Kubus 4 By Lassen lysestage kobber

Moderne Kubus lysestager til nutidens hjem

By Lassen Kubus lysestagerne blev designet af arkitekten Mogens Lassen. Lysestagerne er klassisk dansk design, som med deres simple udseende gør op med over-pyntet rum.

Kubus lysestagerne er i stil med Menu POV lysestagen, hvor geometri bliver brugt som et kunstnerisk element til at skabe flotte lysestager. Se også lysestagerne fra Kähler.

Kubus 4 lysestage i sort eller hvid

Kubus 4 lysestage i sort

Den ikoniske By Lassen  Kubus 4 lysestage fås i de to evigt moderne farver sort og hvid.

Farverne sort og hvid sikrer, at Kubus 4 lysestagen passer med alle slags stearinlys.
Hvide stearinlys skaber en fed kontrast på den sorte model af Kubus 4, imens det på den hvide By Lassen Kubus 4 giver et neutralt og kamufleret udseende. Det omvendte kan så siges om sorte stearinlys på henholdvis en hvid og en sort Kubus 4 lysestage. Stearinlys af forskellige farver kan også blandes, hvis man vil skabe en festlig opstilling med Kubus 4 lysestagen.

Standard pris: 895 DKK

Kubus 4 lysestage kobber

Kubus 4 By Lassen lysestage kobber

Kubus 4 lysestagen fås også som kobber model til en lidt højere pris end den sorte og hvide model.

Kobber har en utrolig flot glans som er særligt velegnet til at give et twist i indretningen. Kubus 4 lysestagen i kobber er retro i farverne, men designet er moderne, og lysestagen kan derfor udsmykke mange indretnings-typer.

Som nævnt i utallige indlandske og udlandske design magasiner har Kubus 4 lysestagen i kobber efterhånden nået en position som designikon.

Standard pris: 1.299 DKK

Om forfatteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *