billeder stadig populære

Eftertragtet af mange og uopnåelig for de fleste. Dette er bare et par af karaktertrækkende hos den evigt idoliseret Marilyn Monroe.

På CV’et var Marilyn Monroe pin-up pige og skuespillerinde, men i virkeligheden var (og er) hun langt mere – deriblandt en af verdens største sex symboler. Dette tiltrækker mænd, som ønsker et portræt af den ideelle kvinde, og samtidig kvinder, som ønsker at være som Marilyn Monroe.

I’m selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best.Marilyn Monroe

Kan du lide artiklen? Din stemme motiverer os!

Om forfatteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *