Lykkebringende maleri

Opmuntrende abstrakte malerier fra en dansk kunstner

Abstrakt opmuntrende maleri

Abstrakt opmuntrende maleri

Denne kunstner får oftest sine malerier beskrevet some opmuntrende. De gør altså folk glade, og som en del af indretningen skaber de derfor den ideelle stemning i et land, hvor vinter månederne kan være mørke.

Malerierne er abstrakte og giver derfor rum for fantasi. Billederne fremkalder beskuerens nysgerrighed, og man får helt lyst til at gå på opdagelse i malerierne. Hertil skabes der rum for dialog mellem mennesker, som kan være enten enige, eller som oftest, helt uenige i maleriernes tolkning.

Det er ikke første gang, at vi skriver om danske kunstnere. Se også vores artikel om Anne Karnov eller Arttiles.

Kunstneren mener selv, at valget af malerier er det mest personlige og unikke valg i indretningen. Her er folks valg vidt forskellige, da forskellige malerier skaber forskellige følelser i folk.
Kunstneren skaber sine malerier med en stor livsglæde, og hun benytter det sansende og det poetiske til hverdagens små og stor fortællinger. Dog er budskabet med malerierne aldrig serveret på et fad, men det kan tolkes ud fra fragmenter og stemninger.

Lykkebringende maleri

Lykkebringende maleri

maleri uden fast tolkning

maleri uden fast tolkning

Kunstneren hedder Bethina, og hun har også en facebook, hvor man kan følge hendes kunstneriske eventyr. Se hendes facebook her.


Kan du lide artiklen? Din stemme motiverer os!

Om forfatteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *