Gubi Grand Piano chaiselong designersofa i særklasse

7 lækre sofaer med chaiselong

Vi elsker at slappe af, og den glæde synes vi også, at du skal have. Derfor har vi fundet 7 lækre sofaer med chaiselong, som du måske kan få gavn af. Sofaerne er sorteret efter pris – med de billigste sofaer øverst.

1. Flexy chaiselong

Flexy chaiselong i læderlook i hvid

Denne billige chaiselong sofa er perfekt at slappe af, da den har et behageligt ryglæn. Den består af et læder look samt ben af metal.
Chaiselongen fås i sort, hvid eller med en grå hynde af stof.

Pris sidst tjekket: 2.349 kr


2. Gulgo Sovesofa med chaiselong

Gulgo sovesofa med chaiselong

Denne sofa har flere formål; om dagen kan den bruges som komfortabel sofa med chaiselong, og om natten kan den bruges som sovesofa. Den er altså optimal til at udnytte plads, og er af et lækkert og blødt materiale, samtidig med at den har et stilfuldt lysegråt design.
Sofaen er af porter stof, samt PU læder i siderne. Der følger også 3 puder med, som også er af PU læder og som har samme stil som selve chaiselongen / sovesofaen.

Pris sidst tjekket: 4.399 kr


3. Silas chaiselong sovesofa

Silas Chaiselong Sovesofa

Denne sovesofa med indbygget chaiselong kan hurtigt transformeres til en lækker 2 personers seng.
Under selve chaiselongen er der opbevaringsplads hvor der eksempelvis kan ligge lagener mm til når sofaen skal bruges til nattesøvn. Chaiselong sofaen består af det såkaldte ‘Estell antracit stof’, og den er komfortabel til både sidde- og ligge i. Sovesofaen er 2 meter og 28 cm bred.

Pris sidst tjekket: 4.800 kr


4. Orsa sofa med chaiselong

Orsa sofa med chaiselong i sort læder

Denne store hjørnesofa har plads til hele familien, vennerne eller veninderne, da den tilhørende chaiselong ikke kun kan bruges om benlæn, men også som en almindelig siddeplads.
Sofaen er af bonded sort læder og har holdbare ben af metal.

Pris sidst tjekket: 7.599 kr


5. 2-personers sammensatte lænestole med chaiselong funktion

2 personers lænestole med chaiselong funktion

Disse 2 personers stole er perfekte til at slappe af og se film i, da de både kan lænes tilbage i en chaiselong-lignende tilstand, samtidig med at de har armlæn og kopholdere. Stolene er lavet af PU læder og har indbygget opbevaringsrum til diverse ting. Vi tænkte, at dette var en lidt alternativ løsning, og derfor skulle du simpelthen bare se den.

Pris sidst tjekket: 8.995 kr


6. Eilersen Krypton designersofa med chaiselong

Eilersen Krypton designersofa med chaiselong

Denne designersofa er en moderne fortolkning af ‘sækkekassen’ fra 70’erne. Siddepladserne på sofaen er meget tykke og bløde, så man får den følelse af, at man sidder dybt nede i sofaen, men samtidig kan man ubesværet komme op af sofaen igen. På forhandlerens hjemmeside kalder de dette for en ‘elevator-effekt’, pga. den ekstra skum i sæderne, så man får en ekstra komfort. Puderne til sofaen er og bredde og fyldt op med 100% fjer, som fastholder den typiske Eilersen stil.
Eilersen Krypton sofaen består af hjørne, afslutningselement, chaiselong og mulighed for køb at ekstra dunpuder. Dette gør, at du kan skabe lige præcis den Eilersen sofa, som du har brug for. Sofaens stel er af massivtræ, og sæderne har Nozag fjedre, som giver behagelig affjedring.

Det ovenstående er grundende til, at vi anbefaler denne sofa; Den er både komfortabel, samtidig med at den er holdbar, hvilket også understreges, da den har 5 års garanti ved køb.

Pris sidst tjekket: 27.364 kr


7. Eilersen Great Pampas designersofa med chaiselong

Eilersen Great Pampas designersofa med chaiselong

Denne luksusflyder af en sofa er designet som et siddelandskab, hvor man kan sidder over det hele på den stilrene designersofa. Sofaens rygge kan flyttes frit, og langsiden er en chaiselong, som man endda kan ligge på. Indbygget skum og dun giver sofaen en dejlig behagelig blød støtte mod kroppen.

Designeren af sofaen, Jens Juul Eilersen, udtaler om sofaen: ”Forestil dig én lang chaiselong på tværs.” Dette belyser designersofaens store fleksibilitet, idet den kan ombygges som det ønskes, hvilket er klassisk ved Eilersen sofaer, og hvilket er derfor vi elsker dem.

Sofaen har 5 års garanti ved køb.

Pris sidst tjekket: 31.000 kr


8. Gubi Grand Piano chaiselong designersofa

Gubi Grand Piano chaiselong designersofa i særklasse

Denne sofa med chaiselong er designet af Gubi Design Team, og modellen har en tidsløs og abstrakt stil med de runde og usymetriske hjørner. Sofaen er fremstillet af stof eller læder betræk og er 2 meter og 20 cm lang.

Vi har taget sofaen med i vores anmeldelse, da det er en af de mere kunstneriske chaiselong sofaer, hvilket passer i både det moderne og det gammeldags hjem.

Pris sidst tjekket: 36.995 kr


Om forfatteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *