Elegant 3-i-1 modul sofa

Smart 3 i 1 modul sofa – sådan udnyttes pladsmangel

Elegant 3-i-1 modul sofa

Vores seneste fund er denne smarte 3 i 1 modul sofa, som består af en hovedsofa (dén med ben), en sofastol og en chaiselong formet sofastol.

Sofaen kræver ikke de store tekniske færdigheder at sætte sammen. Som det ses på billedet ovenover kan de to sofastole nemlig nemt skubbes ind under hovedsofaen.

Stilen er minimalistisk og designet af simpelt og hverdagsagtigt. Funktionaliteten er særligt lagt vægt på, og derfor får denne sofa et stort ‘thumbs up’ fra Designerstuen.

Modul sofaen adskilt i tre mindre dele

Den let-samlende sofa (eller rettere: sofaer) går under navnet Sofista og koster 1.210 euro (hvilket svarer til omtrent 9.000 danske kroner). Det er nok ikke en billig sofa, men til gengæld er designet fantastisk.

Sofaen er elegant i små lejligheder, hvor du til hverdag kan have sofaen samlet, og hvis du får gæster, kan du adskille sofaens dele fra hinanden.

Forresten har vi tidligere skrevet en artikel om, hvordan du kan indrette i små rum. Sofista sofaen bekræfter helt klart vores råd, idet den ikke vejer særligt meget, og idet den er lys i farverne. Se her vores tips til indretning af små rum.

3-i-1 sofaen samlet i grå

På de to billeder af Sofista sofaen ses det, hvordan forskellige farvekombinationer kan gøre sofaen endnu flottere. Sofaen har flest lyse farvekombinationer, men den kan også fås i mørkere farver såsom navyblå.

3 i 1 modul sofaen i en flot kombination af grå og sort

Om forfatteren

Comments 1

  1. sej løsning på pladsproblemer . Eller bare sådan som et møbel som kan bruges STUE / VÆRELSE .
    Kunne være spændende om den kunne fås i Læder . Ville gerne vide hvor hård den er at både SIDDE OG LIGGE PÅ. ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *