Sammensat stor vinreol

Sammensæt din egen smukke vinreol fra STACT på simpel vis

Vinreoler ses ofte blot som et opbevaringssted for vine, og designet bliver derfor uinspirerende og endda kedeligt. Dog må vi pointere, at udseendet på vinreolen påvirker indretningen – hvilket påvirker menneskers psyke. Derfor kan den forkerte vinreol skabe den fordom, at vinene på reolen ikke er så smagfulde, som de i realiteten er. Og det er også derfor, at mange gemmer vinopbevaringen væk til en vinkælder.

En af vinreolerne, som vi på Designerstuen særligt har øje for (sammen med vores udvalg af vinhylder og vinreoler), er STACT vinreolen. Den er designet i San Francisco, USA, og klassificerer sig som en vinreol i den mere eksklusive ende af skalaen.

Vinreolens design er sat nøje i overvejelser, og betydningen af materialernes kvalitet er ikke taget forgivet. Derudover er brugervenligheden gjort enkel, da man med STACT vinreol kan sammensætte sin helt egen kombination af moduler.

Sammensat stor vinreol

Det praktiske om vinreolenModulerne til vinreolen købes hvert for sig, og man bestemmer altså selv, hvor mange moduler man ønsker.

I hvert modul kan der være 9 vinflasker – og 3 ekstra, hvis man sætter et andet modul ved siden af. Det vil sige, at to moduler tilsammen kan indeholde 21 flasker. Her kan man altså være kreativ og prøve sig frem med vinreolens utallige muligheder.

Modulerne monteres vha skinner, og de er altså meget simple at sætte op.

Gå til den danske STACT facebook-side.

Zebrano vinreol med smukke nuancer

Eksotisk zebra træ.

Vinreolen har mange flotte farver og nuancer:Stact vinreol i valnød

STACT vinreol med finish i amerikansk sort valnød.

Orange vinreol

Kæk orange farve til moderne hjem.

Vinholder i sort

Vinholderen fra STACT i sort.

Hvid vinholder

Vinholderen i den evigt moderne hvide farve.

Grålig vinreol

Grålig nuance.

Vinholder fra STACT i eg

Vinreolen i flot eg.


Kan du lide artiklen? Din stemme motiverer os!

Om forfatteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *