smartbel dørklokke som ringer til din iphone

Dørklokken som ringer til din iPhone (Smartbel)

OBS: Normalt skriver vi om indretning, Menu krus og kopper eller belysning, men der skal også være plads til smart teknologi i hjemmet. Derfor viser vi dig her denne fantastiske dørklokke…

Vores hverdage er hektiske, og danskerne er sjældent hjemme i dagtimerne. Vi kan derfor ikke åbne døren for vigtige pakker i form af medicin fra apoteket – eller næsten lige så vigtige pakker fra vores favorit møbelhandlere.

Hvad gør du, når postmanden for eks. banker på døren og står med dine nye væglamper, og du ikke er hjemme til at åbne døren? Skal du igennem besværet og hente pakken på posthuset senere, og hvad hvis du slet ikke får tid senere? Hvordan skal postmanden vide, at han blot kan stille pakken ude foran din hoveddør?

Alt dette har et kløgtigt firma måske fundet løsningen på. Firmaet har nemlig opfundet en dørklokke som kan kommunikere med din mobil eller din fastnettelefon. Du får altså besked i det øjeblik en person ringer på dørklokken, og dernæst kan du svare på din iPhone og snakke direkte med personen foran døren.
Det kalder vi en innovativ forbedring af hjemmets gamle elementer! Er du enig?

smartbel dørklokke som ringer til din iphone

Sådan ser Smartbel ud. Den er altså mindre end en iPhone 6.

Dørklokken, Smartbel, et delt i to enheder, hvoraf den ene er en sender, som forbindes med simkort til din mobil eller fastnettelefon. Dette foregår uden wi-fi, hvilket måske er det mest facinerende ved Smartbel.

Derudover består dørklokken selvfølgelig også af en udendørs enhed – selve dørklokken – som sættes foran din dør. Dørklokken har mikrofon og højtaler, så personen foran døren – postmanden med den vigtige pakke – kan både tale med og høre dig. Nu kan du modtage dine fremtidige guddommelige elementer til din indretning uden at skulle vente overflødigt tid, jubii!

Derudover er dørklokken selvfølgelig også smart, hvis du har glemt en vigtig ingrediens til måltidet, men du ikke tør gå i supermarkedet, fordi du ikke vil have, at dine gæster tror, at du har glemt alt om deres besøg. Du hører altså, når de ankommer og ringer på døren, og i samme øjeblik kan du svare med din iPhone.

PodConsult er dansk distributør af Smartbel, og dørklokken kan altså fås på deres hjemmeside. Hvis du er i tvivl, kan du jo altid bare smide et like på deres Facebook (klik her og se denne) og beslutte dig senere.


Om forfatteren

Comments 2

    1. Post
      Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *